Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

11-10-2016 - 20:37:59

De communicatie met de design-afdeling liep geweldig, waardoor er uiteindelijk na meerdere versies een fantastische geboortekaart is uitgekomen.

11-10-2016 - 19:57:54

Zeer tevreden en snelle levering!

11-10-2016 - 15:03:17

Snelle levering, goedcontact bij vragen

11-10-2016 - 14:20:19

Goede ervaring bij het bestellen van onze geboortekaartjes. Snelle reactie op wijzigingen en geboortekaartjes een dag na de geboorte al in huis!

10-10-2016 - 22:53:28

Alles prima afgeleverd! jammer dat het rompertje dat we erbij kregen blauw was, terwijl wij een dochter hebben gekregen.

10-10-2016 - 22:31:14

Duidelijke regels, snelle levering.
Het aanpassen van de proefdruk kan alleen via aanlevering van wijzigingen per mail of telefoon.

Via de site zou een pre zijn.

10-10-2016 - 19:18:39

Nu voor de tweede keer hier onze geboortekaartjes besteld en weer helemaal tevreden!

10-10-2016 - 11:49:20

snelle service en vragen worden goed behandeld

10-10-2016 - 10:04:58

Tip top geregeld, ook zeer klantvriendelijk en kreeg er nog een super schattig rompertje bij ook! Hartelijk bedankt!
Namens ***.
Met vriendelijke groet, ***

10-10-2016 - 06:46:05

Wij zijn zeer tevreden.
Tussentijds 2 x een wijziging moeten doorgeven en gelijk telefonisch goed geholpen en gelijk een nieuwe leesproef gekregen.
Na geboorte weer gebeld voor de definitieve gegevens en voor 12 uur bestelt. De dag erna alles in huis.
Super!

09-10-2016 - 10:18:20

Beste, Wij zijn uiterst tevreden over de werking dat La Carte Internet ons te bieden had. De kaarten en enveloppen werden zoals gezegd geleverd. Ook kaart kwam net zo overeen met die van op de computer. De levertijd was top! Wij kunnen niet echter zeggen dat we dingen als negatieve ervaren hebben ;-). Wij zijn super tevreden, wij danken La Carte internet voor hun super goede service.

Met vriendelijke groeten,
***

09-10-2016 - 10:03:42

Een hele snelle en goede service.
En door een fout bij bezorging van DHL, konden wij kosteloos de kaartjes alsnog zelf ophalen bij jullie. Daardoor hebben we de kaartjes nog snel op de bus kunnen doen.
Ga zo door!

08-10-2016 - 20:23:00

Alles verliep heel vlot. Wij zijn zeer tevreden over de service.

08-10-2016 - 16:48:41

Wij hebben een geboortekaart die precies bij onze dochter. Het enige minpunt is dat de enveloppen te laat kwamen en ik daarvoor twee keer moest bellen.

08-10-2016 - 16:22:27

Het digitaal aanpassen van de PDF proefdruk zou erg handig zijn.
Aanpassingen waren lastig via telefoon en email.

08-10-2016 - 15:36:10

Goeie service. Niets op aan te merken

08-10-2016 - 15:30:30

Bestelling was te laat door post naar verkeerd sorteer centrum volgende dag toch ontvangen echter stuk of 40 te weinig enveloppen heel storend dus weer wachten

Kaartjes zelf waren wel erg mooi niks op aan te merken

08-10-2016 - 12:48:48

Algehele afhandeling was super. Helaas bleek dat de enveloppen niet dicht plakten. De plakrand werkte niet. Wij hebben de enveloppen met een sticker/plakband dicht moeten maken voor verzending. Dit viel ons erg tegen en helaas zijn er hierdoor kaartjes verloren gegaan in de post.

07-10-2016 - 21:40:42

Super geholpen en had snel de geboortekaartjes binnen helemaal top!!!

06-10-2016 - 18:35:02

Goede service! Eerste modelkaart kwam niet aan, zonder problemen kregen wij een nieuwe opgestuurd.
Telefonisch laatste aanpassingen op de dag van geboorte geen probleem.
Kaarten volgende dag al in huis! Plus het is fijn dat men de enveloppen meteen krijgt om alvast adressen te schrijven :D

05-10-2016 - 17:55:51

Geweldige service, ook toen we iets wilden dubbel checken, één telefoontje en het was geregeld. Zeer vriendelijke mensen. We hadden de kaartjes al een dag later!

05-10-2016 - 16:37:16

Mooie kaartjes. Het enige puntje is dat ik graag een proefafbeelding zou willen zien tijdens het proces ipv een bevestigingsmail af te wachten.
Prima service!

05-10-2016 - 07:14:53

Zeer behulpzame en klantvriendelijke medewerkers. Mooie collectie kaarten, variatie in kleur en figuurtjes etc buiten de geijkte paden is altijd mogelijk bij dit bedrijf. Zeer snelle levering, alles compleet. Wij zijn heel blij met het geboortekaartje. Veel positieve reacties... Bedankt voor de goede service.

03-10-2016 - 11:58:19

Zeer snelle service. 's Avonds het geboortekaartje besteld en de volgende werkdag in de ochtend al een eerste digitale proefdruk ontvangen. Na een telefoontje diezelfde ochtend direct de correcties verwerkt. Vervolgens een snelle en perfecte levering. Ik zou het iedereen aanraden om hier geboortekaartjes te bestellen!

03-10-2016 - 09:39:29

top! Goede service! Prachtig kaartje! Zijn er ontzettend blij mee! Snelle levering ook!

03-10-2016 - 09:21:35

Mooi kaartje, snel geleverd!

03-10-2016 - 09:06:17

Ik vond het contact met geboortekaartjes.nl erg fijn.
Ik wist niet goed hoe het zat met het aanleveren van de tekst, even een mailtje en ik had snel antwoord.
Als ik iets gewijzigd wou hebben aan het kaartje, werd het diezelfde dag nog gewijzigd in de proefdruk.
De enveloppen werden al eerder bezorgd zodat ik alle tijd had om de adressen te schrijven.
Na de geboorte van onze zoon heb ik de juiste gegevens voor 12 uur doorgegeven en de volgende dag hadden we de kaarten al in huis. Snelle levering.
Ben dus erg tevreden!

02-10-2016 - 13:24:48

Prachtige kaart.... goed verzorgd en alles stipt op tijd...<

De webinterface voor het maken van de kaart is onvoldoende.... Lang niet alle edit functies zijn beschikbaar en de preview weergave is niet goed bruikbaar.
De support (telefonisch en nabewerking) is echter weer prima....

02-10-2016 - 12:58:12

Makkelijk te bestellen ook telefonisch goed alles kunnen overleggen. Elke verandering wordt vlot doorgevoerd en kan je snel in zien. Je kan het tig keer aanpassen en prijs/kwaliteitverhouding is super.

02-10-2016 - 09:15:48

super snelle service en goede hulp