Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze trouwkaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

25-04-2017 - 13:23:55

Snelle en goede levering.

25-04-2017 - 12:02:57

fijne service goed geregeld

25-04-2017 - 10:10:10

Wij zijn tevreden, de bestelling is netjes en zorgvuldig afgerond.

25-04-2017 - 03:47:17

Mooie kwaliteitskaarten!
Goede en vriendelijke servicedesk.
Wij moesten kaarten hebben met Russische tekst en zijn uitstekend geholpen om de tekst op de kaart te zetten.
Klein verbeterpuntje zou kunnen zijn om de belijning op de kaarten zichtbaar te maken zodat je teksten beter kunt uitlijnen.. ook de uitleg bij het bestel/betaal systeem zou nog net iets uitgebreider mogen.

24-04-2017 - 20:35:02

ging prima en zonder problemen

24-04-2017 - 19:06:55

Tevreden over de website, communicatie en de levering. Prima geregeld!

24-04-2017 - 13:31:04

Wij hebben een aantal keren goed contact gehad met La Carte over de geboortekaartjes. Alles was snel afgehandeld. Wel bleek er na drukken iets anders dan verwacht met de kleuren. Hier heeft men goed naar gekeken en een zeer nette oplossing voor geboden! Dus ook na een klacht is dit bedrijf nog steeds een goede aanrader!

24-04-2017 - 07:02:47

Snel en professioneel! Duidelijke communicatie. Ook fijn dat er via tel contact genomen werd voor herinnering voor goedkeuring.

23-04-2017 - 19:27:46

Prettige website, ruime keus in kaartjes. Voor het doorgeven van wijzigingen van de leesproef ben ik telefonisch snel en goed geholpen. Na het doorgeven van de definitieve bevestiging waren de kaarten zoals beloofd de volgende dag in huis. Dit was het tweede geboortekaartje via La Carte en wederom een goede ervaring!

21-04-2017 - 15:29:48

Het was de eerste keer dat we een geboortekaartje via internet hebben laten maken (eerder twee keer via een drukkerij). We veronderstelden dat het via internet gemakkelijker zou zijn. Dat bleek niet zo te zijn. La Carte heeft de vragen wel goed beantwoord, maar we hebben wel veel meer aan het kaartje moeten doen dan da we hadden ingeschat

21-04-2017 - 08:36:43

Prachtige kaarten, goede service en snelle levering

20-04-2017 - 20:56:04

Super tevreden met onze kaartjes. Goede en snelle services!! In ťťn woord: Super!!

18-04-2017 - 22:50:13

Goed en snel verlopen! Zeer tevreden. Ook snelle antwoorden via de klanten service

18-04-2017 - 08:50:39

Alles was naar wens dus pefect

18-04-2017 - 07:21:23

Heel uitgebreid assortiment aan kaarten. Aanpassing van de tekst verliep vlot. Mailcontact verliep vlot en de medewerker was heel behulpzaam. De leestest maakt nazicht eenvoudig. Perfect verloop en afhandeling!

17-04-2017 - 13:33:28

Goede en snelle service zowel aan de telefoon als aan het opmaken van de kaartjes. Snelle levering aanrader!!