Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

10-01-2012 - 15:22:32

door wat stress vergeten te betalen waardoor toen ik alle gegevens doorstuurde de kaartjes niet werden gemaakt. Ook werd mij niet vertelt dat ik nog niet betaald had.

Vaders/toekomstige vaders hierop wijzen kan het systeem verbeteren. Door 1 of 2 herinneringsmails te sturen mocht door alle commotie de betaling nog niet gedaan zijn.

Omdat je een doos in huis krijgt met de enveloppen denk je ow ik heb betaald.

10-01-2012 - 15:22:13

Wij zijn zeer tevreden over jullie shop. Wij hadden de proefdruk zo op de mail en hadden nog een wijziging. Die hebben we aangepast en na betaling de kaarten zeer snel in huis. Helemaal top, bedankt!!!!!!!!!

10-01-2012 - 15:20:58

Ben heel erg tevreden mooie kaarten

10-01-2012 - 15:14:03

wij zijn tevreden over het resultaat

10-01-2012 - 15:10:03

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen, goed telefonisch bereikbaar en een snelle levering!

10-01-2012 - 15:02:49

Op een simpele manier heel mooie kaartjes kunnen uitzoeken, zowel voor jongen als voor meisje. Na de eerste voorbeelden wat moeite met het vinden van de juiste weg voor wat aanpassingen, maar alles perfect afgehandeld per telefoon. We krijgen erg veel complimenten over de leuke kaart van onze dochter Chrissie, dus al met al is onze ervaring zeer positief!

10-01-2012 - 14:56:03

ruime keuze en niet duur.

10-01-2012 - 14:53:32

De shop is duidelijk en betrouwbaar. Snelle reactie en levering... Goed bereikbaar voor vragen! Veel overleg gehad en het kaartje is precies geworden zoals wij wilden!

10-01-2012 - 14:33:27

Uitstekende en overzichtelijke webshop. Ander groot pluspunt telefonisch bereikbaar waar je snel en goed geholpen wordt

10-01-2012 - 14:23:52

Zeer tevraden over de webshop. Alles duidelijk en overzichtelijk.

10-01-2012 - 14:18:33

Service was prima. Alles werd op tijd bezorgd. Perfect.

10-01-2012 - 14:16:14

Goede snelle service en alles naar wens. Helaas zaten er geen speciale stickertjes bij om het poppetje als 3D op de kaart te plakken. Klein minpuntje :)

10-01-2012 - 14:15:55

Zeer goede service. De leesproef wordt snel per mail gestuurd en ook wijzigingen worden snel verwerkt.
Vanwege de tevredenheid hebben wij al twee keer onze kaartjes bij La Carte besteld.

10-01-2012 - 14:04:50

Goede service en snelle levering. Groot assortiment.
Alleen proefdrukken aanvragen van de kaarten is zeker aan te raden omdat kaarten, zeker qua kleur anders overkomen op internet dan dat ze in werkelijkheid zijn.

10-01-2012 - 13:44:54

fijn om eerst een proefkaartje thuis te krijgen en dan pas een definitieve keus te hoeven maken. De kaartjes waren ook super snel gedrukt.

10-01-2012 - 13:39:02

Zowel bij het uitzoeken en bestellen van onze trouwkaarten als onze geboortekaarten hebben we gebruik gemaakt van La Carte. Het aanbod op de site is groot, de werkwijze is eenvoudig, de medewerkers zijn vriendelijk, de service is goed en we hebben gekregen wat ons beloofd was binnen de tijd die ons wat toegezegd. Wat kan je nog meer verwachten? Een echte aanrader dus!

10-01-2012 - 13:37:25

Ik heb geen gekke dingen ondervonden, voor mij was het gewoon goed.

10-01-2012 - 13:15:02

Was goed geregeld. Super kan niet anders zeggen.

10-01-2012 - 12:56:08

Ik ben erg tevreden. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en deze waren altijd actueel te raadplegen op de internetsite. Aanpassingen die ik telefonisch doorgaf, werden per direct aangepast en een nieuwe leesproef was ook direct te raadplegen (per e-mail). De extra enveloppen die ik bij de kaarten erbij kreeg was ook super. Alles netjes en goed afgehandeld. Ga zo door!

10-01-2012 - 12:37:28

Zeer tevreden. Snelle en duidelijke service en mooie kaarten!

10-01-2012 - 12:37:17

Ruime keus, goede contacten, goede leesproeven, goede afhandeling

10-01-2012 - 12:36:57

prima bevallen, veel keuze en snel in huis.

10-01-2012 - 12:33:29

Ik ben zeer tevreden! Zeer goede,snelle service!
Misschien wel een opmerking; we hebben een paar keer moeten aangeven dat de ruimte tussen letters te groot was of niet gelijk, misschien dat hier beter naar gekeken kan worden. Maar dit is elke keer heel goed opgelost!

10-01-2012 - 12:26:53

Ik ben zeer tevreden en ik raad het iedereen aan om jullie web-site te gebruiken.De service en de kwaliteit is zeer goed.

10-01-2012 - 11:50:31

Goede service, alleen verzending duurde langer dan aangegeven.

10-01-2012 - 11:41:27

zeer tevreden over de service en resultaat.

10-01-2012 - 11:40:49

Een goede service. De afhandeling van mijn bestelling ging snel, ik kon alles goed volgen en de informatieverstrekking was duidelijk. Vooral de mogelijkheid om direct telefonisch contact op te nemen als er nog vragen zijn vond ik prettig.

10-01-2012 - 11:24:02

De kaarten zijn keurig en snel bezorgd. Ook de drukproef was snel te zien en vlot aangepast. De helpdesk is vriendelijk en je wordt vlot te woord gestaan, zonder lang in de wacht te moeten staan.
Wij hebben goede ervaringen en bevelen La Carte zeker aan.
Yvonne

10-01-2012 - 11:17:43

Ik ben zeer tevreden omdat alles zeer vlot is verlopen door de snelle service!

10-01-2012 - 11:14:23

ik ben zeer tevreden, de geboortekaartjes zagen er top uit en toen we iets wilde veranderen kon dat ook gewoon en heel snel ook.
bedankt voor de goede en snelle behandeling, een volgende keer komen we zeker bij jullie terug