Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

22-10-2011 - 19:20:15

goede service en snelle levering.

22-10-2011 - 16:10:31

Duidelijke website, goede klantenservice

22-10-2011 - 13:01:55

ben geheel tevreden, behoeft geen verbetering

22-10-2011 - 08:34:11

Duidelijke web-site. Met een eenvoudig stap voor stap procedure met het slecteren van de kaart.

21-10-2011 - 22:22:27

ruime keus en goede service, zowel via de site als telefonisch!

21-10-2011 - 20:15:56

Helemaal top denken goed mee!! En zijn snel. Wel jammer dat nabestellen inzake vergissing aantal is niet mogelijk zonder nogmaals hoge drukkosten... Rest super goed!!!

21-10-2011 - 19:48:05

Voldoende keuze, snelle service, vriendelijke medewerkers.

21-10-2011 - 18:32:47

Het is een zeer overzichtelijke webshop waar alles gemakkelijk te vinden is

21-10-2011 - 18:30:47

Alles verloopt uitstekend. Kaartjes snel binnen

21-10-2011 - 18:03:25

Snelle levering van proefdruk en de geboortekaartjes na de geboorte.
Ik was vergeten aan te geven dat ik nog een korting had. De factuur werd zonder problemen na verzoek van mijn kant aangepast.
Snelle reacties op vragen via de mail.
kortom, alles naar tevredenheid!

21-10-2011 - 17:47:27

Heel netjes en goed afgehandeld zeer tevreden

21-10-2011 - 15:35:39

Zeer snelle levering! Kaartjes zijn erg mooi

21-10-2011 - 15:34:39

Mijn ervaring is zeer positief! Wijzigingen werden snel door gevoerd en na de definitieve bestelling waren de kaartjes er de volgende dag. Top dus!

21-10-2011 - 15:19:05

Eenvoudige bediening, snelle Service, ook telefonische vragen (we wonen in Oostenrijk en hadden vragen i.v.m. verzenden) werden snel en vriendelijk afgehandeld.

Mochten we een derde kind krijgen, dan bestellen we de geboortekaartjes zeker weer via LaCarte!

21-10-2011 - 13:47:38

Wij zijn zeer tevreden over de webshop! Er wordt snel en correct gewerkt. Zeker voor herhaling vatbaar.

21-10-2011 - 13:23:40

Tevreden. Enige nadeel is dat jullie in het weekend gesloten zijn.

21-10-2011 - 13:01:13

Makkelijke te zoeken en hoge kwaliteit kaarten! Erg tevreden, tevens door de snelle levering in het buitenland!

21-10-2011 - 12:58:42

Wij hebben geboortekaartjes besteld via de site en zijn erg tevreden en blij met het resultaat! Het enige puntje van onze kant is dat we het jammer vonden dat op de proefdruk de afbeelding niet zichtbaar was, waardoor je de tekst niet goed in perspectief kon zien. Maar het resultaat was top!!

21-10-2011 - 12:05:26

geen aanvulling, als ik iets niet wist belde ik op altijd goed en vriendelijk geholpen.

21-10-2011 - 11:53:36

Prima service! Wij waren erg laat met trouwkaartjes maken, geen probleem ze maakten er een spoedorder van, binnen een week kaarten binnen (incl wijzigingen)

Kortom: Een aanrader!!

21-10-2011 - 11:40:00

Duidelijke communicatie en goede service! Geen problemen verder gehad, de kaartjes zijn snel geleverd en het was heel fijn dat de enveloppen eerder verstuurd werden zodat ik alvast de adressen kon schrijven. Zeker voor herhaling vatbaar!

21-10-2011 - 11:31:49

Easy to follow instructions on the site and next day delivery - very good service!

21-10-2011 - 11:25:21

De website was makkelijk bedienbaar, de kaarten goed te vinden en de service bij de realisatie perfect.

21-10-2011 - 11:20:21

prima webshop, erg duidelijk en goede service

21-10-2011 - 11:04:58

webshop is zeer duidelijk, ook de afhandeling was erg goed, genoeg enveloppen en ruim op tijd geleverd, na de bevalling naam doorgegeven en al snel de kaartjes in huis. helemaal top

21-10-2011 - 10:56:23

vind het prima zo wij bestellen altijd kaarten hier.

21-10-2011 - 10:46:00

Goede service, zowel de voorbeeldkaarten als de leesproef als de kaarten zelf werden snel bezorgd. Aan de telefoon bij het doorgeven van alle informatie werd goed meegedacht over welke informatie op een kaartje zou kunnen komen.

TIP: op de website kan je de tekst doorgeven. Het is hier niet mogelijk om een preview te krijgen hoe het eruit komt te zien, of zelf de opmaak aan te geven. (Dit moet woordelijk omschreven worden.) Hierin valt de website nog te verbeteren.

21-10-2011 - 10:35:45

Goede snelle service!

21-10-2011 - 10:03:28

prima website met duidelijke structuur. Na (meerdere?) web redesigns had zelfs nog historie van geboortekaart eerste kind. Was vergeten dat die ook bij LaCarte was!

21-10-2011 - 09:31:52

De enige aanmerking die ik heb is dat somige kaartjes beter gefotografeerd kunnen worden. De werkelijke kaartjes wijken soms heel erg af van de foto's.