Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

01-10-2018 - 19:21:15

Snelle reacties op veranderingen en een snelle levering van de geboorte kaarten zeer tevreden

01-10-2018 - 10:01:31

Wij zijn erg goed geholpen. Er was altijd een snelle terugkoppeling, wanneer wij vragen hadden of er nog iets aangepast moest worden.

30-09-2018 - 16:33:21

goede service en snelle levering

30-09-2018 - 12:12:45

Snelle en heel fijne service. Een absolute aanrader!

30-09-2018 - 09:35:16

Mijn ervaring is top ben er blij dat ik de kaartjes hier heb besteld ook het aanpassen van het kaartje niks is een probleem een zeer prettig bedrijf

30-09-2018 - 05:16:54

Goede en snelle service! Iedere aanpassing werd snel doorgevoerd in een digitale leesproef, wat prima werkt. Telefonistes waren aardig en kundig! Enveloppen werden al eerder verstuurd wat erg handig is in de voorbereiding. Uiteindelijke kaartjes waren ook netjes in huis 1 dag na het doorgeven van de geboortedatum. Enige dat een beetje tegenviel was de keuze voor sluitzegels, die vond ik vrij beperkt.

30-09-2018 - 01:02:29

Geweldig!! Goede service en snelle afhandeling.

29-09-2018 - 17:06:39

Wij zijn ontzettend goed, fijn en snel geholpen met het geboortekaartje van onze dochter. Ik raad jullie bij iedereen aan, super service! En ook erg overzichtelijk en duidelijk.

29-09-2018 - 16:52:48

De keuze in kaartjes was enorm. De reactietijd was ook snel. Het was prettig dat je een proefafdruk kon krijgen iedere keer dat je een aanpassing deed. Uiteindelijk krijgen ze echter maar 3 sterren omdat ik niet altijd een bevestiging kreeg dat er een nieuwe proefafdruk klaar stond, hierdoor hebben we uiteindelijk de kaartjes laat verzonden. Ook is de controle op de kaartjes slecht. We hebben de naam van onze dochter doorgegeven maar die werd maar op 1 van de 2 plekken aangepast. Gelukkig hadden we dit zelf op tijd opgemerkt. Wel is onze meid op 2 verschillende tijden geboren omdat op 1 van de 2 plekken de tijd van de modelkaart niet is aangepast. Beetje slordig, want dit is wel zo verzonden.

29-09-2018 - 12:50:48

Snelle goede service!

27-09-2018 - 19:53:09

Voor de 2e keer hier geboortekaartjes besteld. Het zijn mooie en betaalbare kaartjes. De 2e keer waren echter kaartjes, die we zelf nog in elkaar moesten zetten met touwtjes en stukjes op plakken met dubbelzijdige stickers. Dit was niet vermeld op de site. Wellicht hadden we dan voor een ander kaartje gekozen.
Contact per mail met klantenservice is prima.

27-09-2018 - 19:29:38

Ik ben super tevreden. Alles snel geleverd en aangepast zoals wij graag wilden. Geen klachten

27-09-2018 - 19:19:04

Goede, snelle service en mooie kwaliteit kaartjes!

25-09-2018 - 13:46:22

Perfect gegaan. Snelle service bij de geboorte om de laatste gegevens toe te voegen.

25-09-2018 - 11:27:24

Super snelle service, snel in huis en aangezien ik kaartjes had gekozen zonder envelop ( was ik mezelf niet van bewust ) konden er op tijd ook nog extra enveloppen worden verzonden! Super blij mee!

25-09-2018 - 08:59:01

Duiidelijke site. Mooie kaarten. Snelle verzending.

24-09-2018 - 20:04:44

Wat een prachtige trouwkaarten zijn het geworden. Als er iets verbeterd moet worden zou het voor mij fijn zijn als het programma om de lay-out aan te passen, uitgebreider wordt gemaakt, maar dat geldt misschien niet voor iedereen. Als ik mailde met aanpassingen werd dat heel snel opgepakt en ook telefonisch ben ik steeds fijn geholpen. Heel erg bedankt!

24-09-2018 - 07:52:59

Snelle levering en aanpassingen van het kaartje.

24-09-2018 - 02:58:49

Kaartjes waren supersnel binnen en ook evt aanpassingen waren snel doorgevoerd als we daarom vroegen. Goede service!

23-09-2018 - 18:38:51

Ik ben zeer tevreden.. Met de veranderingen enz word goed omgegaan en alles super snel geregeld..

23-09-2018 - 14:24:33

Tijdens het hele proces via mail en telefoon goed geholpen. Top service en dat via internet

23-09-2018 - 10:15:08

Simpel, snel en gewoonweg ideaal!

22-09-2018 - 11:32:00

De service was super. En we zijn zeer tevreden oven het resultaat. Alleen een puntje van aandacht is dat de omschrijving van het zelf in elkaar zetten van het kaartje. Wij dachten dat we alleen het splitpennetje er in moesten zetten. Maar we moesten het kaartje ook nog uit het papier drukken. Als we dat hadden geweten hadden we de in elkaar zet service er ook bij gedaan. Maar voor de rest super tevreden!

21-09-2018 - 10:08:23

Ruime keuze, snelle levering, Goede ( Telefonische) service.
In de mail was niet altijd even duidelijk hoe we aanpassingen door konden geven. Had handiger geweest als dat in de kaart zelf kon.

21-09-2018 - 09:02:13

De service is top! Voor een niet al te grote bestelling hebben ze toch een aantal keren het kaartje aangepast en zijn ze met eigen ideeën gekomen.

21-09-2018 - 06:50:31

Het was voor ons de eerste keer dat wij via jullie de kaarten besteld hebben en wij zijn hier zeer tevreden over. Vooral de reactie van jullie is heel snel, de aanpassingen in de kernproeven waren snel gedaan en konden zo vaak aangepast worden als dat noodzakelijk was. Ook de proefdruk voor 1 euro was fijn helaas werd het daarna wel heel duur (5 euro) maar ergens ook wel begrijpelijk. Gelukkig hadden wij onze keuze van een kaart goed gemaakt en hadden we maar 1 proefdruk nodig. Ook vonden wij de snelle levering erg fijn en alles zag er netjes en verzorgd uit! Wij zijn dus dik tevreden over jullie dienst.

21-09-2018 - 05:56:09

Super service! Ik werd smiddags na gebeld omdat ze de definitieve proefdruk hadden verstuurd en nog geen akkoord hadden ontvangen. Als ik dan nog akkoord gaf die middag gingen ze hun best doen om t savonds nog te versturen, nou dat was gelukt! Wij hebben de kaartjes super snel ontvangen!!

21-09-2018 - 02:07:30

Goede en snelle levering, leuke collectie kaartjes, snelle afhandeling. Kortom; goede service, wij zijn erg tevreden.

20-09-2018 - 16:51:47

Gewoon perfect geregeld.
Jullie hebben precies gedaan, wat jullie op de site beloven!
Top!

18-09-2018 - 16:14:18

Snelle en duidelijke service. Ook bij contact snel antwoord. Eigen teksten waren snel aangepast. Dit is voor ons de tweede keer dat we hier onze geboorte kaartjes hebben besteld! Fijn ook dat je de zendingen kon volgen