Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

14-03-2013 - 11:59:18

Het zou duidelijker zijn als de mailtjes die ik ontvang, niet met Ilse ondertekend worden als Ilse niet de aangesproken persoon is.
Het zou ook handiger zijn als u vermeldt dat het telefonisch doorgeven van wijzigingen sneller en beter wordt doorgevoerd dan wijzigingen die via de mail worden gevraagd.

14-03-2013 - 09:31:05

Zeer snelle service en goed meedenken.

13-03-2013 - 21:58:35

Duidelijke prettige site om kaarten op uit te zoeken. Ruime sortering kaarten. We hebben zowel onze trouwkaart als de geboortekaartjes van onze kinderenvia La Carte besteld, Alle drie de bestellingen zijn prima verwerkt en de kaarten zijn mooi. Het contact met de telefonische helpdesk was prettig. Het enige min puntje is dat we bij de bestelling van de trouwkaarten ook een offerte hebben gevraagd voor bedankkaartjes, die door La Carte ontworpen zouden kunnen worden. We hebben nooit enige reactie op dit offerte verzoek gehad.

13-03-2013 - 18:33:05

snelle service, duidelijk hoe een kaartje te bestellen en vriendelijkeklantenservice

13-03-2013 - 12:28:08

Geboortekaartjes bestellen via internet werkt heel snel en goed, zelfs afdrukken in twee talen was geen probleem.
Je kunt ook heel snel verschillende kaartjes zoeken en vergelijken, wat veel makkelijker is dan geblader in van die dikke boeken.

13-03-2013 - 09:53:43

fijn dat we de leesproef zo vaak konden aanpassen.
De kaarten zijn erg mooi, wel jammer dat je de snijranden/ perforatieranden nog iets kon zien.
Daarnaast zou het fijn zijn om een mailtje/bevestiging te krijgen als er akkoord is gegaan en wanneer de kaarten vervolgens verstuurd wordne.

13-03-2013 - 08:19:07

Eerst een tweetal kaartjes als proef (gratis) besteld en toen wij de keuze hadden gemaakt, hebben we de inhoud van de kaart bepaald. Vlot daarop ontvingen wij de enveloppen (kunnen we dus rustig schrijven) en de proefdruk (in PDF). Na een paar kleine aanpassingen (waarna wij steeds weer (vlot) een proefdruk ontvingen) konden we de kaart snel bestellen toen onze dochter geboren was. En inderdaad: de volgende dag keurig in huis! Mooie kaartjes, goede kwaliteit en prima service! Aan anderen aanbevelen? Ja zeker!
Mogelijke verbetervoorstel: een fysieke proefdruk ontvangen om een beter oordeel te kunnen vormen.

13-03-2013 - 02:46:53

Zeer goede service! Bestelling is voor de 2e keer prima afgehandeld, snel en zonder problemen.
Kom hier zeker terug!

12-03-2013 - 18:29:17

Snelle service, prima kaartjes!

12-03-2013 - 18:19:10

Zeer snel via de mail een proefkaart ontvangen met daarbij een goede feedback om de kaart zo mooi mogelijk te maken. Na akkoord op de proefkaart zijn de kaarten zeer snel gedrukt en zelfde dag verstuurd! Binnen 3 a 4 dagen waren mijn trouwkaarten al binnen!!

12-03-2013 - 18:10:10

Snelle en goede service!

12-03-2013 - 18:06:15

snelle service, mooie kaarten!

12-03-2013 - 12:27:12

Zeer tevreden over de snelle aanlevering van geboortekaartjes

12-03-2013 - 10:01:35

Ik ben heel tevreden! Kaartjes zijn gemakkelijk te bestellen, snelle afhandeling en toch ook heel persoonlijk! Zou het zeker weer doen.

12-03-2013 - 09:41:39

Zeer ruime keus in kaarten. Bestelling was eenvoudig. Erg prettig dat er wordt meegedacht over de teksten die op het kaartje worden vermeld . Deze zijn door jullie aangepast, zodat de tekstverloop er beter uitzag(dat is jullie ervaring natuurlijk). Zeer snelle levering.

12-03-2013 - 09:10:39

Graag wil ik laten weten dat de service van la carte tip top in orde is! Maar we hebben echt wel een klacht over de transport dienst. Ons pakje werd gewoon voor de deur gezet terwijl dit voor een bedrag van 150 euro was. Iedereen kon dit meenemen als hij wou want wij wonen in een appartementsblok. Dan heeft de chauffeur van de transportdienst gewoon een willekeurige naam genoteerd van een van de buren die zogezegd had afgetekend. Maar nu per toeval woont die meneer daar al twee maanden niet meer. Dus wisten we dat hij het pakje gewoon had neergezet en was weggereden. Zeer onprofessioneel. Mvg

12-03-2013 - 09:06:45

Wij zijn zeer tevreden over La Carte Internet.
De contacten verliepen erg goed zowel via de mail als telefonisch. Het personeel luistert goed naar je wensen en adviseert ook op de juiste manier... en zeer vriendelijk. Als klant had ik het gevoel dat ik echt welkom ben en dat ze ons erg prettig behandelen. De bestelling is naar alle tevredenheid afgehandeld.. keurig verpakt in postpakket. La Carte Internet is zeker een aanrader voor anderen. Een verdiende 5 sterren!

12-03-2013 - 08:33:52

Heldere site, snelle en duidelijke service, kaartje wordt gemakkelijk naar wens aangepast. Goede ervaring met deze site, volgende keer weer.

11-03-2013 - 22:11:35

Zeer goede opvolging en aanpassing van de leesproef voor onze geboortekaartjes! vlotte en snelle levering, vlot 20 kaarten extra kunnen bestellen en geleverd wat heel fijn is! We zijn tevreden. 4 kaarten waren foutief gedrukt van de 130 kaarten, maar dit is geen drama!

11-03-2013 - 21:42:51

vind de service en snelheid helemaal top! een wijziging is zo gedaan en uitgevoerd en kwaliteit is erg goed! helemaal tevreden

11-03-2013 - 14:51:56

Op de site vond ik een leuk kaartje voor onze trouwdag. Hier in de buurt heb ik gevraagd, maar geen enkele drukkerij leverde deze kaart. Toen toch maar gekozen voor trouwkaarten.nl ... En beslist een goede keuze. De site is duidelijk en overzichtelijk. Eerst het kaarte gekregen om zo een goede indruk te krijgen hoe het er in het echt uit ziet.De proefdruk was bijna goed, maar naar een aanpassing ook al snel weer per email terug. Toen besteld, en binnen een week thuis.
Ik zou deze site zeker aanbevelen bij anderen. Geboortekaartjes en een trouwkaart hebben we niet meer nodig, maar voor kerstkaartjes ga ik zeker de site nog eens bezoeken!

11-03-2013 - 13:24:59

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling en alles is ook verlopen zoals ik dat wou.

11-03-2013 - 11:51:16

Prima service. Gebruiksvriendelijk.

11-03-2013 - 08:31:32

Goede internetservice en een goede afhandeling. De proefkaartjes zijn een goed middel om tot een goede keuze te komen. Tevreden.

10-03-2013 - 21:12:10

De bestelling is volgens afspraak en vlot afgehandeld. Prima!

10-03-2013 - 20:42:55

Snelle reactie betreffende de leesproef. Voor 12 uur de gegevens telefonisch doorgegeven en de volgende dag waren de kaartjes geleverd! Erg fijn!

10-03-2013 - 18:52:21

Alles super geregeld!

10-03-2013 - 14:50:18

Snelle afhandeling, duidelijk overzicht van je status/leesproef, vriendelijk personeel.
Verbetering: extra service mbt etiketten drukken.

10-03-2013 - 14:37:40

Erg tevreden, aanpassingen werden snel behandeld. En de QR site is ook helemaal leuk en makkelijk te maken.

10-03-2013 - 12:39:09

Snelle service en een geweldige afhandeling. En super goedkoop.