Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

28-05-2011 - 09:31:03

De webshop is overzichtelijk, goed in gebruik!
Geen verbeterpunten te melden

27-05-2011 - 21:43:29

De webshop is heel duidelijk en makkelijk in gebruik.
Bij aanpassingen betreffende de leesproef voor het geboortekaartje werd er heel snel gereageerd.
Een positieve ervaring. Voor herhaling vatbaar.

27-05-2011 - 18:45:51

Duidelijke webshop. Zijn steeds wijzigingen mogelijk. Het contact is goed, steeds snelle reactie en afhandeling van de opdracht.

27-05-2011 - 18:34:28

Perfecte service

27-05-2011 - 18:33:29

De veranderingen in de tekst werden heel snel aangepast, dat vonden we erg fijn.
De kaarten zijn netjes aangekomen en precies zoals de leesproef liet zien dat ze zouden zijn. Dus erg duidelijk.

We willen alleen 1 aanmerking geven.
Wij hadden de factuur en leesproef ontvangen, maar bij de online gegevens stond dat het nog niet verstuurd was. Het was voor ons niet duidelijk wanneer je precies moesten betalen. Maar uiteindelijk is het goed gekomen.

27-05-2011 - 15:32:18

Prima website, goede service.
Houden zo!

27-05-2011 - 15:18:41

De website is goed, maar een uitgebreide stappen procedure bij bestellen wordt wel gemist. Bepaalde standaard informatie moet uit de meest gestelde vragen gehaald worden of dient over gebeld te worden, terwijl een duidelijke stappenplan net iets eenvoudiger zou zijn. Mogelijk dat dit nog verbeterd kan worden.

26-05-2011 - 21:48:42

Duidelijk, zeer uitgebreid

26-05-2011 - 18:48:37

Wij zijn erg tevreden. De bestelling is prima verlopen! Enige nadeel is dat je de leesproef per mail moet bevestigen (wij dachten dat dit telefonisch kon). Daar zit je niet echt op te wachten als je in het ziekenhuis ligt.

26-05-2011 - 11:25:29

Zeer overzichtelijk en de afspraken worden perfect nagekomen.

26-05-2011 - 10:17:34

Ik ben erg tevreden. De aanpassingen die ik wilde werden snel doorgevoerd. En toen de kleine eenmaal geboren was had ik met een dag de kaartjes is huis. Ook de status pagina is erg overzichtelijk. Ik kon precies zien wanneer mijn betaling binnen was. We kopen niet vaak via internet maar dit was een goede ervaring!

25-05-2011 - 22:54:13

Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat van de kaarten!
miss moet er alleen wat beter gelet worden op de mail. had een paar keer mailtjes gestuurd maar kreeg geen antwoord. toen maar gebeld.

25-05-2011 - 20:36:18

Snelle service, helaas niet altijd volledige informatie. Wij wouden de naam op het geboortekaartje in kleur, maar de kosten werden hiervan niet genoemd in de aanpassingsmail en ook niet dat het voordeliger was om dan de gehele tekst in kleur te doen.

25-05-2011 - 19:31:09

Lang gezocht voor een trouwkaart. Eerst absoluut niet via internet, maar La Carte stond zo goed aangeschreven én had onze droomkaart in het bestand, dus besloten we toch maar een gokje te wagen.
Bijzonder goede en snelle service. Duidelijke website, snelle reactie bij vragen. Helder wanneer er een update is in jouw bestelling. Echt een aanrader!

25-05-2011 - 19:12:52

De inhoud en werking van de site heb ik voor de 2e keer als erg prettig ervaren. De klantvriendelijkheid en bereikbaarheid vindt ik geweldig. Hoe snel er antwoord kwam op mijn mails, ook al stuurde ik er 10! Alleen heb ik voor een 2e keer ook ervaren dat het mij niet helemaal duidelijk was dat je pas ná de geboorte de proefdruk hoeft/moet accorderen en niet na ontvangst. Hiervoor heb ik een paar mails moeten sturen om tot verduidelijking te komen.

25-05-2011 - 16:45:29

Erg blij met de trouwkaarten. De service was goed, royaal en snel!

25-05-2011 - 13:04:38

-snel
-correct
-overzichtelijke site

25-05-2011 - 10:06:24

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de kaarten.
Hiernaast hebben we een aantal keren een aanpassing gedaan en we kregen steeds binnen korte tijd een nieuwe leesproef, ook kan je alles volgen via de site dit is erg prettig. Ook vind ik de service goed je hebt het nog niet besteld en het is bijna al binnen.
er zit een goed team achter de schermen

25-05-2011 - 09:58:03

Wij vonden dat wij heel goed geholpen zijn. De vooraf gestuurde enveloppen waren een geniaal idee. Zo konden wij toen wij het nog rustig hadden de enveloppen al beschrijven. top!

25-05-2011 - 09:32:29

De webshop is erg makkelijk te doorzoeken. Je krijgt
heel snel reactie op een eventuele aanpassing, welke
gedaan moet worden.

25-05-2011 - 07:15:20

super snel de kaarten ontvangen.
Ik kreeg eerst een proefdruk thuis en aanpassingen kon ik eenvoudig via de mail doorgeven en dat werd direct geregeld. super snelle service
Echt een aanrader

25-05-2011 - 04:27:49

we zijn zeer te vreden over de kaartjes ze zagen er ontzettend mooi en naar behoren uit van goede kwaliteit

24-05-2011 - 23:42:18

Ik ben tevreden over de webshop,kaartjes zijn netjes,tijdig en volgens afspraak geleverd! Ook de proefdruk werd naar wens bijgesteld!

24-05-2011 - 22:04:54

Duidelijke handleiding.
Proefdruk snel toegezonden.
Wijzigingen doorgeven wel omslachtig omdat via email moet.
Snelle levering

24-05-2011 - 22:04:14

Het liefst zou ik de leesproef echt op het kaartje willen zien.

24-05-2011 - 19:32:55

Hele mooie kaarten. Het van tevoren aanmaken van de kaarten was mij niet zo duidelijk. Want je zit ook nog met het gewicht en de lengte. Heb ze pas na de geboorte van onze dochter aangemaakt en besteld. Hierdoor duurde het iets langer. Verder was de service prima en de kaarten prachtig. Heel erg bedankt.

24-05-2011 - 15:15:14

Goede en snelle service en levering. Mooie kaarten en fijn dat de enveloppen vooruit gestuurd worden, zodat ze al geschreven kunnen worden.

23-05-2011 - 19:20:10

duidelijke site, alles kun je steeds aanpassen als je niet tevreden bent. Als dit niet duidelijk is wordt er contact met je opgenomen om te vragen wat je precies bedoelt.
Eind van het jaar gaan we voor de geboortekaartjes.

23-05-2011 - 18:54:05

Prima site, duidelijk kostenoverzicht, uitstekende back-office en hele snelle service!

23-05-2011 - 18:31:04

Alles is heel duidelijk in stappen te doen, de service is snel en goed. Wij zijn zeer tevreden nu wachten op onze geboortekaart op canvas voor in de baby kamer.