Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

20-08-2014 - 09:01:26

Veel keus aan leuke kaarten, snelle reactie na bestelling en vriendelijke en goede hulp bij opmaak en aanpassingen.

Zeker aan te raden!

***

20-08-2014 - 08:52:14

Super snel en netjes geregeld.

20-08-2014 - 00:18:16

Fijn om telefonische veranderingen door te geven en dat deze worden begrepen. Snelle afhandelinig en mooie kaartjes.e

19-08-2014 - 22:47:21

Alles erg netjes en snel afgehandeld.

19-08-2014 - 20:21:47

De voorbeeldkaarten waren snel verzonden, dus kon ik snel het voor mij leukste kaartje kiezen. Daarbij vul je alleen de gewenste tekst in. Een medewerker van La Carte verzorgde de lay-out welke ik via de mail toegestuurd kreeg. Dat was direct prima in orde, dus wijzigingen waren niet nodig en ik kon mijn gewenste aantal gaan bestellen.
Binnen een paar dagen waren mijn kaarten gearriveerd, netjes verpakt en compleet met enveloppe.
De service was prima! Geen klachten, gewoon weer een tevreden klant.

19-08-2014 - 18:18:00

We zijn zeer tevreden over de uitstekende en vooral ook snelle service van uw bedrijf !

19-08-2014 - 17:49:07

Over het algemeen gaat de bestelling goed, maar zowel bij onze trouwkaarten als het geboortekaartje zijn er kleine en onnodige foutjes gemaakt. Deze worden echter wel snel opgelost en hebben niet tot grote problemen geleid. De gehele afhandeling (van begin tot eind) verliep snel en soepel.

19-08-2014 - 15:30:03

Erg tevreden. Goede snelle communicatie en snelle lever service ,ook bij aanpassingen ! Bij een foutje alles snel opgelost, fijn!

19-08-2014 - 13:17:02

Heel mooie kaartjes!!!

19-08-2014 - 12:06:51

Super service en snelle levering!! bedankt!!

19-08-2014 - 10:47:46

alles was zeer in orde

19-08-2014 - 08:20:05

La Carte internet was snel met het toesturen van een pdf. Wat me opviel is dat de tekst zoals die ingegeven wordt op de site, niet identiek overgenomen wordt op de kaart.

Weet niet of het nu al zo is, maar suggestie van mijn kant is om programma/software te hebben, die dit wel doet. Scheelt tijd in maken van aanpassingen/fouten maken.

Voor de rest tevreden met snelheid van reactie en levertijd!

19-08-2014 - 05:47:11

De service en klantgerichtheid is goed. De aanpassingen op de drukproef werden niet in 1 of 2 keer goed verwerkt. Heb uiteindelijk gebeld om iemand persoonlijk te spreken, omdat het na de zoveelste aanpassing nog niet goed bleek te zijn verwerkt.

Diezelfde ervaring had ik bij de proefdruk voor onze trouwkaarten. Na een aantal keer aangegeven te hebben wat we graag aangepast wilden zien, heb ik maar weer gebeld.
Gelukkig zijn de medewerkers klantgericht en is het resultaat uiteindelijk prima!
Dat zorgt ervoor dat ik toch tevreden ben en opnieuw kaarten zou bestellen (in de wetenschap dat ik geduld moet hebben bij de aanpassingen en anders gewoon moet bellen om aan te geven wat we graag gewijzigd willen hebben).

19-08-2014 - 00:21:51

Fijn dat er zo snel op mail wordt gereageerd. Bestelling gedaan en de volgende dag in huis. Erg tevreden!

18-08-2014 - 15:11:47

Afhandeling geweldig!

Online was het ons niet helemaal duidelijk of we een lettertype of kleur konden kiezen. Voor onze kaart was dit naar verwachting niet mogelijk, maar we hebben gezocht naar info's hierover. Ook was het niet duidelijk waar we online aanpassingen konden doen. We hadden dit zelf gedaan ipv per e-mail, wanneer we na het inloggen een link naar aanpassingen hadden kunnen vinden.

Verder alles top!

18-08-2014 - 11:44:07

Goede afhandeling. Klantenservice zeer goed te bereiken en zijn direct in staat de aanpassingen door te voeren.

18-08-2014 - 10:32:17

Goede, vriendelijke telefonische service. Bezorging kon sneller.

18-08-2014 - 10:31:40

Een prima adres om geboortekaartjes te bestellen. Snelle levering en klantvriendelijk.

18-08-2014 - 08:00:12

De kaartjes zijn mooi gelukt inclusief de enveloppen en de strikjes. Het bestellen via de website met het pratende hulpmenu poppetje was erg handig. Het hulpmenu poppetje was wel nodig omdat niet elke stap in het hulp proces duidelijk was. Na het ontvangen van de digitale versie was de hulp aan de telefoon (klantenservice) vriendelijk en behulpzaam.

17-08-2014 - 23:13:36

Als je belt word je goed ter woord gestaan en ook opgelost. Snelle service.

17-08-2014 - 21:06:54

Goed bereikbaar, snel

17-08-2014 - 18:05:17

Bij vragen kreeg ik tel snel antwoord en er werd meegemaakt.
Wij hadden voor de geboorte van onze dochter bedacht dat we meer kaarten wilde dus meteen een extra bestelling geplaatst. 2 weken later toen we de kaarten officieel lieten drukken kwam de nabestelling een aantal dan later. Dit was jammer.
Bij het bestellen vd kaarten kon ik niet meer aangeven dan 40 hier moest ik over bellen ondanks dat ik dit bij overige had aangegeven

17-08-2014 - 10:34:02

Bij de bestelling waren 7 kaarten niet goed. Was wellicht netjes geweest als de kaarten gecontroleerd waren voordat ze verstuurd werden. Echter na een telefoontje alsnog goede kaarten gekregen.
Ook diverse keren nieuwe proefdrukken gevraagd omdat er niet goed gelezen werd wat wij wilde.
Al met al toch wel tevreden omdat het uiteindelijk om de kaarten draait.

17-08-2014 - 09:28:16

Keurig en deskundig geholpen.
Snelle reactie via de mail en telefonisch ook zeer goed geholpen.

De persoonlijke pagina zou wel wat duidelijker kunnen. Helemaal als je de proefdruk moet goedkeuren, misschien hier een apart kopje voor?

Maar nadat we hier over gebeld hadden, was het duidelijk!

16-08-2014 - 10:20:27

Ruime keuze aan kaarten, fijn dat je je 3 favorieten gratis thuisgestuurd krijgt. Bestellen is eenvoudig, aanpassen van leesproeven ook door goede bereikbaarheid en vriendelijke medewerkers. Goede service, bedankt!

16-08-2014 - 09:45:06

Kundig en goede service

16-08-2014 - 08:31:01

Communicatie was erg goed en snel, aanpassihgen waren zo uitgevoerd en de je kon tat inloggen om je leesproef te bekijken!

15-08-2014 - 21:44:33

Ik ben zeer tevreden. Snelle en goede service.

15-08-2014 - 19:12:58

Grote selectie kaarten,veel opties, makkelijk stappenplan, snelle afhandeling, vriendelijke telefoniste om kaartje te bevestigen en eventueel aan te passen. Zeker moeite waard om aan vrienden aan te bevelen.

14-08-2014 - 19:15:15

Snelle levering, goede website. Proefdrukis handig omdat de kleuren op de digitale versie echt anders zijn, vijf euro is wel veel.