Hoe werkt Trouwkaarten.nl

Op trouwkaarten.nl kun je meer dan 2.000 kaartjes online bekijken en bestellen. Hierbij kun je zelf bepalen of je het kaartje helemaal zelf opmaakt of dit door ons laat doen en dus gebruik maakt van onze opmaakservice. Nadat je het kaartje helemaal af hebt kun je er voor kiezen om een pakket kaarten naar jezelf te laten sturen zodat jij het kaartje kunt uitdelen / verder versturen of dat je dit direct door ons laat doen. Hieronder gaan we wat uitgebreider op de opties in.

Manier 1 - Zelf je kaart opmaken
Als je een leuk kaartje hebt gevonden bij ons op de site, dan kom je via de knop Ontwerpen en bestellen in het opmaakprogramma van het kaartje terecht.

Hier kun je het kaartje helemaal naar je eigen wens opmaken. Dit kun je zo uitgebreid doen als je zelf wilt. Je kunt er voor kiezen om de bestaande opmaak aan te passen naar je eigen teksten, maar je kunt ook een heel ander lettertype of tekstkleur gebruiken in het ontwerp.

Wil je bepaalde dingen aangeven met icoontjes (bijv. een envelopje)? Via de extra afbeeldingen optie kun je de icoontjes gemakkelijk aan het kaartje toevoegen. Staat het icoontje dat je wilt gebruiken niet in de goede kleur? Van al onze png bestanden kun je de kleur gemakkelijk zelf aanpassen. Dit kan door een standaard kleur te kiezen uit het kleuroverzicht of door met het pipetje op de kleur in het kaartje te klikken.

Is je ontwerp klaar of wil je het opslaan om er later mee verder te gaan? Zorg dan dat je een account bij ons aanmaakt, zodat je direct een bewaarplek creëert.

Manier 2 - Wij maken de kaart voor je op
Mocht je het lastig vinden om zelf de opmaak van de kaart te verzinnen of heb je hier geen tijd voor, dan kun je gebruik maken van onze opmaakservice. Deze service kost je niets extra's en is volledig vrijblijvend.

Onder de knop "Lukt het niet? Wij helpen je graag!" bij je kaart informatie kom je terecht in het bestelproces. Hierbij wordt er aan je gevraagd om je te registeren, dus een account bij ons aan te maken. Op die manier is er een plek waar we het kaartje voor je klaar kunnen zetten, waar jij zelf ook gemakkelijk bij kunt.

Tijdens het bestellen, kun je de tekst aanleveren voor in het kaartje. Dit kan via het tekstveld of door bijvoorbeeld een tekstbestand te uploaden. LET OP; je dient een van de twee opties te kiezen.

Zodra je aanvraag bij ons is binnengekomen zullen wij proberen om tijdens kantooruren, jouw ontwerp binnen 4 uur klaar te zetten in je account bij je ontwerpen.

Bij het opmaken van je kaartje letten wij voor je op de uitlijning en leesbaarheid van de tekst. Lever je ook afbeeldingen aan? Dan kijken we natuurlijk ook even naar de kwaliteit hiervan.

Zodra het ontwerp klaar staat nemen we contact met je op via het e-mailadres van je account. Je kunt dan zelf het kaartje gaan bekijken. Mocht je aan de hand van de opzet nog aanpassingen of vragen hebben? Stel ze dan gerust dan helpen we je verder.

Verzendmanier 1 - Set kaarten versturen
Wil je de kaartjes zelf versturen/ in elkaar zetten of gewoon ongefrankeerd in de brievenbus van de buren kunnen gooien? Dan kun je een set kaarten bestellen. Je kiest zelf het aantal kaarten en enveloppen voor je de bestelling plaatst. Als de kaart uit meerdere onderdelen bestaat dan krijg je van ons de accessoires los bijgeleverd zodat je thuis direct aan de slag kunt. Heb je liever dat wij dit voor je doen maak dan gebruik van de in elkaar-zet-service.

Ben je van plan de enveloppen zelf te schrijven? Dan kun je er voor kiezen om vooraf alvast de enveloppen bij je kaart te bestellen. Zo kun je die voor alle drukte alvast adresseren. Een tip van onze kant, bestel altijd iets meer enveloppen dan kaarten. Zo kun je tijdens het schrijven een foutje maken zonder later een envelop tekort te komen.

Misschien ook leuk, tijdens het bestellen kun je er voor kiezen om een sluitzegel aan je bestelling toe te voegen. Deze sticker is een leuke manier om die anders misschien saaie envelop een beetje op te fleuren.

Verzendmanier 2 - Kaarten direct laten versturen
Via de optie Kaarten direct adresseren kun je de kaartjes direct door ons laten opsturen aan de mensen in je adresboek.

Je kunt via het adresboek in je account gemakkelijk (van tevoren) de adressen toevoegen. Je kunt er voor kiezen om dit handmatig te doen of om ons basisadresboek (Excel) te downloaden, in te vullen en te uploaden in je account. Meer informatie over het gebruik van je adresboek vind je hier.

Voor het door ons direct laten versturen van de kaartjes betaal je buiten de kaartprijs de dan geldende kosten voor de postzegel. Bestaat je kaartje uit meerdere delen, dan maak je automatisch gebruik van onze in-elkaar-zet service. Hier zit een meerprijs en een iets langere levertijd aan verbonden.