Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

30-07-2013 - 09:54:27

Prachtige kaarten. Alleen erg vervelend dat we ze allemaal zelf moesten vouwen. Dit werd nergens vermeld en ook bij de proefkaart was dit niet het geval. Verder zat de proefkaart goed vastgeplakt (8 stickers) en zaten er bij de bestelde kaarten maar 1 sticker per kaart bijgevoegd.

30-07-2013 - 09:38:17

Mijn bestelling is heel correct afgehandeld. Als je een e-mail stuur of belt word alles direct gecorrigeerd en krijg je antwoord terug.

29-07-2013 - 21:29:18

Prima!
Af en toe een 2e foto van de binnenkort van een kaart zou makkelijk zijn, omdat dat mogelijk de keuze beïnvloedt voor een kaart. De buitenkant is altijd goed te zien en te beoordelen, de binnenkant echter niet.

29-07-2013 - 21:07:09

Tevreden. Alle wijzigingen konden we snel inzien.

29-07-2013 - 20:44:41

Snelle afhandeling. Ons kindje was te vroeg geboren.

29-07-2013 - 18:20:23

Mooi kaarten en snelle levering

29-07-2013 - 17:05:45

uitstekende service en snelle levering. De kaartjes waren top!

29-07-2013 - 16:18:14

Snelle en goede service. Aanpassingen op proefdruk geboortekaartje zelfde dag aangepast. Geboortekaartjes na doorbellen datum e.d. volgende dag binnen.

29-07-2013 - 15:44:09

de afhandeling van onze bestelling is prima verlopen. ook het telefonisch contact was prima. geen klachten te melden. we zijn zeer tevreden!

29-07-2013 - 13:52:48

Vond het heel fijn werken om zo onze trouwkaarten te kunnen bestellen! i.p.v. weken boeken door zoeken, was het zo heel gemakelijk om onze keuze te maken.

Ook vonden we het fijn dat er ook gewoon via de mail na besteld kon worden en je niet weer alles opnieuw hoeft in te vullen.

Hartelijk dank

29-07-2013 - 13:33:16

Handig. Snel. Prima contact via email. Betrouwbaar.

29-07-2013 - 13:05:24

Over het algemeen is dit een zeer goed bedrijf omdat de communicatie duidelijk is en hun klanten niet lang laten wachten. Echter vergt het nog wel aandacht in de details bij de drukken van de kaarten waarbij niet alles goed stond of een zin ontbrak. Bij proeflezen werd ook aangegeven dat het PDF bestand niet alles goed over had genomen maar in de originele document wel alles goed stond. Dit ging dus fout. Er moet gewerkt worden aan een verbetering met PDF en originele bestanden en een printdruk mag ook gecontroleerd worden voordat alles uitgeprint gaat worden. Bedrijf is zeker klantvriendelijk. Op de bovenbenoemde incident na heb ik het positief bevonden.

29-07-2013 - 12:41:01

Hele goede service en snelle service. Krijgen alleen maar posetieve reacties op het kaartje. We zijn er ook erg blij mee!

29-07-2013 - 11:51:34

Ik ben zeer tevreden. Toen we doorgaven wat de geboortedatum etc, van ons kind was, hadden we binnen twee uur de proefdruk en de volgende dag de kaartjes binnen.
Het enige wat ik graag als verbetering zien is het volgende; onze zoon is op vrijdag geboren om 11:47 uur. Hierdoor konden wij maandag pas de proefdruk ontvangen en uiteindelijk ontvingen de mensen het geboortekaartje pas 5 dagen na de geboorte. Het zou mooi zijn wanneer jullie en manier kunnen vinden dat jullie ook de zaterdag proefdrukken kunnen doen, zodat er toch, al is het maar een dag, eerder kaarten verzonden kunnen worden.

29-07-2013 - 11:00:03

Onze ervaring is goed. De leesproef hebben wij div malen mogen aanpassen en de reactie hierop ging erg snel. De trouwkaarten zijn heel mooi geworden en zijn snel en netjes afgeleverd!

29-07-2013 - 10:09:58

Mooi kaartje, goede service. Je mag zo vaak aanpassen als je wil en krijgt snel reactie. Helemaal tevreden, op 1 ding na.We kregen gestanste kaartjes en we hebben die zelf moeten uitdrukken...gelukkig hadden we maar 40 kaartjes. Was een toch fijn geweest als de kaartjes al uitgedrukt waren geweest.

29-07-2013 - 08:23:56

Super behandekt met alle vragen die wij hadden
Ook toen wij belden dat niet alles was ontvangen werd
Direct het geen naar ons verzonden wat we nog misten

28-07-2013 - 15:21:17

Wij zijn zeer tevreden met onze trouwkaarten. Zeer snelle en professionele afhandeling. Goede kwaliteit kaarten.

28-07-2013 - 15:04:59

snelle bestelling, prima materiaal, mooie kaarten

28-07-2013 - 13:16:04

De bestelling is geheel naar tevredenheid en bijzonder snel afgehandeld. Het resultaat was precies zoals wij hadden gehoopt!

Een tip: de gebruiksvriendelijkheid als het gaat om invoeren van teksten. Nu kan bijvoorbeeld niet zelf direct gevarieerd worden in lettergrootte of bijvoorbeeld op twee kanten worden geschreven. Dit moet apart worden aangegeven. Het wordt allemaal perfect opgelost, maar het gebruiksgemak zou nog vergroot kunnen worden op die manier.

28-07-2013 - 12:55:00

De service was heel goed en de kaartjes zijn heel mooi geworden.
Het enige dat niet handig is, is dat je moet inloggen met een Nederlands adres. Wij wonen in Australië (voorgoed) en ik kon niet inloggen met ons eigen adres.

28-07-2013 - 11:18:45

Wij zijn zeer goed geholpen. Onze bestelling is goed en netjes afgehandeld. Wij zijn erg tevreden, met het mooie geboortekaartje.
Misschien voor in de toekomst, omdat ons baby'tje geboren is op zaterdag, is het een optie om op zaterdag ook een paar uur geopend/ telefonisch bereikbaar te zijn.

28-07-2013 - 10:46:32

Ik vind het altijd fijn dat jullie zo snel reageren. Onze trouwkaarten komen ook bij jullie vandaan en ik heb het idee dat er echt meegedacht wordt. Alles in prima staat ontvangen en altijd keurig op tijd.

28-07-2013 - 08:57:03

Goede service, snelle opvolging en afwikkeling. Meer lettertype keuzes zou een verbetering zijn.

28-07-2013 - 08:32:44

Nette en snelle service , wel iets prijzig

27-07-2013 - 22:16:39

In eerste instantie waren de verkeerde enveloppen geleverd. Hierop heb ik telefonisch contact gezocht en werd ik goed geholpen door de medewerkster, de volgende dag werden de goede enveloppen al geleverd. Verder zeer tevreden! Top service!

27-07-2013 - 18:20:36

Wij vinden jullie een topbedrijf.
De bestelling is naar wens verlopen, snelle levering
Wij zijn erg tevreden

27-07-2013 - 16:10:22

Geen commentaar, een goede en snelle service.
Enige wat wij jammer vonden was dat we de kaartjes niet bij een afhaalpunt konden afhalen (ivm ziekenhuisopname).

27-07-2013 - 13:53:46

Snelle service, en erg flexibel. Kaart kon nog probleemloos worden aangepast met één telefoontje alles direct geregeld.

27-07-2013 - 13:42:05

Ik vind het heel goed! Altijd snel bereikbaar via telefoon, altijd vriendelijk geholpen, snel mijn kaartjes en proefdrukken binnen!!

Als jullie dat nou eens bij andere bedrijven zoals UPC en de bank gingen uitleggen!!