Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

13-06-2017 - 10:53:38

Hele goede service, kaarten waren super snel binnen!
Heel tevreden over.

13-06-2017 - 08:23:03

De wijzigingen die we hadden doorgegeven werden gelijk verwerkt en de leesproef stond dezelfde dag alweer klaar.

13-06-2017 - 00:17:15

Goede communicate !! Wij zijn heel tevreden.

12-06-2017 - 09:47:39

Ontzettend goed geholpen...kaartjes waren prima. Helaas 2 kaarten die niet goed bedrukt waren

12-06-2017 - 09:04:40

De geboortekaartjes waren super goed en erg mooi gedrukt heel erg bedankt. Gr ***

10-06-2017 - 14:26:17

Het uiteindelijke product (trouwkaarten) zijn we tevreden over (gelukkig).
Alleen het proces ernaartoe zitten zeker wel verbeteringen in die naar onze mening zeer zeker gemaakt mogen worden!
Je betaald er veel geld voor, en dat weten we, maar als je om een proefdruk op kaart vraagt (en er €***,- extra voor moet betalen) mag je ook wel verwachten dat de kaart die je opgestuurd krijgt, met de in de order aangegeven gewenste kleur, lettertype, etc., overeenkomt met de bestelling die je uiteindelijk wil gaan doen.
In de plaats daarvan was de tekst anders van kleur, lettertype kwam niet helemaal overeen en het leek alsof de printer op de spaarstand had gestaan met printen. Hierdoor konden wij de kaart niet goedkeuren want zo willen wij onze uitnodigingen niet hebben en zo hebben we ze ook niet besteld. Dus kon ik weer €***,- gaan betalen voor nog een keer onze proeftekst op kaart te laten drukken en dan zou er gelet worden opdat de kleur overeenkomt met de bestelling straks, want wat bleek nou.
De proeftekst op kaart werd vanuit ergens anders geprint dan waar oorspronkelijk de bestelling uiteindelijk vandaan komt, dus de kleuren en lettertype matchen niet.

Ik vind dat dit wel van tevoren verteld mag worden of ergens hoort te staan en anders moet je zorgen dat het overeenkomt met een kaartje van uitleg erbij. Ik vind het nog steeds belachelijk dat ik €***,- extra mocht gaan betalen en er niet tegemoet gekomen werd.
Ook al lijkt het maar €***,- het gaat mij om én het principe, klantvriendelijkheid en service en daarnaast, kijk is wat een bedrag je al krijgt als ik trouwkaarten bij jullie bestel!


En een andere op-/aanmerking is dat in de ordergegevens na het plaatsen van een bestelling staat het vanaf de proeftekst die je moet controleren en akkoorden en als je dus je proeftekst op kaart wil laten drukken niet duidelijk dat je opnieuw moet akkoorden voordat je het uiteindelijke akkoord geeft voor een bestelling. het is heel verwarrend en omslachtig en mag iets duidelijker bijgezet worden waarvoor je gaat akkoorden elke keer. Zeker als je je proeftekst op kaart wil laten drukken tussendoor nog is het niét duidelijk!

We hebben verder alle kaarten naar wens ontvangen maar als bovenstaande allemaal goed was gegaan had ik geen extra €***,- uiteindelijk uit hoeven te geven naast het flinke bedrag en hoeven twijfelen of we wel of niet uiteindelijk zouden bestellen bij jullie. Daarom ook bij deze kan ik maar max. 3 sterren geven. Alleen omdat het eindproduct (gelukkig) goed is gegaan.

10-06-2017 - 10:27:37

Na een aantal aanpassingen, heeft la carte een goede service gegeven zowel schriftelijk als telefonisch. En het drukwerk is echt naar onze wensen en behoeften

10-06-2017 - 07:46:25

Zeer goed. Ook aan anderen aan te bevelen.

10-06-2017 - 07:42:41

Keurige service! Tussentijdse wijzigingen zijn keurig doorgevoerd. Communicatie verliep netjes en helder. De enveloppen kreeg ik van tevoren zodat ik ze al kon schrijven en frankeren. Toen ik de geboorte van ons dochtertje telefonisch doorgaf werd ik keurig te woord gestaan en aangezien de kaarten al betaald waren en ik de geboorte voor 12.00 uur meldde hadden we de kaartjes de volgende dag al gedrukt en wel in huis.
Perfect!!! Heel erg bedankt!

10-06-2017 - 01:16:39

Verschillende keren zaten er fouten op onze proefdrukken. Verkeerd geknipt/geplakt, foute datum etc. Ik ben blij dat ik zelf elke keer heel precies de proefdrukken heb nagekeken, zodat de fouten door La Carte verbeterd konden worden op mijn aanwijzing. Maar ik vond het wel erg slordig van een bedrijf die juist hier goed in zou moeten zijn. We zijn uiteindelijk wel erg tevreden over het eindresultaat, mooie kaartjes, goed gedrukt en snelle afhandeling.

09-06-2017 - 18:12:17

Simpel en snel. Niets op aan te merken.

09-06-2017 - 15:37:21

Super bedrijf! Site werkt goed! En fijn dat het allemaal al geregeld is voor de geboorte!

09-06-2017 - 12:27:34

We vonden vooral het systeem om veranderingen door te geven onhandig omdat niet alle veranderingen die we doorgegeven hebben overgenomen zijn en er nieuwe foutjes van la carte in de tekst gekomen zijn zoals twee keer dezelfde tekst aan de linker en aan de rechter kant. Uiteindelijk hebben we na leesproef nr 5 de kaarten kunnen bestellen. We kunnen dit bedrijf niet verder aanbevelen.,Beste klant, wij willen jullie bedanken voor de kritische opmerking op onze service want alleen zo kunnen we onze service blijven verbeteren.
Veel van onze klanten vinden het fijn dat wij ze helpen met de opmaak van hun kaart. We laten steeds een leesproef zien die de klant gratis kan laten aanpassen tot deze geheel naar wens is. Als er veel wisselteksten (in uw geval 4) zijn is dit proces ingewikkelder. Wij vinden het erg belangrijk dat de uiteindelijke kaarten zonder fouten gedrukt worden en maken daardoor liever een extra leesproef. Wij hopen dat de kaarten naar wens zijn en excuses voor het proces.

09-06-2017 - 11:05:12

ruime keuze vlot en netjes afgehandelt en ze houden je goed op de hoogte het is erg duidleijk hoe alles werk zeer tevreden

09-06-2017 - 09:51:39

Goede en snelle service. Leveren een mooi product

08-06-2017 - 14:38:03

perfect..mooie kaarten en snelle levering

06-06-2017 - 05:17:04

Goede en snelle service, leuke kaartjes. Nu voor de 2e keer besteld en weer zeer tevreden

03-06-2017 - 14:45:36

Goede service en snelle reactie.
Wijzigingen werden zowat meteen doorgevoerd. Hoe vaak je ook wijzigingen wilde doen, dat maakte niet uit.
Het lettertype was niet helemaal naar wens bij de naam van ons kind vonden we de hoofdletter niet duidelijk. Ook daar zijn we goed in geholpen. We hebben een 6tal andere opties kunnen bekijken en kunnen kiezen.
Zo konden we het kaartje echt naar wens maken.
Jammer dat we het kaartje niet goed in het programma via de site konden maken, dat zou nog beter zijn. Maar goed we hadden dit kaartje gekozen als favoriet en daarom koste het ons nu wat meer tijd maar is het alsnog goed gelukt.
Verder nog jammer dat je een kaartje kiest en wilt laten maken en dat er dan nog ineens *** euro bijkomt aan kosten omdat je het lettertype in de kleur blauw wilt, zoals ook op het voorbeeld en de modelkaart. Dit zou mijn inziens in de prijs inbegrepen moeten zijn. Je kunt op de site ook de kosten lager uit laten komen wanneer iemand alsnog voor zwart zou kiezen. Dat zou eerlijker zijn.
Verder hele goede service, snelle levering en erg mooie kaartjes!!!

03-06-2017 - 14:18:23

Goede service via de chat en telefonisch.
Het kaartje was snel in huis.

02-06-2017 - 16:56:52

Alles perfect in orde! Zeer tevreden !

02-06-2017 - 15:36:48

super service! mooi resultaat!! goede prijs/ kwaliteit verhouding

02-06-2017 - 10:03:08

Erg overzichtelijk en duidelijk. Fijn dat je de enveloppen vooraf krijgt. Ook netjes dat je eerst modelkaarten kosteloos aan kunt vragen.

01-06-2017 - 10:20:32

Goed geholpen, en wijzigingen in de preview warden snel doorgevoerd.

31-05-2017 - 18:31:17

Wij hebben hier onze trouwkaarten besteld en we vinden ze geweldig! Ze hebben een geweldige service. Ze staan je vriendelijk te woord en ze zijn erg behulpzaam! En een zeer korte levertijd!

Ik raad dit iedereen aan!

31-05-2017 - 09:47:19

Ik heb voor voldoende gekozen en niet een goed omdat er 1 ding niet goed is verlopen. Wij hebben gekozen voor preegdruk op onze trouwkaart. Met het laten bezorgen van de proefdruk, waar we erg naar uit keken, was er geen preegdruk op de kaart! De preegdruk was het enige wat we hadden, verder was het een witte kaart. We hebben gekozen voor een hele eenvoudige mooie kaart met alleen onze letters op de kaart. Ik dacht dat dit dus een fout was van jullie kant. Dat bleek niet zo te zijn. Het antwoord van jullie was dat er nooit een preegdruk op de proefkaart kwam te staan omdat de kosten hier te hoog van waren. Maar ik moest evengoed wel meer dan *** euro betalen voor de proefdruk!
Jullie hebben nergens op de site staan dat het zo in zijn werk gaat. Ook met hetmailen naar jullie, nog voordat wij de proefdruk lieten komen, zeiden jullie hier niks van. Had mij op z'n minst even gewaarschuwd ?
We kregen 10 procent korting, leuk natuurlijk maar als je trouwkaarten besteld wil ik wel op zeker gaan. Pas bij de echte bestelling van de kaarten kregen wij voor het eerst te zien hoe onze kaarten er uit zagen. Als ik dat vantevoren had geweten had ik ze niet besteld bij jullie.
De kaart is overigens wel prachtig geworden, vandaar een goed bij de beoordeling.

30-05-2017 - 08:15:08

Ik ben zeer prettig geholpen tijdens het telefoongesprek, heel fijn dat er mee wordt gedacht. Kaarten waren ook snel klaar en keurig verpakt thuisgebracht.

28-05-2017 - 15:11:34

Zeer tevreden: wij waren blij verrast dat de kaart bij de leesproef nog mooier was gemaakt (o.a. meer krullen in onze namen en de verbinding van onze letters). Heel erg mooi, bedankt!!!

28-05-2017 - 13:12:13

Goede service, snelle reactie bij vragen en mooie kwaliteit

28-05-2017 - 05:15:10

Zeer snelle afhandeling, vriendelijke medewerkers, uitstekende service em een prachtige kaart!

27-05-2017 - 13:21:39

Erg blij met onze bestelling.. goede afstemming vooraf, snelle reactie op vragen, helemaal blij met de uiteindelijke kaarten..
Super!!