Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

19-06-2012 - 07:23:19

Zeer tevreden. Snelle levering. Zeker een aanrader.

19-06-2012 - 03:46:21

Een duidelijke en overzichtelijke site, en een vriendelijke en snelle afhandeling van onze vragen en uiteindelijke bestelling! Zeker de moeite waard voor positieve mond op mond reclame!

18-06-2012 - 22:31:46

zeer correcte service, dank.

18-06-2012 - 21:33:08

Super snel en goede service! Helemaal tevreden met ons mooie geboortekaartje!

18-06-2012 - 19:54:34

Snelle levering, vriendelijke medewerkers, alleen jammer dat je (gezien de prijs) toch nog zoveel zelf in elkaar moet zetten...

18-06-2012 - 18:23:52

een geweldige site. als je iets veranderd wil hebben is dit geen probleem. gaat heel makkelijk. als ie geboren is dan hoeft je maar te bellen en t is geregeld. wij zijn erg tevrede. ik zou zo geen verbetering kunnen bedenken.

18-06-2012 - 16:16:11

Wij vinden de service van La Carte internet heel goed. Alles werd vlot afgehandeld en de kaarten waren de volgende dag al binnen.

18-06-2012 - 11:05:05

Prima service. Afspraken worden nagekomen. Plezierig contact.

18-06-2012 - 10:42:50

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling en de geleverde service. Wat ik heb gemist in de correspondentie mbt de drukproef, is dat dat onpersoonlijk verloopt. Ik vind het prettiger om met mijn naam te worden aangesproken. Maar dat is slechts een klein minpuntje. Verder een snelle levering. Helemaal goed.

18-06-2012 - 08:59:30

Supersnelle afhandeling en goede service van meedenkende medewerkers!

18-06-2012 - 07:52:45

Bestelling is netjes afgehandeld en goed ontvangen. Elke aanpassing in de drukproef is steeds netjes en snel verwerkt.
Het enige wat even langer duurde was het toesturen van de echte drukproef op kaart. Na betaling bleef het in jullie systeem staan als nog niet betaald maar dit is na een telefoontje van mij direct opgepakt en snel geregeld.

17-06-2012 - 22:36:06

Prima service. Elke wijziging werd direct op correcte wijze aangepast. Bedrijf neemt direct telefonisch contact op bij vragen/ opmerkingen waardoor de wensen van de klant goed doorgevoerd kunnen worden. Bij ons ging er wat mis met de levering van de en enveloppen. Lacarteinternet pikte dit snel op em zorgde dat alles binnen een dag weer opgelost was. Jammer dat een nabestelling van een klein aantal kaarten niet mogelijk is... Tenminste dat de drukkingen hiervan zo hoog zijn.

17-06-2012 - 21:42:27

We hebben een zeer goede ervaring gehad bij onze bestelling. Aanpassingen werden zeer snel gemaakt. Levering en eindresultaat helemaal naar wens! Top ervaring gehad.

17-06-2012 - 18:37:17

Ik vind het een goede winkel en de kaartjes heb je al vrij snel. Ik vind het ook goed dat jullie de klanten op de hoogte houden via de email. Ik vind alleen een verbeterpunt als de mensen veel kaartjes bestellen waarom kunnen jullie dan niet gratis postzegels erbij doen.

17-06-2012 - 15:34:12

Door onze veranderende mening hebben wij flixibiliteit gevraagd aand La Carte. Die hebben we gekregen! Snelle service, heel acuraat. Bij een volgende gelegenheid denken we zeker eerst aan La Carte.

17-06-2012 - 15:14:38

Geen enkele opmerking...
Bestellen ging makkelijk, aanpassing werd direct doorgevoerd. Enveloppen kwamen binnen 2dgn.
Laatste gegevens doorgeven ging makkelijk. Kaartjes snel bezorgd en zagen er super uit!

17-06-2012 - 14:53:59

Jammer dat jullie zaterdags gesloten zijn onze dochter is op vrijdag geboren en hebben pas dinsdag de kaarten kunnen versturen....voor de rest was alles goed.

17-06-2012 - 12:44:32

Alles prima op tijd en volgens afspraak verlopen. Ben heel tevreden.

17-06-2012 - 10:37:09

alles was snel geregeld helemaal top

17-06-2012 - 09:47:51

Uitstekende service. Heb een paar keer een wijziging doorgemaild, en het was binnen een paar tellen geregeld. Super gewoon. Gr. Fam van bussel.

17-06-2012 - 09:37:54

Snelle, vriendelijke service. Snelle bezorging (in ons geval naar het buitenland) en hele mooie kaartjes. Slechts 4 sterren aangezien de prijs die op de website staat slechts een deel van de uiteindelijke kosten is (in ons geval is de prijs dubbel aangezien het tweede kantje extra cost, letters in kleur kost extra (zelfs de aanbevolen kleur) en de 'ontwerpkosten' sowieso 50 euro zijn).

17-06-2012 - 08:40:40

Het enige min puntje vond ik dat ik geen email kreeg nadat ik had betaald. Hierdoor ging ik twijvelen of ik het wel goed had overmaakt.
Verder was alles prima in orde!

16-06-2012 - 12:21:21

Het bedrijf komt zijn afspraken na, levert optijd, en gebruikt hun ervaring om klanten goed van dienst te zijn.

15-06-2012 - 22:53:41

geen verbeteringen noodzakelijk

15-06-2012 - 21:23:07

Goede site, snel en erg vriendelijk. Wordt goed te woord gestaan door de medewerker. Misschien een verbetering voor de site om meerdere fonts te kunnen kiezen voor de voor en binnenkant, verder prima en duidelijk aangegeven!

15-06-2012 - 19:53:44

ben zeer tevreden over alles de kaartjes waren snel binnen

15-06-2012 - 15:47:13

Prima reactie via de info-mail. Snelle doorvoer van wijzigingen en zeer snelle levering na de geboorte!

15-06-2012 - 13:34:17

We hadden nog niet eerder via Internet kaarten besteld, maar na deze ervaring had ik dit zeker eerder willen doen. Het is ons zeer goed bevallen van begin tot eind. Het resultaat is dan ook Super!

15-06-2012 - 10:08:25

ik vind het makkelijk datr je zo je bestelling kan klaarmaken, als er iets fout is, is 1 belletje genoeg, en het word meteen veranderd en je krijgt een emailtje met de goede tekst

15-06-2012 - 06:31:55

Superservice!!! De proefdruk ging naar wens en de levering ging zo snel en de trouwkaartjes waren zo mooi, dank je wel, wij zijn supertevreden klanten
Hartelijk bedankt voor al jullie moeite,
Davy & Saskia