Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

16-11-2020 - 07:50:24

Fijne site. Super mooie kaartjes. Alleen de levering zou iets sneller mogen

16-11-2020 - 04:19:16

Fijne ervaring. Alles snel binnen, heel mooi geworden.

14-11-2020 - 03:48:44

Goede en snelle service! Bij vragen snel antwoord. Erg tevreden!

13-11-2020 - 13:45:00

Alles was prima en duidelijk. Ik ben tevreden met leuke kaarten van een goede kwaliteit.

13-11-2020 - 10:21:45

Kaartjes waren erg mooi en voor goede prijs. Na bestellen snelle levering. Alleen hadden een ander aantal besteld dan we hadden gekregen, en toen ik daarover belde, werd weer gezegd dat ik nog weer een ander aantal had besteld (dat aantal had ik nooit genoemd, dus is niet mogelijk), en toen was uiteindelijk de conclusie dat ik wat kaartjes nog opgestuurd zou krijgen, maar die heb ik nooit ontvangen. Ik had geen zin om er een probleem van te maken zo in drukke periode na geboorte baby, maar vond het niet zo netjes of klantgericht.

12-11-2020 - 20:47:53

Perfecte service!
Zo blij dat we last minute toch nog de foto van de newbornshoot konden toevoegen!

Bij onze eerste voor geboortekaartjes.nl gekozen en nu bij de tweede weer zeer tevreden!

Toppers!

12-11-2020 - 20:42:03

Mooie kaarten. Goede service. Handig dat de enveloppen alvast toegestuurd worden zodat je die al kan schrijven

10-11-2020 - 09:08:40

Goede en snelle service, ruime keuze voor ieders beurs

10-11-2020 - 08:46:08

Klantenservice is zeer behulpzaam en meedenkend. De enveloppen en vervolgens kaarten zijn supersnel en netjes verpakt geleverd.

09-11-2020 - 10:19:41

iets meer duidelijkheid:

1. aan kunnen geven over vooraf aanlevering van enveloppen (ook bij 2 verschillende gereserveerde kaarten)

2. Met eigen lettertype een kaart opstellen

09-11-2020 - 10:11:26

Het bewerken van de kaart vond ik erg lastig. Verder was alles snel verstuurd en konden we snel de kaartjes versturen.

06-11-2020 - 16:47:12

Super service en snelle levering.

06-11-2020 - 00:14:28

Goede en snelle service!

05-11-2020 - 20:40:46

Snelle en goede service. Hulp met uitlijning werd zeer gewaardeerd

05-11-2020 - 20:19:55

Geen opmerkingen. Dit was de 2e keer dat ik bestelde, en wederom helemaal naar wens.

03-11-2020 - 08:20:20

Wij wilde een andere kleur kaart en dit was geen probleem. Daarna hebben we nog een aantal aanpassingen gedaan en dit was telkens geen probleem. heel behulpzaam en snelle service.

echt wij hebben een top ervaring gehad en zijn zeer tevreden.

03-11-2020 - 07:29:06

Wijzigingen van het geboortekaartje worden snel aangepast. Kaartjes worden snel geleverd. De enveloppe en stickers hadden we vantevoren al gekregen zodat we de adressen er alvast op konden schrijven.

03-11-2020 - 03:41:39

Super fijne en snelle service!!
De kleine was de 23ste geboren en de 24ste hadden we de kaartjes al in huis 😀😀

02-11-2020 - 20:53:26

Precies zoals verwacht en kaarten waren volgende dag al binnen!

02-11-2020 - 08:20:40

Goede kwaliteit en snelle verzending

01-11-2020 - 17:27:59

Duidelijke site, makkelijk aanpasbare kaarten naar eigen style, snelle levertijd.
Zeer tevreden met mijn bestelling.

01-11-2020 - 16:12:09

Kaarten zagen en netjes uit en snel geleverd. We hadden gekozen voor in elkaar zet service, maar de kaarten waren helaas niet helemaal af.

01-11-2020 - 13:08:04

Jullie hebben een goede site om het geboortekaartje naar eigen wens te maken. Contact met jullie verliep soepel. Het is fijn dat de enveloppen van te voren worden toegestuurd. Het geboortekaartje is precies zoals je op de site ziet. Geen minpunten te bedenken.. jullie zijn toppers!!

31-10-2020 - 09:05:19

Goede en snelle service!

31-10-2020 - 08:04:39

Er is te veel, te vaak fout gedaan,
Opgeslagen kaarten veranderen ineens.
Ben je er uren mee bezig, schrik je ineens

2x verkeerde, ongevraagd aangepaste kaarten gekregen
Bij proefdruk aanvraag
Ook de definitieve geboorte kaarten waren aangepast ongevraagd,
Hier zit je echt niet op te wachten tijdens je emotionele hectische kraamweek
Ook geen te ge moet koming of iets of een presentje als excuus,

Wel snel opgelost! En goede bereikbaarheid van de klanten service, wordt wel gelijk gekeken naar je probleem en verholpen

30-10-2020 - 19:12:57

werken correct.
Snelle service en levering.

30-10-2020 - 10:18:17

Helemaal tevreden met onze geboorte kaartjes.
Goede service en snelle levering.

Iedereen is enthousiast over de kaartjes

29-10-2020 - 07:05:50

Klantvriendelijk, snel antwoord, uitgebreid aanbod, goede service

28-10-2020 - 15:12:29

Super snelle en goede service, mooie kwaliteit kaarten!

27-10-2020 - 09:16:21

Snelle service, aanpassingen werden erg snel opgepakt en doorgevoerd. Top!