Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

13-12-2013 - 21:29:12

Fijn dat de finishing touch gedaan wordt door iemand die hier ervaring mee heeft. Achteraf had ik wel het lettertype wat groter gewild.

13-12-2013 - 20:12:55

Uiteindelijk is het bestelproces simpel, en je kunt dmv een word documentje aangeven hoe je kaartje eruit moet komen te zien. Het zou alleen fijn zijn om vooraf informatie te hebben die je stap voor stap laat zien hoe het bestelproces verloopt. Dan met name hoe je aangeeft hoe het kaartje eruit moet komen te zien, en wat daar dan mee gebeurd.

13-12-2013 - 20:05:17

Snelle levering, snelle aanpassingen gedaan, extra enveloppen die vooraf verstuurd worden! Je kaart makkelijk terug te zien door middel van account!

13-12-2013 - 15:59:57

Mooie kaart,snelle service,check wel goed de proefdruk want de datum stond bij ons nog op 2011

13-12-2013 - 15:17:00

Over onze kaarten en de druk zijn wij geheel tevreden.
Het leveren duurde een week; na mailcontact bleek dit te komen door het feit dat de kaarten uit Frankrijk kwamen en wij ze na de geboorte hebben besteld.
Dit zou verduidelijkt kunnen worden zodat klanten van tevoren weten waar ze aan toe zijn.

13-12-2013 - 14:57:05

Prachtige kaartjes en snel geleverd!

13-12-2013 - 14:30:11

Ik ben volledig tevreden. Snelle service, extra enveloppen., mooi kaartje!

11-12-2013 - 11:48:04

goede service en snelle afhandeling

11-12-2013 - 11:42:50

Goede en snelle service.kan het iedereen aanbevelen

11-12-2013 - 06:32:56

Prima verlopen. Netjes en snel mijn vragen behandelt.

11-12-2013 - 00:54:18

Bestellen van geboortekaartjes ging snel en alle acties daarna ook. Telefonisch ben ik ook goed geholpen. Ik ben tevreden!

10-12-2013 - 17:41:59

goede en snelle service

een te vreden klant

10-12-2013 - 14:13:18

Makkelijk contact leggen, goede en snelle service!

10-12-2013 - 13:29:56

We zijn erg tevreden, er werd erg snel gereageerd, we hadden snel een proeftekst en ook een aanpassing was direct klaar! Dat vond ik erg prettig.
Ook heb ik gebeld met een vraag en het werd me erg duidelijk uitgelegd.

10-12-2013 - 12:08:42

de kaarten zijn super mooi, alleen maar geode reactive gekregen. Wat me wel tegen viel is de service om de kaarten te maken.
Dat ik nog een keer 70 euro extra moest betalen om jullie de kaarten voor mij te maken. Ook vond ik het best prijzig. Ik heb het natuurlijk gedaan omdat ik alleen maar het beste voor mijn dochter wil.
Maar ik denk wel dat dit mij de volgende keer laat twijfelen.

09-12-2013 - 17:22:29

Ook mogelijk maken om in het weekend alvast opdracht te geven om de kaartjes te drukken.

09-12-2013 - 09:09:46

Zeer tevreden met mijn eerste bestelling. Super snelle beantwoording van vragen. Ontzettend vriendelijk aan de telefoon. Super snelle afhandeling.
Absoluut een aanrader!!!

08-12-2013 - 22:02:28

Heel blij met de kaartjes heel erg bedankt

08-12-2013 - 19:44:02

Super snelle en vriendelijke service. Bestelling gaat vlot en aanpassingen worden heel snel doorgevoerd .

08-12-2013 - 12:23:21

Alles is naar wens verlopen. Wij wisten echter niet, tot we de enveloppen kregen, dat deze bedrukt waren. Misschien zou bij het aanvragen van een proefkaart ook de bijbehorende envelop meegestuurd moeten worden.

08-12-2013 - 12:08:20

Vriendelijke telefoniste, goede service, mooie kaartjes!

08-12-2013 - 03:54:02

Snelle service en levering.
Fijn bedrijf, voor de tweede keer onze geboortekaartjes besteld en hier erg tevreden over.

07-12-2013 - 22:01:28

Super service!! Aanpassingen op de kaartjes werden binnen het uur bevestigd, snelle levertijd (1 dag) en goede prijs! Ik ben een zeer tevreden klant en zal jullie zeker en vast aanbevelen aam vrienden en familie!

07-12-2013 - 15:35:55

Duidelijk hoe het bestellen in z´n werk gaat.
Snelle service.

07-12-2013 - 15:30:35

Win zijn erg tevreden! kaarten besteld volgrnde dag in huis super!!!

07-12-2013 - 14:08:20

De wijzigingen in de leesproef waren supersnel gebeurd. Ook mijn telefoontje werd goed en snel afgehandeld. Totaal geen klachten, de kaartjes zagen er super uit, precies zoals ze in de leesproef waren!

07-12-2013 - 13:35:33

Overzichtelijke site met meer dan genoeg kaarten om uit te kiezen voor elk gelegenheid.

De medewerkers zijn erg klantvriendelijk en de (mooie kwaliteit) kaarten worden snel geleverd.

06-12-2013 - 20:46:00

Dit is tweede keer voor geboorte kaartje Super tevreden. Alleen jammer dat jullie niet op zaterdag werken. Verder Super kaartjes

06-12-2013 - 19:01:51

Super snelle levering. Goede service zowel op de site en telefonisch.

04-12-2013 - 14:55:44

Het bestelproces verliep voorspoedig: er zijn duidelijk te volgen stappen en er is voldoende ruimte voor eigen keuzes. Hierop volgde vlot de concept kaart. Onduidelijk was vervolgens wanneer de kaarten zou worden bezorgd. De kaarten zijn van hoogwaardige kwaliteit.