Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

03-12-2013 - 22:56:52

Ben zeer tevreden met de klantenservice! Elke vraag werd goed en duidelijk beantwoord en waren zeer klantvriendelijk! De afhandeling van de kaartjes was ook uitstekend en erg gemakkelijk!

03-12-2013 - 20:25:40

Ik ben zeer tevreden van de proefdruk, de service en de uiteindelijke kaartjes. Enkel het leveren minder.
Aangezien we donderdagavond onze mail hadden doorgemaild hebben jullie ze pas vrijdag kunnen drukken. Mijn man heeft jullie dan opgebeld om te vragen of ze anders bezorgt konden worden en wij die kosten wel zouden betalen. Dit was niet mogelijk volgens jullie en we zouden ze dus maandag of dinsdag krijgen (ok als dat zo is dan is dat zo) maar plots stonden ze er zaterdag toch mee voor de deur. Gelukkig was er toevallig iemand thuis anders hadden we ze nog misgelopen.

03-12-2013 - 15:32:14

Over de gehele lijn tevreden: van proefdruk tot snelheid veranderingen, van totale kost tot snelheid van opsturen en aankomst definitieve versie.
-> op zaterdag geleverd!

03-12-2013 - 10:08:34

wij zijn heel content van la carte internet, de webpagina is heel gemakkelijk en de lay -out is heel mooi en gemakkelijk.
onze bestelling verliep heel vlot en wij zijn heel tevreden met onze trouwkaarten.

03-12-2013 - 09:34:08

Goede klantenservice, snelle levering. Prima!

03-12-2013 - 09:25:29

Snelle reactie op vragen/wensen via de mail.snelle levering vd kaarten. Fijm om gratis proefkaarten te kunnen bestellen.

03-12-2013 - 09:15:29

Alles is goed en snel afgehandeld.

03-12-2013 - 09:04:17

Zeer prettige en snelle communicatie, zowel per mail als telefoon.
Vriendelijk personeel en uitstekende service!

02-12-2013 - 16:13:13

Onze dochter kwam eerder als verwacht waardoor wij snel de kaarten nodig hadden.
We zijn hiermee heel snel geholpen en we hebben de kaarten snel mogen ontvangen. Goede service!

02-12-2013 - 16:10:16

De bestelling is netjes afgehandeld. De kaartjes moesten we zelf in elkaar zetten. Niet alle plakkertjes waren aanwezig om dit te realiseren. Na een telefoontje werden de plakkertjes opgestuurd en deze hadden we de volgende dag in huis. De proefdruk kregen we binnen no- time binnen. Super!
Tip: wellicht de volgende keer gelijk de plakkertjes mee sturen.

02-12-2013 - 15:37:56

Alles zeer snel afgehandeld!

02-12-2013 - 14:43:17

Klantgericht, snel, kwaliteit, goede prijs en geweldige klantenservice!

02-12-2013 - 14:20:18

Snelle reactie o.a. bij tussentijds aanpassingen.
Erg tevreden met de telefonisch klantenservice, geen lange wachtrij en we werden vriendelijk geholpen.
Erg tevreden met de service.

02-12-2013 - 13:51:22

Snelle service, aanpassingen snel verwerkt in leesproef. Kaartjes ook snel in huis!
Top👍

02-12-2013 - 11:04:59

Snelle service en levering van de geboortekaartjes.

02-12-2013 - 09:22:45

prima overzichtelijke website en dito service.
een hele tevreden klant.

02-12-2013 - 00:20:06

Bestelling is netjes afgehandeld en op tijd geleverd. Ideaal dat je als klant de enveloppen voor de kaartjes eerder toegezonden krijgt! Ik ben zeer tevreden.

01-12-2013 - 21:37:12

Uitstekende service, enveloppen snel geleverd en de geboortekaartjes ook. Proefdruk aanpassen gaat zeer gemakkelijk en is kosteloos.
Aanrader.

01-12-2013 - 19:45:33

Zeer tevreden! Kaartjes zijn makkelijk te bestellen, snelle service.

01-12-2013 - 14:30:53

Ik vond de manier van werken via de website prettig. Alles was duidelijk en er werd snel gereageerd en gehandeld. Maar op de site wordt zo gepromoot dat de ervaren ontwerpers heel goed zijn en dat zij er wel iets moois van maken. Dit viel ons tegen, we moesten veel zelf aandragen en aan laten passen. Maar na wat mailverkeer werd het elke keer snel aangepast. Dus over de snelheid absoluut geen klachten. Na akkoord van de definitieve leesproef kwamen de kaarten. Erg snel. Maar nu bleken de kaarten niet hetzelfde als de leesproef. Tevens waren er een aantal kaarten niet volledig gedrukt. Dat een aantal kaarten niet goed gedrukt zijn, kan gebeuren, na contact is dit snel opgelost en hebben we nieuwe kaarten ontvangen voor alle fout gedrukte en nog een aantal extra, ook dit was weer snel geregeld. Maar de drukker had de tekst opgeschoven omdat er anders een stukje tekst weg viel (het was een vouw kaartje). Goed dat daarop gelet wordt maar het verkleinen van de tekst was een beter optie geweest. Want nu stond alles scheef op het kaartje en dit vind ik zeer ergerlijk. Een telefoontje was voldoende geweest om samen tot een goede oplossing te komen. Maar nu was het kwaad al geschied en zaten we met minder mooie kaarten die toch echt de deur uit moesten. Er is aangeboden om alle kaarten opnieuw te drukken maar dit was al te laat, veel enveloppen waren namelijk al dichtgeplakt toen ik erachter kwam. Ik was namelijk niet in staat om eerder alles te controleren. De leesproef was goed en dan mag je er vanuit gaan dat de kaarten ook goed zijn, zou ik zeggen. Maarja, we zijn goed en netjes te woord gestaan bij het indienen van de klacht en alles is vrij snel opgelost. Maar wees dus alert en tip voor la carte, even contact opnemen bij twijfel kan een hoop schelen.

01-12-2013 - 10:12:14

het is een goed overleg geweest, met de voorbeeldkaart te verbeteren e.d.
Ik ben zeer tevreden over de service en de snelle levering van de kaarten.

01-12-2013 - 01:09:26

Het hele proces van bestelling tot het leveren van de kaarten verloopt zeer goed. Vragen worden door de klantenservice zeer goed beantwoord. Kortom: zeer tevreden.

30-11-2013 - 23:34:50

Had in totaal 100 kaarten besteld. Proef exemplaar ontvangen, de bestelling van de kaarten is goed gegaan. De kaarten binnen een paar dagen ontvangen. Had kaarten met een strik besteld. Helaas waren er zeker 30 kaarten niet gestrikt, maar geknoopt. Dat vind ik wel jammer. Verder was de service prima.

30-11-2013 - 20:19:08

Snelle reactie bij aanpassingen, vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering!

30-11-2013 - 16:34:11

Bestelling is naar tevredenheid afgehandeld. Tip om duidelijker aan te geven dat korting bij 100 kaarten alleen geldt als de 100 kaarten in 1x betseld worden.

30-11-2013 - 13:59:30

Voor ons wat onduidelijke opzet met proefdruk etc. Bij ons vorige kaartje, besteld bij een collega site, was het makkelijker om een proefdruk te maken en een bestelling te plaatsen. Het model kaartje maakte de doorslag.

30-11-2013 - 12:28:14

Erg lekker samen gewerkt met dit bedrijf. Ik had een aantal keer veranderingen aan de text aangebracht en dit was totaal geen probleem. Ook voldoende enveloppen gekregen!! Zeer tevreden over de kwaliteit van de kaarten en de professionaliteit van de medewerkers!

30-11-2013 - 07:47:38

Lay out van het geboortekaartje is niet kloppend op de middelste pagina met de derde pagina de hoogtes zijn niet gelijk.


Goede service,
De bestelling in goede orde ontvangen zeer tevreden over. Met vriendelijke ***

***

Met vriendelijke groet,
***

30-11-2013 - 01:32:39

Snelle levering, goed geholpen met persoonlijke wensen, betrouwbaat, tevreden over de kaartjes en de service

28-11-2013 - 23:52:06

alles wat wordt beloofd op de website wordt volledig waargemaakt!