Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

11-06-2014 - 21:18:12

De kaartjes werden snel verstuurd. Leuk dat we bij de bestelling een rompertje cadeau kregen

11-06-2014 - 19:48:00

Goede service, snel geleverd. Groot assortiment.
Gevonden op de negen maanden beurs.

10-06-2014 - 21:24:31

had een proefdruk binnen gekregen,heb deze gelezen,maar helaas over de fouten heen gelezen.
De achternamen waren niet met een hoofdletter en in de tekst was een grote fout daar stond i.p.v. zijn zij.
Ik vindt dit voor een drukkerij een hele grote fout.

Heel erg teleurgesteld

10-06-2014 - 20:09:51

correcte en vlotte afwerking van de bestelling

10-06-2014 - 19:34:10

goede en snelle service

10-06-2014 - 18:25:13

Top ervaring, snelle en correcte service, ook door de medewerkers van de klantenservice. Ga zo door!!

10-06-2014 - 18:21:07

Ik ben heel tevreden met de snelle afwikkeling en de goede service.

10-06-2014 - 17:56:42

Alles heel duidelijk op site,behalve dat van als je 2 kaarten besteld met versscillende tekst dat dat 2 x drukkosten zijn.bestelling netjes afgehandeld,2x gebeld met hele vriendelijke dame,die telefonisch de foutjes in tekst gelijk oploste,ben zeer tevreden en zal reclame voor jullie maken,

10-06-2014 - 16:57:08

Goede service, enveloppen van tevoren ontvangen, mooie kaarten, en zonder problemen de leesproef aan kunnen passen.
Kaarten zijn wel prijzig ten opzichte van andere sites.

10-06-2014 - 16:56:48

Er is voldoende keuze mogelijkheid voor het kiezen van het kaartje. De klantenservice is goed bereikbaar en ik werd vriendelijk te woord gestaan. Dingen die moeten worden aangepast, worden tijdens het gesprek verwerkt.
Verbeterpunt wat mij betreft: er zat een spellingsfout in de tekst die we niet hadden opgemerkt. Ik zou het fijn hebben gevonden als we hierop gewezen zouden worden.

10-06-2014 - 15:04:25

Dank voor Uw goede afhandeling van onze bestelling. Tip::geef zo mogelijk de datum aan van verzending.Dank U wel!

10-06-2014 - 11:44:52

Ik ben een zeer tevreden klant! Mijn bestelling is zeer goed en snel verlopen. De kwaliteit van de kaarten zijn ook top en ze zijn klantvriendelijk!

10-06-2014 - 11:14:14

Goede en zorgvuldige service. Bereikbaar voor vragen en bellen zelfs na voor verdere info.
Bedankt!

10-06-2014 - 10:20:36

Op vragen kregen we snel antwoord. Alles was netjes verzorgd en optijd. Erg blij dat ik een bestelling bij jullie gedaan heb.

09-06-2014 - 22:41:29

Wat een supersnelle service!

09-06-2014 - 13:09:34

De site was goed overzichtelijk. Gevraagde veranderingen werden snel doorgevoerd. Bestellen was makkelijk. De kaartjes werden snel geleverd.

09-06-2014 - 08:15:14

Het resultat: een prachtige, mooie en leuke kaart! Goede en nette service. De kaart is geworden zoals wij het graag wilde hebben!

08-06-2014 - 23:23:09

super service kaarten snel in huis

08-06-2014 - 23:22:02

De bestelling is goed, snel en netjes afgehandeld. We zijn tevreden over de gang van zaken.

08-06-2014 - 21:08:31

Prima ervaring, eerst alles digitaal, zo kan je regelen wanneer het jezelf het beste uitkomt. Na de geboorte telefonisch contact, dat was zeer prettig. Telefoniste zorgde voor en persoonlijk gesprek waardoor je zeker weet dat de boel goed geregeld wordt. Kaartjes wasem de volgende dag al in huis!

08-06-2014 - 20:55:23

Ben erg tevreden, en fijn dat alles zo snel verzonden kan worden :)

08-06-2014 - 20:41:46

Zeer snelle en kwalitatief hoge service.

08-06-2014 - 16:14:22

Heel er proffesioneel

08-06-2014 - 08:34:56

Ik vond lastig van het maken van de kaartjes. Dat je niet zelf kon kiezen hoe hoog/ laag je de tekst wilde, hoe lang je de zinnen wilde. En om je kaart te kunnen zien, zit je er al aan vast.

08-06-2014 - 01:18:38

Kaartjes waren prachtig! Ook snelle service.

Ik vind alleen wel dat er vanuit het bedrijf beter gelet kan worden op de verwerking van aangeleverde tekst.
Veel aanpassingen moeten doorgeven.
Ook nadat dingen al goedgekeurd waren zijn die later weer terug veranderd waardoor ik weer de aanpassing moest doorgeven.

07-06-2014 - 23:37:04

De kaart is naar wens opgeleverd. De leesproef is snel opgesteld en ook aanpassingen zijn snel verwerkt (binnen enkele uren).
Een verbetering of mogelijkheid tot nog betere service is het helpen van het opstellen/op maken van de kaart.

07-06-2014 - 20:37:21

Hele fijne manier van werken.

07-06-2014 - 18:07:36

goede service en makkelijk aanpassingen door te voeren

07-06-2014 - 16:25:07

We vonden het prettig dat wanneer we aanpassingen hadden voor het kaartje dit meteen toegepast werd. Alleen erg jammer dat jullie de zaterdag niet open zijn, hierdoor overwegen we de volgende keer misschien toch een ander bedrijf!

07-06-2014 - 10:48:27

Super service, snel, gemakkelijk, vriendelijke mensen en goede prijs en kwaliteit verhouding.