Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

14-11-2010 - 10:09:59

Snelle reacties bij doorgeven van veranderingen en betaling

14-11-2010 - 10:08:57

alles goed en op tijd ontvangen

14-11-2010 - 09:41:48

Ik vond dat alles heel soepel verliep. En ook de persoonlijke statuspagina is perfect. De regels van aflevering zijn vooraf duidelijk en het de aflevering was ook daadwerkelijk op tijd.

14-11-2010 - 09:31:10

heerlijk zo'n service zouden meer bedrijven moeten hebben.
veel voordeliger dan de drukkerijen, tekst aanleveren en als je het wilt maken zij er wat moois van.
100 kaartjes besteld 97 gekregen met 200 enveloppen..

14-11-2010 - 08:06:52

WIj zijn erg tevreden over de service. Het is gemakkelijk om een leuke kaart uit te zoeken en er is heel veel keuze. Ook de levering was heel snel, wat natuurlijk heel fijn is.

13-11-2010 - 16:11:43

De kaartjes zijn echt heel goed gedrukt en de mensen om ons heen vonden de kaartjes ook erg mooi.
De kwaliteit vinden wij erg goed.
De service is goed en je word ook goed geholpen aan de telefoon.
Zowel de proefkaarten als de uiteindelijke kaarten zijn gemakkelijk te bestellen.
We hebben maar 1 punt van kritiek, vandaar ook 4 sterren i.p.v. 5 sterren namelijk de snelheid van levering.
De kaarten zouden de volgende dag in huis zijn als je voor 12u belt. dit hebben we gedaan maar we kregen de kaarten 2 dagen later, dus slechte levering vind ik.
Verder tevreden.

13-11-2010 - 10:34:52

We hebben regelmatig de tekst veranderd dit werd iedere keer zonder moeite gedaan. We hebben de enveloppen ruim op tijd ontvangen en de kaarten waren ook op tijd binnen nadat we de gegevens hadden doorgegeven. Echt helemaal top geregeld!

12-11-2010 - 17:22:54

Snelle goede service,

Geen poespas en 'oneerlijke' meerprijzen.

Ik weet waar wij moeten zijn bij de volgende bestelling.
U ook?

Dhr. Muradin.

12-11-2010 - 15:03:39

De service was uitstekend. Vantevoren konden we meerdere malen aanpassingen maken en kregen we telkens heel snel een nieuwe proefversie van het kaartje toegemaild.

Nadat de kaartjes besteld waren (ging ook zeer voorspoedig) hadden wij de volgende dag de dozen met kaartjes al in huis! Perfect!!!

12-11-2010 - 14:43:58

de bestelling en levering is vlekkeloos verlopen, alles wordt duidelijk via mail en telefonisch wordt prima uitgelegd wat te doen mocht je er toch niet aan uit komen.

12-11-2010 - 14:20:17

service was goed, en snel. snelheid van de levering was ook goed, de overzicht pagina is erg makkelijk voor de updates

12-11-2010 - 13:48:25

Service: goed!
Snelheid: goed!
Bestelgemak: goed!

12-11-2010 - 13:08:24

Snelle levering, makkelijk te bestellen, goede oplossing van een klacht.

12-11-2010 - 12:43:13

Snelle levering, prima geregeld!

12-11-2010 - 12:39:14

Ik ben tevreden over de snelheid. Helaas heb ik bij het bestellen van extra kaarten geen extra enveloppen ontvangen, waardoor ik een dag extra vertraging had in het verzenden van geboortekaartjes. Verder ben ik tevreden over het bestelgemak.

12-11-2010 - 10:47:41

alles was prima en snel

12-11-2010 - 10:31:24

De snelheid waarbij aanpassingen gedaan zijn was heel erg fijn. Binnen de bestelprocedure zijn alle stappen duidelijk.

12-11-2010 - 10:06:01

Wij zijn zeer tevreden over de service, de klantvriendelijkheid, de levering.
Alles is zonder problemen verlopen, het was erg duidelijk allemaal.
Geheel naar tevredenheid!
Mijn complimenten!!

12-11-2010 - 09:56:37

Ik vond het lastig om in de bestelling aan te geven dat ik een wisseltekst had. Ik was ook bang dat het daardoor niet goed zou gaan. Ik heb toen telefonisch en email contact over de wisseltekst gehad en werd uitstekend geholpen. Ik had hierdoor alle vertrouwen dat het goed zou komen (wijkt toch af van standaard) en heb dus ook de bestelling geplaatst.

12-11-2010 - 09:28:33

goede, snelle service

11-11-2010 - 18:35:02

We zijn zeer tevreden over alles!! Als ik weer kaartjes nodig zou hebben dan zal ik wederom bestellen bij geboortekaartjes.nl

11-11-2010 - 08:54:07

Alles was snel en perfect geregeld. Ik heb nog nooit zo vroeg mijn kerstkaarten in huis gehad.

10-11-2010 - 21:55:30

super levering, makkelijk om leesproeven te verbeteren, snelle feedback!

09-11-2010 - 19:27:01

Ik ben zeer tevreden over jullie.
bestellen ging erg makkelijk en nadat ik doorgegeven had dat ik bevallen was waren de kaartjes ook erg snel bij mij thuis.
Ik ben super tevreden over hoe alles gegaan is.

09-11-2010 - 15:29:05

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Proces goed te volgen. Goede service en snelle levering. Bestelgemak groot.
Helemaal top dus!

09-11-2010 - 14:30:10

snelle levering en helemaal goed!

09-11-2010 - 14:19:52

perfect voor elkaar, keurig verzorgd

09-11-2010 - 13:15:34

Dit is de tweede keer dat ik geboortekaartjes heb besteld bij www.geboortekaartjes.nl
Fijne en adequate service en wordt goed verpakt geleverd.

09-11-2010 - 12:57:08

snelle service, heel gemakkelijk bestellen, aanpassingen worden snel doorgevoerd, snelle levering na betaling.

09-11-2010 - 10:04:14

Het zoeken en bestellen werkt heel plezierig. Het maken van drukproeven en de correctie ervan via internet kan veel beter. De ervaring opgedaan dat per telefoon commentaar geven op de drukproef veel beter werkt en leidt tot een snelle oplossing. Het zou aan te bevelen zijn om bij de voorbeelden op de site het gebruikte lettertype te vermelden b.v. comic säns.
De levering was razend snel en conform onze wensen, maar alleen waren de sluitzegels niet meegezonden, terwijl dat toch juist als een pre wordt vermeld door u.,Op onze site staat dat sluitzegels gratis worden meegeleverd met een bestelling vanaf 50 kaarten. U heeft een bestelling geplaatst van 40 kaarten en komt daarom niet in aanmerking voor gratis sluitzegels