Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

16-08-2018 - 21:24:52

Wij zijn zeer tevreden allen hadden we met de proefdruk een kaartje gehad met een hartje aan een touwtje en toen we de kaartjes kregen zattener andere touwtjes bij dat was beetje jammer maar verder erg tevreden

16-08-2018 - 18:26:09

Alles snel afgehandeld en geleverd. Na doorgeven geboorte gegevens toch nog een foutje ontdekt, ook dat was snel aangepast. Hebben extra kaarten (en enveloppen) gehad. Snel geleverd, fijn dat jullie enveloppen direct opsturen zodat we die al konden schrijven. Goed meegedacht!

16-08-2018 - 16:50:43

Alles is naar wens verlopen en ik ben erg tevreden over de geboorte kaartjes die geleverd zijn!

16-08-2018 - 16:17:14

Ik ben prima geholpen. Enige puntje was dat het computerprogramma weigerde om de geboorte gegevens door te geven. Dit heb ik telefonisch gedaan.

16-08-2018 - 15:55:28

De geboortekaartjes zijn helemaal naar wens: mooie kwaliteit.
Mijn vragen werden, zowel telefonisch als per mail, meteen en naar tevredenheid beantwoord.
Een klacht over de staat van het meegeleverde babyboek (eigenlijk een fout van Post NL; die had het boek opgevouwen door de brievenbus gewurmd) werd netjes afgehandeld. M.a.w. ik ben heel tevreden!

16-08-2018 - 12:40:39

Heel tevreden! Geen op of aanmerkingen

16-08-2018 - 12:17:59

Prima bedrijf. Mooie geboorte kaartjes.. alles netjes op tijd gekregen

16-08-2018 - 11:56:23

Fijn dat we twee opties konden doorgeven voor twee totaal verschillende kaartjes (jongen/meisje). Proefdruk was snel in huis en de afhandeling en wijziging werd vlot en vriendelijk opgepakt.
Zeer enthousiaste reacties van alle mensen dat het een mooi en origineel kaartje is!

16-08-2018 - 10:42:37

Bedrijf had op de dag dat bestelde storing ondanks dat werd onze bestelling toch nog die dag verzonden. Kaartjes zagen er keurig uit. Top!

16-08-2018 - 10:19:23

Fijn bedrijf. Goede communicatie en snelle levering.

16-08-2018 - 10:13:47

Opener zijn over de extra kosten bij een bestelling voor je aan de afhandeling en afrekening komt. Want uiteindelijk verhoogt dit de kostprijs toch enorm. Voor de rest was de service en kwaleit super, zeer veel positieve reacties gekregen.

16-08-2018 - 09:58:18

Goede service! De kaarten zijn na berichtgeving geboorte snel verzonden super!

16-08-2018 - 09:36:58

Het bestelproces op de site verloopt niet soepel. We hadden alle teksten ingevuld, maar toen we tijdens het bestellen iets wilden aanpassen was tot 2x toe alles weg. Uiteindelijk een tekst per bijlage toegevoegd. De enige reden voor 2 sterren is voor de opmaakservice die ze bieden. Helaas was de tekst op de kaart vrij klein, dit hadden ze misschien als advies mee kunnen geven. Dus ook daar geen optimale punten voor. We wilden zegels bijbestellen, maar dit kun je zelf niet meer toevoegen, dus moesten hiervoor apart gaan bellen. De service achteraf: totaal niet over te spreken. Zegels waren niet bijgeleverd, 2x achteraan geweest en uiteindelijk iets heel anders thuisbezorgd krijgen. Het contact dat daarop volgde.... ze kunnen nog veel verbeteren. Zowel online, als plantechnisch, eigenlijk op alle gebieden. Hier bestellen we nooit weer.

16-08-2018 - 09:14:10

Zowel voor ons zoontje, 2 jaar geleden, als voor ons dochtertje (dit jaar) hier geboortekaartjes uitgekozen. Snelle en goede service! Zowel bij het opmaken van de proefkaarten, als bij de definitieve kaarten. De enveloppen kunnen eerder worden toegestuurd, zodat je van te voren de adressen er al op kan zetten. Daarnaast fijn dat er een optie is om de kaarten in elkaar te zetten (wij hadden voor onze dochter een kaart uitgekozen waarbij er een uiltje op een schommel zat, welke met touwtjes aan de kaart vastgeknoopt moest worden).

16-08-2018 - 09:08:24

Super service!
Fijn contact met de medewerkers gehad over aanpassingen, super snelle levering. Mooie kaartjes. Helemaal top!

16-08-2018 - 09:07:43

Top service en snelle levering! Voor herhaling vatbaar!

16-08-2018 - 08:41:15

Ik werd goed geholpen bij t bestellen van de kaarten voorbeelden zagen er super netjes uit.

Na mijn mijn bevalling de kaarten besteld stond er bij mijn straat geen t op de kaarten super slecht ik ben zeker niet tevreden en moest de kaarten wel versturen

16-08-2018 - 08:31:59

Zeer goede service , super kwaliteit kaartjes en makkelijke communicatie. Zeer tevreden.

16-08-2018 - 08:26:16

Wij hadden de pech dat we bevallen zijn de vrijdag voor een verlengd weekend waardoor de kaarten pas dinsdag erop werden verstuurd en we ze pas. Donderdag zelf op de bus konden doen... De mensen kregen hun kaarten dus pas als de baby al een week oud was. Om deze reden zou ik er geen gebruik meer van maken. Kaarten zelf waren wel heel mooi.

16-08-2018 - 08:25:59

Online bestelling geplaatst. Makkelijk te volgen wat de status is. Precies ontvangen wat ik gehoopt had

16-08-2018 - 08:17:53

Super geholpen en uitleg gekregen hoe ik het moest doen.
Kaartje zag er super uit

16-08-2018 - 08:13:14

Bij het bijwerken van het kaartje moet dat steeds per e-mail.
Dat is lastig voor de klant en een hoop werk voor de medewerkers aangezien mensen voor iedere minuscule wijziging weer gaan mailen.
Opgeslagen concept die je zelf aan kunt passen is mijns inziens praktischer.
Ondanks dat werd er wel altijd zeer snel op gereageerd (meestal binnen een uur) en begrepen jullie zonder extra vragen welke wijzigingen wij toegepast wilden hebben.
Ook na de definitieve verzending (wat dezelfde dag gebeurde) was het pakketje goed te volgen.
GeboorteKaartjes zijn voor onze derde dochter en dus de derde keer op rij weer erg mooi geworden. Wij zijn weer erg tevreden!

16-08-2018 - 08:04:44

Mooie ontwerpen voor geboortekaartjes. Kunnen helemaal aangepast worden naar eigen smaak. Super dat je een gepersonaliseerd proefkaartje kan bestellen! Dat heeft toch wel de doorslag gegeven voor ons.
Verzending gebeurde snel (levering volgende dag 's morgens). Zelfs naar België.

16-08-2018 - 07:46:30

Prima service. Ook fijn dat je telefonisch iets door kunt geven.

16-08-2018 - 07:45:23

Fantastisch geboortekaartje! Goede en duidelijke service! Van ons krijgen jullie een dikke pluim!

16-08-2018 - 07:40:24

Proces van bestellen is duidelijk en eenvoudig. Het is fijn dat je alles van tevoren kunt doen en alleen nog wat laatste informatie hoeft door te geven na de geboorte. Enige wat ik jammer vond, is dat het niet mogelijk was meer kaarten bij te bestellen zonder meteen weer hoge kosten te hoeven betalen maar alleen de kaartprijs.

16-08-2018 - 07:32:32

Ik ben zeer tevreden over de service. Ook de kaartjes, enveloppen en sluitzegels waren goed en geheel naar wens.

16-08-2018 - 07:27:13

Een hele goeie ervaring mee.
Op de site kaartje gemaakt, dag erna werd ik gebeld of alles klopte om zo zeker te zijn dat wij geen foutje hadden gemaakt, omdat wij roze enveloppen hadden aangeklikt en wij een zoon kregen (voor de grap hadden wij roze enveloppen gestuurd om zo iedereen nog even te laten zweten. Wij hadden namelijk het geslacht gewoon vertelt). Toen ik was bevallen gelijk de zelfde dag akkoord te geven voor de kaartjes en 2 dagen later had iedereen de kaart.

16-08-2018 - 07:24:39

Ben heel erg tevreden over hoe de bestelling is gelopen. Ik had een tekst gemaakt, binnen een dag leesproef. Ook wijzigingen op de leesproef worden zeer snel verwerkt.
Ook vooraf al prima service dat je 3 voorbeeldkaartjes mag bestellen.

Ik zou graag kleurvoorbeelden van de enveloppen willen zien. Ik had waarschijnlijk anders de mintkleurige envelop willen bestellen, maar dat durfde ik nu niet omdat ik niet zeker wist hoe het eruit zou zien. Of bijvoorbeeld misschien 1 kleur envelop bij de 3 gratis voorbeeld kaartjes mee laten bestellen.
Ik zou mensen adviseren de kaartjes in elkaar te laten zetten door jullie bedrijf. Dat heb ik nu niet gedaan. Maar na een bevalling valt dat best tegen om het zelf allemaal te doen.

Kortom zeer tevreden, niet voor niets 2e geboortekaartje voor 2e kindje bij jullie besteld!

16-08-2018 - 07:17:40

Goeie service.. elke aanpassing wordt gelijk gedaan.. bij mijn kaartjes waren een enkele pagina’s blanco. De volgende dag nieuwe gedrukte ontvangen. Echt top!