FILTER JE SELECTIE

Speciale Trouwkaarten

We weten als geen ander dat je het liefst een unieke en persoonlijk trouwkaart wilt versturen om jullie huwelijk aan te kondigen. Er is keuze genoeg, maar hoe val je op? Onze kaarten zijn stuk voor stuk uniek. Ze zijn met folie bedrukt, hebben een speciale vorm of leuke accessoires. Wanneer je een trouwkaart koopt bij Trouwkaarten.nl profiteer je standaard van:

  • Ons moderne opmaakprogramma
  • Verzenden wanneer het jou uitkomt
  • Een hogere korting als je meer kaarten bestelt
  • Geen extra kosten zoals drukkosten

Speciale ontwerpen

Op zoek naar een bijzonder huwelijkskaart? Onderstaande kaarten zijn verrassend en uniek op hun eigen manier. Ze hebben bijvoorbeeld een andere vorm dan een normaal kaartje of worden op een speciale manier gedrukt. Elke kaart kun je gemakkelijk en zelf personaliseren in ons ontwerpprogramma. Zo val je zeker op tussen al die trouwkaarten.

Extra's bij de kaart

Maak je trouwkaarten extra speciaal met de diverse versieringen voor aan de kaart of op de envelop. Fleur de kaart op met mooie strikken, veertjes en bedeltjes of maak de envelop persoonlijk met romantische sluitzegels.

Meer trouwkaarten

Naast onze speciale ontwerpen en toevoegingen aan de huwelijksuitnodigingen, hebben we vele andere kaarten waarmee jullie op een unieke manier jullie huwelijk kunnen aankondigen.

Bekijk al onze trouwkaarten

Veelgestelde vragen

Welke tekst moet ik op de trouwkaarten zetten?

Zet de volgende informatie in ieder geval op je trouwkaarten:
- Volledige voornamen en achternamen. Doopnamen hoeven niet vermeld te worden als je dat niet wil.
- De volledige trouwdatumdatum vermelden. Het liefst met vermelding op welke dag van de week de bruiloft plaats vindt en het jaartal.
- Beschrijf de aanvangstijd (met eventueel de eindtijd) met de activiteit.
- Vermeld de locaties waar de activiteiten plaats vinden met straatnaam, huisnummer (zonder postcode) en plaatsnaam.
- Nodig de gasten duidelijk uit voor een activiteit. Wil je de mensen uitnodigen voor de receptie, vermeld dit dan duidelijk.
- Als laatste: vermeld jullie adresgegevens. Mensen kunnen dan reageren op de uitnodiging.

Kan ik een eigen foto toevoegen aan mijn kaart?

Ja, kies een ontwerp voor een kaart met eigen foto en pas deze geheel naar smaak aan in onze ontwerptool.

Kan ik een proefdruk ontvangen?

Dat is zeker mogelijk. Heb je een mooie kaart gevonden? Klik dan op "Ontwerpen en bestellen" om naar het bewerkingsprogramma te gaan. Is het kaartontwerp helemaal naar je wens, dan kun je kiezen voor een proefdruk. Je koopt de kaart dan per stuk en kunt zo precies zien hoe wij de kaart zullen bedrukken. Het vooraf ontvangen van een kaartje is dan wel zo prettig!

Vragen over onze trouwkaarten?

Heb je een vraag over je bestelling of een van onze trouwkaarten? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot en met 12.15 uur en van 13.15 tot en met 17.00 uur. Bel naar 079 361 34 65 of mail naar info@trouwkaarten.nl. We helpen je graag.