Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

19-08-2013 - 19:39:06

Goede snelle proefdruk, de wijzigingen waren direct aangepast.. Het enige wat zich op zich liet wachten was de geboorte van Jasper :-D...

De kaart met de QR-Code is helemaal 2013!! Ik zou LaCarte aanbevelen aan iedereen die het mij vroeg.

19-08-2013 - 14:54:59

Zeer prettig contact gehad bij de bestelling van de geboortekaartjes. Binnen twee dagen hadden wij de kaartjes in huis! Perfect!

19-08-2013 - 11:35:04

Over de service omtrent het ontwerp van ons kaartje ben ik niet tevreden. We hadden zelf een proefopmaak gemaakt en deze toegezonden (zoals een van de opties in het bestelproces). Vervolgens wordt er door La Carte Internet tot wel 4 keer toe niet nagemaakt wat wij hebben aangeleverd. Dit vind ik erg slecht. Jullie promoten op de site met 'onze professionele designers met 15 jaar ervaring'. Nou wij hebben nul ervaring en konden in een avondje onze voorbeeld opmaak voor elkaar krijgen, waar geen bijzondere trucs o.i.d. in uitgehaald zijn. Dit verwacht ik niet van zo'n bedrijf. Het leveren van de enveloppen na betaling kon ook sneller. Zeker omdat bij ons de uitgerekende datum al verstreken was.
De grote collectie is een voordeel, en uiteindelijk zijn we ook erg blij met het resultaat. Het heeft alleen heel wat meer voeten in de aarde gehad dan ik verwachtte.

19-08-2013 - 10:21:51

Wij zjn zeer tevreden over onze geboortekaartjes!
Bestelling is super afgehandeld.
Eerst een proefexemplaar aangevraagd, daarna de proefdrukken via de mail ontvangen. Was niet in 1x goed gegaan, maar het was bij jullie wel duidelijk wat er volgens ons aangepast moest worden.
En de reactie via de mail was echt supersnel!
Super tevreden dus!

19-08-2013 - 07:42:00

goede service, kaarten snel ontvangen, goeie kwaliteit

19-08-2013 - 02:55:08

Bij wijzigingen van de tekst werd niet alles gewijzigd wat er was doorgeven via email. Hier mag wat meer aandacht aan worden besteed.

18-08-2013 - 21:36:18

Ik vind dat de website en de werkwijze best wat duidelijker kan. Mijn vragen werden snel en goed beantwoord maar volgens mij hadden ze voorkomen kunnen worden.,Bedankt voor uw opmerking wij werken dagelijks aan verbeteringen van onze site en voorstellen tot verbeteringen zijn zeer welkom

17-08-2013 - 18:20:17

Goede service en mooie producten. Zeker een aanrader!!!!

17-08-2013 - 13:44:25

Heel mooie kaartjes met een korte levertijd. Perfect!

17-08-2013 - 13:30:21

Ik vond het erg fijn dat ik proefkaarten kon bestellen zodat je eerst even kon bekijken wat je wel en niet mooi vind. Daarna als de tekst is aangeleverd en je die later nog wilt wijzigen, worden die wijzigingen snel doorgevoerd. De optie om een proefdruk te maken was ook heel fijn. De bestelling werd goed en op tijd geleverd. Een hele goede ervaring! Ook een compliment over de website die vonden wij erg overzichtelijk!

17-08-2013 - 12:54:15

Gemakkelijk om zelf de kaarten samen te steppen, goede prijs/qualiteit, zeer goede service.

17-08-2013 - 04:02:22

Bestelling is prima verlopen en de leesproef kon gemakkelijk telefonisch aangepast worden. Enveloppen en kaartjes waren snel in huis.

16-08-2013 - 20:41:10

Ontzettend mooie kaarten met kwalitatief goed drukwerk. Veel aandacht voor details (stickervel voor afsluiten envelop) en goede uitvoering

16-08-2013 - 18:56:38

Alles is vlot en prima verlopen op 1 klein puntje na: tussen de gedrukte geboortekaartjes zat 1 blanco kaartje. Dit hebben wij bij controle ook over het hoofd gezien waardoor een vriendin een blanco kaartje kreeg. Vervelend! Voor de rest ben ik heel tevreden over de service, de site en de prijzen.

16-08-2013 - 16:38:28

goeie service en super kaartje geworden krijgen veel positieve reacties van familie en kennissen

16-08-2013 - 16:04:03

Goede service met ontwerpen, veel verschillende ontwerpen. Toegankelijke website. Snel en praktische afhandeling/levering na geboorte!

16-08-2013 - 13:23:43

De service was prima en er is voldaan aan de wensen en wijzigingen welke doorgegeven waren. 1 min puntje was dat de levering van de enveloppen niet op voorhand (na betaling van de factuur) was geschied. Dit is echter na een telefoontje wel netjes opgelost en zijn geleverd met de kaartjes.

16-08-2013 - 12:48:49

Ik vind het persoonlijk heel jammer dat we de kaarten niet gekregen hebben omdat we uiteindelijk 61 dagen voorafgaand aan de juiste bevaldatum besteld hadden en niet 63 dagen. Dit terwijl we al weken bezig waren met correspondentie, maar de daadwerkelijke bestelling niet op tijd hadden gedaan.

Uiteraard het staat in de voorwaarden, maar wel jammer.

16-08-2013 - 11:03:29

jullie hebben en super service en een snelle afwerking
Ik raad iedereen aan om bij jullie de kaartjes te bestellen als ik weer kaartjes nodig heb kom ik weer terug bij jullie hartelijk dank voor de goede service

15-08-2013 - 12:35:54

Prima en snelle service. Aanpassingen werden direct doorgevoerd en dezelfde dag werd de digitale kaart ter controle verzonden. Mogelijke verbetering is dat je zelf al een indeling van het kaartje kan maken, lettertype cursief of vet kan maken. Verder geen bijzonderheden.

15-08-2013 - 09:15:20

Super service! Kleine aanpassingen worden gelijk geregeld. Enveloppen waren met twee dagen in huis en kaartjes de volgende dag.

Top service!!

15-08-2013 - 08:18:17

La Carte handelt verzoeken snel af. Maar ondanks onze duidelijke instructies ontvingen wij tot 2x een proefdruk waarbij niet op de instructies gelet was. Lettertype en indeling was totaal anders. Na 1 telefoontje met een andere medewerker van La Carte is dit alsnog goed gekomen. Hierin valt dus zeker iets te verbeteren. Uiteindelijk waren wij zeer tevreden over de bestelde kaart voor onze bruiloft en hebben zeer leuke reacties gehad.

15-08-2013 - 03:40:24

snelle aanpassing van de kaarten, eerder ontvangen van de enveloppen, erg fijn. De verzending mag nog iets sneller.

14-08-2013 - 22:23:05

prima service, nette kwaliteit, voor ons was het alleen onduidelijk dat je wijzinging in de tekst alleen kon doorbellen en niet zelf weer via internet kon wijzigen. Maar dat was meer onze fout.

14-08-2013 - 21:02:39

Snelle service en levering! Bij vragen snel antwoord en leesproef snel online. Top!

14-08-2013 - 17:08:13

Ik ben heel tevreden, fijn ook dat jullie telefonisch zo goed bereikbaar zijn en aanpassingen zo snel kunnen doorvoeren!

14-08-2013 - 15:57:54

heel positief over de mooie leuke kaartjes, alleen jammer dat er af en toe een kaartje tussenzat waar kleine vlekjes op zaten maar voor de rest perfect.

14-08-2013 - 13:48:49

Mooie kaarten, goede service en snelheid, alleen jammer dat je maar 3 proefkaarten mag aanvragen en anders via sms bijbetalen ik vind bijbetalen geen probleem maar zou fijn zijn op rekening of via IDeal.

14-08-2013 - 09:38:34

Ik ben te reden over de service. De kaartjes waren snel ontvangen en zaken er mooi uit.

14-08-2013 - 05:32:40

het kaartje is precies geworden zoals wij wilden