Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

22-05-2024 - 16:42:46

tevreden met de kaart en hoe alles geregeld is. Dank hiervoor.

14-05-2024 - 08:56:33

Wij hebben geboorte kaartjes besteld en we hebben hier hele goede ervaring mee.

11-05-2024 - 19:23:45

De kaartjes waren op één na netjes en redelijk snel bezorgd. Er zat één kaartje kaartje bij met een soort kreukel in het papier. Het verschil in prijs en levertijd met drie jaar geleden is wel groot. Prijs van het kaartje van mijn oudste zoontje is gestegen van €***,- voor 120 kaartjes naar €***,- voor 120 kaartjes. Dus heb dit keer toch maar wat minder kaartjes besteld. En drie jaar geleden waren de kaartjes binnen een paar uur binnen. Nu na twee werkdagen. Kortom, tevreden, maar toch enigszins teleurgesteld t.o.v. de vorige bestelling.

03-05-2024 - 19:21:36

Heel makkelijk aanpassen layout en tekst kaart. Professionele outlook.

03-05-2024 - 17:44:59

Super snelle levering en goede kwaliteit. Erg tevreden.

22-04-2024 - 01:22:06

Zeer behulpzaam personeel vakkundig snelle levering

18-04-2024 - 18:42:57

Heel erg snel geleverd en precies zoals we de kaart hebben gemaakt. Perfect.

07-04-2024 - 13:09:37

Kaarten waren prachtig en snel geleverd. Was wel even wat werk om ze zelf in elkaar te zetten, maar dat hoort ook bij de voorpret. Heel tevreden over de levering.

06-04-2024 - 18:08:59

Toen ik de bestelling doorgaf werd deze niet klakkeloos afgedrukt, maar goed nagekeken op eventuele fouten. Ik werd gemailt dat er een foutje zat en dit werd keurig opgelost...echt top

04-04-2024 - 19:07:43

Ruime keuze in kaarten. Gratis proefdruk. Snelle levering. Top! Makkelijk programma om zelf een kaart op te maken. En een mogelijkheid om iemand om hulp te vragen die met je meekijkt en denkt.

04-04-2024 - 18:55:56

De kaarten zijn mooi en snel geleverd. Heel blij mee !

02-04-2024 - 17:50:40

Tevreden, ruime keus uit leuke kaarten. Bestellingsproces vond ik zelf iets te ingewikkeld, zo kon ik bij de proefdruk niet gelijk de enveloppen vooruit bestellen in 1x, dit moest apart gebeuren. Het waren ook veel stappen om te doorlopen. Ik had ook graag de postzegels bij hen willen bestellen, dit nu bij bruna gekocht. Er zat een vormfout in de kaart, hier hebben ze heel attent op gereageerd, erg scherp van hen ook...dit hebben zij voor ons hersteld. Snelle verzending van de kaarten. Ik zou hier zeker nogmaals bestellen.

02-04-2024 - 00:45:20

Zeker tevreden over het bedrijf kaartjes besteld en de volgende dag keurig geleverd en helemaal zoals wij wilde!
Zelfs wat extra enveloppen

01-04-2024 - 22:55:47

Ik ben zeer tevreden over de geboortekaartjes.
Fijne website, snelle levering en goede kwaliteit waarbij werkelijke druk nog beter is dan de weergave op de computer.

01-04-2024 - 19:38:14

Voldoet exact aan de verwachting. Zeer snelle levering. Goed verpakt. Goede kwaliteit van het materiaal.

28-03-2024 - 17:37:50

Het was snel en makkelijk om leuke geboortekaartjes te bestellen. We hebben vele positieve reakties gekregen dat het geboortekaartje heel mooi was.

25-03-2024 - 23:47:08

Jullie hebben originele (trouw)kaarten die andere webwinkels niet hebben, zoals de drie- en vierluiken en vouwkaarten of uitsnedes. Dit was voor mij de reden om bij jullie te bestellen, ooo is de kleur en print van goede kwaliteit. Maar de ontwerptool biedt beperkte opties. Kan afbeeldingen niet 'live' bijsnijden of in dekking transparant maken bijvoorbeeld. Hier zijn andere websites beter in. Ook zag ik nog puntjes aan de randen van de stapel kaarten die ik binnenkreeg, achtergebleven bij bedrukken? Zelf weggeknipt

22-03-2024 - 20:56:36

De kaarten zijn prachtig, maar wel goed opletten dat jullie alles in de doos stoppen.
Bij de save the date kaarten misten we de sluitzegels.
Bij de uitnodigingen de enveloppen.
Beide keren is het meteen opgelost en nagestuurd.

21-03-2024 - 19:46:17

Snel verzonden en kaartjes zoals verwacht

21-03-2024 - 17:35:43

Telefonisch goed bereikbaar voor vragen.
Snelle levering. Kaartjes zien er mooi uit .
Jammer, dat er maar 2 soorten papier zijn : mat of glans . Niet bijvoorbeeld geschept papier.

19-03-2024 - 09:22:53

Snelle levering en hele mooie kwaliteit van onze geboortekaartjes.
Heel blij mee.

18-03-2024 - 19:27:38

We zijn erg goed geholpen en hebben echt hele mooie geboorte kaarten ontvangen we zijn zeer tevreden.

17-03-2024 - 18:44:22

Mooie kaart, goede en betrokken service!
Aanrader!

17-03-2024 - 17:49:45

Leuke ontwerpen, makkelijk zelf aan te passen, snelle levertijd. Er was iets misgegaan, de klacht werd daarna snel opgelost. Resultaat is erg mooi en fijne klantenservice.

15-03-2024 - 18:45:16

Super tevreden over de kaarten en ze waren snel binnen

15-03-2024 - 18:30:49

Snel en makkelijk ons eigen trouwkaart gemaakt. Handige maar enigszins beperkt met betrekking tot tekst bewerken. Misschien daar eens aandacht aan schenken; de webapp om de kaart te maken.

14-03-2024 - 17:29:42

Heel tevreden over de zelfgemaakte geboortekaartjes. Bij problemen stond de klantendienst klaar met hulp.
2e keer besteld en alles is prima verlopen.
Van de aanmaak van de kaarten, naar de proefdruk, tot aan de levering.
Misschien kleine tip. Eens bekijken of er een mogelijkheid is om de kaarten nog sneller in huis te kunnen krijgen.

14-03-2024 - 17:27:58

We hadden het kaartje zelf ontworpen, deze kwam bij de proefdruk erg flets uit de bus. Toen heeft een medewerker voor mij de kleuren aangepast en een nieuwe proefdruk gestuurd. Toen was hij precies naar wens. Ook het verzenden via jullie is ideaal.

12-03-2024 - 13:04:30

De kaartjes zijn super! De bestelling werd snel verzonden. Alles was top!
Er waren wel problemen met DHL, ze konden het adres niet vinden wat vervelend was. Maar de klantenservice heeft mij heel goed geholpen. Ze reageerden heel snel, hielden me op de hoogte en probeerden zo snel mogelijk het probleem op te lossen. Dus ookal heeft DHL een fout gemaakt ik werd heel goed geholpen.
Zeker een aanrader!!!

10-03-2024 - 18:01:01

Kaart niet gemaakt zoals wij hem gewild hadden. En verkeerde kaarten verstuurd naar geadresseerden