Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

02-08-2013 - 20:40:26

de service, website en medewerkers zijn zeer naar tevredenheid geweest. Ik vond het wel lang duren voor de kaartjes in ons bezit waren, doordat er een weekend tussen zat en de kaartjes eerst naar www.geboortekaartjes.nl gestuurd zijn voor wij ze ontvingen, hierdoor heeft het een dag langer geduurd.

02-08-2013 - 19:36:06

snelle en complete survice.
kaarten keurig op tijd binnen.
snel de aanpassingen verwerkt.

02-08-2013 - 19:04:28

Netjes en goed geholpen. Snelle levering ook. Alleen de beginfase vh bestellen mag wel iets duidelijker uitgelegd worden.

01-08-2013 - 20:42:59

Nette afhandeling Goed service!

01-08-2013 - 17:03:55

Alles is prima gegaan. Goede service. Snelle levering

01-08-2013 - 11:12:08

Kwaliteit kaart is prima. Ook het contact met de klantenservice was prima. Er wordt snel gereageerd op de email. We hebben gebruik gemaakt van de in elkaar zet service. Ondanks het vele werk is de bestelling toch op tijd geleverd. Enige minpunt vind ik dat je voor de bestelling geen proefdruk met tekst thuis kan krijgen. Wel is het makkelijk om de bestelling te annuleren. Wij hebben hier gebruik van gemaakt en heb wat dat betreft dan ook geen klachten maar was naar mijn idee wat omslachtig.

01-08-2013 - 10:03:18

Goede service. Leesproef een aantal keer op verzoek aangepast, dit wordt snel gedaan na een mailtje.
Enveloppen snel geleverd.
Levering van kaarten de volgende dag.

Foto op kaartje van afstand mooi, van dichtbij van iets minder kwaliteit.

31-07-2013 - 20:58:34

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling op de site van La Carte. De bestelling ging goed en ook het aanpassen van het leesproef ging snel. Ook werd ik goed geholpen door de medewerkster (telefonische) bij de laatste aanpassing van de geboortekaartjes. Ik zou iedereen aanraden om via deze site zijn/hun kaarten te bestellen. De geboortenkaartjes zijn ook betaalbaar.

31-07-2013 - 16:36:18

Misschien makkelijk om wat meer uitleg op de site te zetten over hoe het invullen van de kaart en wanneer je wat moet bestellen en betalen. Ik had het geluk dat ewn vriendin het net voor mij de kaartjes bij jullie had besteld

31-07-2013 - 15:01:29

bestelling is keurig afgehandeld, klantenservice was behulpzaam en de levering was supersnel!

31-07-2013 - 12:02:30

Gemakkelijk process, vlotte response op vragen en wijzigingen en snel de kaartjes in de bus.

31-07-2013 - 11:51:41

Prima gegaan, maar de volgende keer zou ik het niet meer via internet doen. Face to face is met dit wel prettig. Bv om even de opmaak en evt fouten door te nemen. Maar dat is persoonlijk.

31-07-2013 - 10:47:37

Leuke kaartjes en snelle service. Bij het aanpassen van de leesproef binnen enkele minuten de nieuwe leesproef in de mail!

31-07-2013 - 07:31:51

Bestelling is goed afgehandeld.
Het zou mooi zijn als je bepaalde aanpassingen aan de kaarten zou kunnen aanbrengen. Er is weinig ruimte voor eigen inbreng

31-07-2013 - 07:06:21

Alles is netjes en vlot afgehandeld helemaal goed

30-07-2013 - 15:51:29

Goede klantenservice. Ik werd snel geholpen. Vragen duidelijk uitgelegd. Proefdruk snel aangepast. Leuke optie om een modelkaartje aan te vragen. Versturen van gedrukte kaarten na betaling had ik sneller verwacht. Lastig aan te geven waar je de tekst wil hebben op de kaart tijdens het bestelproces. Ik ben zeer tevreden.

30-07-2013 - 15:03:07

Snelle service, mooie kaarten

30-07-2013 - 13:32:11

Nette service en telefonische afhandeling, snelle levering

30-07-2013 - 09:54:27

Prachtige kaarten. Alleen erg vervelend dat we ze allemaal zelf moesten vouwen. Dit werd nergens vermeld en ook bij de proefkaart was dit niet het geval. Verder zat de proefkaart goed vastgeplakt (8 stickers) en zaten er bij de bestelde kaarten maar 1 sticker per kaart bijgevoegd.

30-07-2013 - 09:38:17

Mijn bestelling is heel correct afgehandeld. Als je een e-mail stuur of belt word alles direct gecorrigeerd en krijg je antwoord terug.

29-07-2013 - 21:29:18

Prima!
Af en toe een 2e foto van de binnenkort van een kaart zou makkelijk zijn, omdat dat mogelijk de keuze beïnvloedt voor een kaart. De buitenkant is altijd goed te zien en te beoordelen, de binnenkant echter niet.

29-07-2013 - 21:07:09

Tevreden. Alle wijzigingen konden we snel inzien.

29-07-2013 - 20:44:41

Snelle afhandeling. Ons kindje was te vroeg geboren.

29-07-2013 - 18:20:23

Mooi kaarten en snelle levering

29-07-2013 - 17:05:45

uitstekende service en snelle levering. De kaartjes waren top!

29-07-2013 - 16:18:14

Snelle en goede service. Aanpassingen op proefdruk geboortekaartje zelfde dag aangepast. Geboortekaartjes na doorbellen datum e.d. volgende dag binnen.

29-07-2013 - 15:44:09

de afhandeling van onze bestelling is prima verlopen. ook het telefonisch contact was prima. geen klachten te melden. we zijn zeer tevreden!

29-07-2013 - 13:52:48

Vond het heel fijn werken om zo onze trouwkaarten te kunnen bestellen! i.p.v. weken boeken door zoeken, was het zo heel gemakelijk om onze keuze te maken.

Ook vonden we het fijn dat er ook gewoon via de mail na besteld kon worden en je niet weer alles opnieuw hoeft in te vullen.

Hartelijk dank

29-07-2013 - 13:33:16

Handig. Snel. Prima contact via email. Betrouwbaar.

29-07-2013 - 13:05:24

Over het algemeen is dit een zeer goed bedrijf omdat de communicatie duidelijk is en hun klanten niet lang laten wachten. Echter vergt het nog wel aandacht in de details bij de drukken van de kaarten waarbij niet alles goed stond of een zin ontbrak. Bij proeflezen werd ook aangegeven dat het PDF bestand niet alles goed over had genomen maar in de originele document wel alles goed stond. Dit ging dus fout. Er moet gewerkt worden aan een verbetering met PDF en originele bestanden en een printdruk mag ook gecontroleerd worden voordat alles uitgeprint gaat worden. Bedrijf is zeker klantvriendelijk. Op de bovenbenoemde incident na heb ik het positief bevonden.