Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

07-06-2014 - 06:22:34

Snelle en vriendelijke service.
Snel en persoonlijk antwoord bij vragen of problemen!
Mooie resultaten.

07-06-2014 - 02:18:36

Prima service, snel, mooie kaartjes en door de heldere communicatie wist ik precies waar ik aan toe was!

07-06-2014 - 02:08:30

Super snelle en goede service. Zeer tevreden.

06-06-2014 - 11:25:49

Prima service, vriendelijk en snel!

06-06-2014 - 08:40:00

Duidelijk en erg snel. Wellicht een idee om op een toegezonden tekst ontwerp niet 1drukrproef maar ook een alternatief te bieden. Dit gezien jullie ervaring/kennis en kunde. Dit alles voor het perfecte resultaat!

06-06-2014 - 01:14:13

ik vindt het een hele goeie bedrijf. Je wordt vriendelijk geholpen ik ben erg tevreden. In de toekomst zou ik zeker weer hier me geboorte kaartjes bestellen. Ze zijn voordat je het weet thuis bezorgd.

05-06-2014 - 15:15:13

We zijn tevreden over het eindresultaat, wel zagen we liever een echte proefdruk met de te drukken tekst dan een digitale proefdruk

05-06-2014 - 10:51:32

Alles is prima verlopen,en we zijn erg tevreden met ons geboorte kaartje en de snelle levering.

05-06-2014 - 10:16:29

Snel schakelen, goede service.

05-06-2014 - 10:13:45

Afspraken werden snel verwerkt. Helaas met foutieve datum en daardoor kwamen de kaarten later dan nodig was

05-06-2014 - 09:34:31

Alles ging heel makkelijk. Eerst bestellen van 3 gratis proefkaartjes en uiteindelijk bestellen van echte kaartjes. Aanpassingen in tekst werden heel snel doorgevoerd, zo vaak als nodig. Uiteindelijk was, na het doorgeven van definitieve gegevens, ook snel een aangepaste versie klaar. Verzenden van enveloppen vooraf was ook handig ( meer dat je nodig hebt, voor evt foutjes in adressering). Uiteindelijke kaartjes hebben we ook snel ontvangen. Zeer tevreden over de service.

05-06-2014 - 08:48:10

Iets duidelijker omschreven op de site hoe het precies in z'n werk gaat. Daarnaast moest ik 4 keer bellen voor een bevestigingsknop voor de leesproef voor ze er achter kwamen dat ze iets niet hadden aangevinkt waardoor de knop niet zichtbaar was. En dat je die datum mag gokken voor gratis kaartjes, ook daarover iets meer duidelijkheid wat betreft regels en voorwaarden.

De leesproef was wel heel snel aangepast na ons belletje, dus dat was toppie.

04-06-2014 - 21:47:06

Zeer tevreden. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Snelle en nette service.

04-06-2014 - 21:11:55

Hele goede en betrouwbare ervaring gehad. Wijzigingen werden snel en correct doorgevoerd. Eindresultaat was perfect. Zeker een aanrader.

04-06-2014 - 16:31:26

Goede service en leuke kaarten. Had t prettig gevonden vooraf gewaarschuwd te zijn dat de kleuren van een proefkaartje kunnen afwijken van de persoonlijke kaart. Uiteindelijk er samen met de medewerkers goed uitgekomen! Snelle levering ook! Binnen twee dagen!

04-06-2014 - 13:11:32

Ben zeer tevreden over jullie manier van werken, zowel de proefdruk als de echte druk waren zeer snel bij ons geleverd, ook dingen die we aangepast wilden hebben werden meteen doorgevoerd, mijn complimenten voor de snelle service.

04-06-2014 - 12:34:01

Wij zijn zeer tevreden over de fijne samenwerking, de snelle levering, de mooie kwaliteit vd kaarten! Il heb ook apart een mail gestuurd om hiervoor te bedanken!

04-06-2014 - 11:27:26

Mooie kaartjes, goede service en snelle levering

04-06-2014 - 10:50:46

Goede en snelle service.

04-06-2014 - 08:12:01

We zijn zeer goed geholpen voor de bestelling van onze trouwkaarten. Bij aanpassingen werd dit heel snel doorgevoerd en was dit online snel terug te vinden in een pdf. Snelle levering. Zeer tevreden.

04-06-2014 - 07:29:50

Snelle service. Prijs-kwaliteitverhouding goed.
Makkelijk via de website te maken.

03-06-2014 - 21:25:27

goede en makkelijke website en je wordt via de telefoon ook netjes geholpen.

03-06-2014 - 19:56:29

Heel netjes en snelle service. Aardige medewerkers. Prima!

02-06-2014 - 23:13:32

Snelle reacties op tekst veranderingen, Na akkoord en betaling snelle levering. Keurig verzorgd

02-06-2014 - 22:52:06

Heel erg tevreden over de mooie kaart. Snelle levering en snelle reacties op mijn emails.
Wat ik wel iets tegen vond vallen was de communicatie mbt de opmaak van onze kaart. Werd meerdere keren niets gedaan met bepaalde fouten/opmerkingen vanuit onze kant. Dat was jammer. Maar alsnog meer dan tevreden over het eindresultaat en de snelheid!

02-06-2014 - 18:27:16

wij zijn zeer tevreden met onze geboortekaartjes, het was makkelijk naar onze wens aan te passen en het online profiel is een handig middel om de kaart te maken en te volgen

02-06-2014 - 16:02:03

Snelle levering en het in elkaar laten zetten van de kaartjes is zeker een aanrader..

02-06-2014 - 15:11:09

De service was enorm goed. Wel wat aan de dure kant, echter kan dit ook liggen aan het type kaart die ik gekozen heb.

02-06-2014 - 15:04:10

Zeer tevreden! Site is duidelijk... Alles wordt erin stap voor stap uitgelegd...
Ik had een bestelling gedaan met per ongeluk 2 verschillende enveloppen, jullie belde mij netjes op...

Op jullie site staat, voor 12uur bestellen volgende dag in huis, jullie maakte dit waar!!!@

Zeer goede service!!!!

02-06-2014 - 14:40:09

Over het algemeen erg tevreden, nadat ik op meer dan de helft van de kaarten inktvlekken had aangetroffen gebeld met ze en ik kreeg zonder problemen nieuwe kaarten opgestuurd. Enige puntje van kritiek tekst was een andere kleur dan de eerdere ontvangen kaarten nu zien mijn gasten dat niet maar ik wel.

Ook op de folies zaten wat vlekken nu maar niet weer dat proces in gegaan en deze maar als reserve bewaren

Snelle afhandeling en goede service.