Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

24-06-2022 - 11:11:30

Duidelijke website, snelle levering van proefdruk, goede telefonisch advies bij vragen en uiteindelijk snelle levering van de geboortekaartjes

23-06-2022 - 22:13:50

Hele mooie kaarten en goede kwaliteit. De eerste druk was scheef, maar dit werd netjes en snel opgelost.

23-06-2022 - 20:13:10

Kaartje is precies zoals op de website. Groot assortiment aan kaartjes en mogelijkheden.

21-06-2022 - 11:20:42

Website werkt goed en snelle levering. Helaas is er veel variatie in kleur, balans vooral in rood. Op basis van de proefdruk heb ik de kleur balans van 1 foto bijgesteld. Bij de echter levering was echter de kleur balans van een andere (niet aangepaste foto) veel te rood en duidelijk anders dan de proef druk. Daarna hebben we nog een serie moeten bij bestellen (zonder aanpassingen van foto's gedaan) en daarvan was de kleur balans weer zoals de 1e proefdruk. Die variatie zou niet moeten kunnen als het gaat om een professioneel druk bedrijf.

20-06-2022 - 19:56:17

Alles keurig geregeld en snel!

19-06-2022 - 18:59:58

Bij vragen meteen een antwoord gekregen via de chat, dit was erg fijn
Ook de bestelling is helemaal goed gegaan

13-06-2022 - 17:59:27

Snelle service en mooie kaarten 😄 Ook een gebruiksvriendelijke website voor het aanpassen van de kaarten.

13-06-2022 - 17:50:27

Ik had 40 kaartjes besteld met 40 enveloppen en 40 stickers,

Alleen het koord waarmee de kaartjes vast gebonden mee moest worden had ik er maar 25 gekregen. Heb dus zelf nieuwe koord besteld.

Verder zien de kaartjes er super top uit!

11-06-2022 - 17:46:08

Zelden heb ik zo'n goede en fijne service meegemaakt. Het contact verliep snel en prettig. Aan alle kanten werd meegedacht en uiteindelijk zelfs meegewerkt om mijn planning te halen. Niets was te gek en daarom ben ik onwijs tevreden over mijn ervaring 😃

10-06-2022 - 20:29:49

Proefdruk was perfect. Dag na de bevalling kaartjes besteld met in elkaar zet service. Komen de kaartjes thuis niet in elkaar. Zit je daaf net bevallen de kaartjes in elkaar zetten. Vreselijk. Wel nog steeds blij met de kaartjes. Heel mooi.

10-06-2022 - 19:30:35

Fijne website met snelle lever Service. Het proefkaartje was niet binnen gekomen. Maar na contact met de website, super snel en zonder extra kosten nogmaals het kaartje opgestuurd gekregen.
Uiteindelijk erg tevreden en blij met het gekozen geboortekaartje

09-06-2022 - 18:33:42

De kaarten die ik moest uitdrukken uit het papier scheurden helaas snel. Ook de scheurrand onderaan ziet er goedkoop uit, dat vinden we erg jammer.

08-06-2022 - 10:39:29

Met handige tool is het kaartje zo gemaakt. Na de bevalling snel het kaartje wat al klaarstond besteld en werd binnen 2 dagen bezorgd.

04-06-2022 - 09:44:37

Helaas waren onze trouwkaarten zoek geraakt bij DHL, door een fout van de bezorger! Was gescand als bezorgd ipv klant niet thuis.
Vervelend was wel dat we nu een week langer op onze kaarten moesten wachten, maar kaarten.nl hebben de kaarten opnieuw laten drukken om alsnog te kunnen bezorgen! Bedankt voor deze hulp!

02-06-2022 - 21:01:16

Erg mooi kaartje en snel geleverd. Het enige minpuntje naar mijn mening is het bedrag, dat je moet betalen voor de proefdruk. Ik vind dit onnodig. Verder super tevreden. Wij hebben een mooi geboortekaartje voor onze dochter!

02-06-2022 - 18:06:05

Mooie kwaliteit, redelijk snel geleverd. Groot assortiment en veel keuzes ook qua enveloppen en sluitzegels. En perfect dat je de optie hebt dat de kaarten gelijk verstuurd worden.

02-06-2022 - 17:44:05

Super kwaliteit kaartjes, snel geleverd.
Zowel direct verstuurd als in een pakketje thuis geleverd.

30-05-2022 - 19:19:50

Bij vragen goed bereikbaar en snel antwoord. Kaarten zijn in een dag gedrukt, in elkaar gezet en bezorgd. Echt top!

30-05-2022 - 17:49:03

Voor de 3e keer nu geboorte kaartjes gekocht bij la carte ! Ook dit keer weer ontzettend goed geholpen !
Vragen worden snel beantwoord en de geboorte kaarten hadden we de volgende dag al in huis. Super !

30-05-2022 - 09:05:08

Wij kozen voor de trouwkaart het mag in de krant. De icoontjes die ik toevoegde waren in het zwart ipv in het bruin van de krant. Ik stuurde een berichtje of dit kon worden aangepast en kreeg een mailtje terug dat het was gebeurd. Onze foto's waren vrij donker en onze fotograaf had ze in zwart-wit gezet. Toch waren we tevreden van onze (gratis!) proefdruk en bestelden we onze trouwkaarten. Een dag later ontving ik een mailtje dat ze onze foto's vrij donker vonden en of we ze eventueel ook in bruin wilden ipv zwart-wit. Ik mocht ook de originele foto's doorsturen, dan zouden zij het aanpassen voor ons. Enkele dagen later ontvingen we onze trouwkaarten en kregen al hele fijne reacties van onze gasten: Wat een leuke uitnodiging!, Nog nooit gezien!, Voor originaliteit 10/10!
Wij zijn dus zeer tevreden!!!
Groetjes, E&D

29-05-2022 - 20:29:27

Door onze eerste ervaring met de geboortekaartjes van onze zoon ben ik hier weer terug gekomen. Er is genoeg keuze uit geboortekaartjes en de service en klantvriendelijkheid is echt super. Niks is te veel en overal willen ze bij helpen!

29-05-2022 - 19:55:25

Snelle en vriendelijke service en hele mooie mooie kaarten voor leuke prijzen.

29-05-2022 - 18:27:17

Snelle levering en prachtige kaarten! werden extra kaarten bijgeleverd, voor het geval je een fout maakt! (zoals ik deed), super service!

27-05-2022 - 12:10:50

Mooie kaarten, ruime keuze en snelle dienstverlening. Behulpzaam en makkelijk per mail alles aangeven etc.

26-05-2022 - 19:51:57

De kaarten waren allemaal beschadigd in de hoeken.

25-05-2022 - 18:51:02

Goede service, snelle reactie bij vragen en kaartjes helemaal naar wens.

25-05-2022 - 08:19:44

De kaartjes zijn heel mooi en werden snel geleverd, ik had er verkeerde enveloppen bij gekregen maar ik had de volgende dag de passende enveloppen al binnen! Super service en goede kwaliteit kaarten!

23-05-2022 - 17:44:35

Kaartjes zijn netjes en verzorgd verpakt.
Zien er super uit!

23-05-2022 - 11:32:11

Het bewerken van de geboortekaartjes was niet altijd gebruiksvriendelijk. Je kan bv niet meerdere componenten met tekst selecteren en dan je pijltjes gebruiken om alles omlaag te verplaatsen. Nu heb ik dat een voor een gedaan, maar dan moet je goed op letten dat de uitlijning correct blijft. Dat is veel foutgevoeliger.

21-05-2022 - 20:27:40

Goede en snelle service. Er gingen bij ons wat dingen fout. Verkeerde enveloppen verstuurd en foto op kaartje kon niet veranderd worden. Na mail contact was dit snel opgelost. Goede communicatie