Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

01-12-2013 - 21:37:12

Uitstekende service, enveloppen snel geleverd en de geboortekaartjes ook. Proefdruk aanpassen gaat zeer gemakkelijk en is kosteloos.
Aanrader.

01-12-2013 - 19:45:33

Zeer tevreden! Kaartjes zijn makkelijk te bestellen, snelle service.

01-12-2013 - 14:30:53

Ik vond de manier van werken via de website prettig. Alles was duidelijk en er werd snel gereageerd en gehandeld. Maar op de site wordt zo gepromoot dat de ervaren ontwerpers heel goed zijn en dat zij er wel iets moois van maken. Dit viel ons tegen, we moesten veel zelf aandragen en aan laten passen. Maar na wat mailverkeer werd het elke keer snel aangepast. Dus over de snelheid absoluut geen klachten. Na akkoord van de definitieve leesproef kwamen de kaarten. Erg snel. Maar nu bleken de kaarten niet hetzelfde als de leesproef. Tevens waren er een aantal kaarten niet volledig gedrukt. Dat een aantal kaarten niet goed gedrukt zijn, kan gebeuren, na contact is dit snel opgelost en hebben we nieuwe kaarten ontvangen voor alle fout gedrukte en nog een aantal extra, ook dit was weer snel geregeld. Maar de drukker had de tekst opgeschoven omdat er anders een stukje tekst weg viel (het was een vouw kaartje). Goed dat daarop gelet wordt maar het verkleinen van de tekst was een beter optie geweest. Want nu stond alles scheef op het kaartje en dit vind ik zeer ergerlijk. Een telefoontje was voldoende geweest om samen tot een goede oplossing te komen. Maar nu was het kwaad al geschied en zaten we met minder mooie kaarten die toch echt de deur uit moesten. Er is aangeboden om alle kaarten opnieuw te drukken maar dit was al te laat, veel enveloppen waren namelijk al dichtgeplakt toen ik erachter kwam. Ik was namelijk niet in staat om eerder alles te controleren. De leesproef was goed en dan mag je er vanuit gaan dat de kaarten ook goed zijn, zou ik zeggen. Maarja, we zijn goed en netjes te woord gestaan bij het indienen van de klacht en alles is vrij snel opgelost. Maar wees dus alert en tip voor la carte, even contact opnemen bij twijfel kan een hoop schelen.

01-12-2013 - 10:12:14

het is een goed overleg geweest, met de voorbeeldkaart te verbeteren e.d.
Ik ben zeer tevreden over de service en de snelle levering van de kaarten.

01-12-2013 - 01:09:26

Het hele proces van bestelling tot het leveren van de kaarten verloopt zeer goed. Vragen worden door de klantenservice zeer goed beantwoord. Kortom: zeer tevreden.

30-11-2013 - 23:34:50

Had in totaal 100 kaarten besteld. Proef exemplaar ontvangen, de bestelling van de kaarten is goed gegaan. De kaarten binnen een paar dagen ontvangen. Had kaarten met een strik besteld. Helaas waren er zeker 30 kaarten niet gestrikt, maar geknoopt. Dat vind ik wel jammer. Verder was de service prima.

30-11-2013 - 20:19:08

Snelle reactie bij aanpassingen, vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle levering!

30-11-2013 - 16:34:11

Bestelling is naar tevredenheid afgehandeld. Tip om duidelijker aan te geven dat korting bij 100 kaarten alleen geldt als de 100 kaarten in 1x betseld worden.

30-11-2013 - 13:59:30

Voor ons wat onduidelijke opzet met proefdruk etc. Bij ons vorige kaartje, besteld bij een collega site, was het makkelijker om een proefdruk te maken en een bestelling te plaatsen. Het model kaartje maakte de doorslag.

30-11-2013 - 12:28:14

Erg lekker samen gewerkt met dit bedrijf. Ik had een aantal keer veranderingen aan de text aangebracht en dit was totaal geen probleem. Ook voldoende enveloppen gekregen!! Zeer tevreden over de kwaliteit van de kaarten en de professionaliteit van de medewerkers!

30-11-2013 - 07:47:38

Lay out van het geboortekaartje is niet kloppend op de middelste pagina met de derde pagina de hoogtes zijn niet gelijk.


Goede service,
De bestelling in goede orde ontvangen zeer tevreden over. Met vriendelijke ***

***

Met vriendelijke groet,
***

30-11-2013 - 01:32:39

Snelle levering, goed geholpen met persoonlijke wensen, betrouwbaat, tevreden over de kaartjes en de service

28-11-2013 - 23:52:06

alles wat wordt beloofd op de website wordt volledig waargemaakt!

28-11-2013 - 18:30:19

Ik was zeer tevreden over de bestelling die we gedaan hebben. Ik werd goed geholpen en alles was snel geregeld

28-11-2013 - 13:20:27

De geboortekaartjes voldeden volledig aan onze wensen. We hebben een echt jongenskaartje volledig aan laten passen naar een meisjeskaartje.
Al onze wensen werden snel en goed verwerkt. De leesproef hadden we iedere keer snel binnen.
Na diverse leesproeven te hebben ontvangen, hebben we een exemplaar via de post ontvangen om het definitieve resultaat en de kleuren te kunnen beoordelen. Dit zag er heel goed uit.

27-11-2013 - 10:40:32

Mijn bestelling is goed en snel afgehandeld. Er waren te weinig enveloppen gestuurd. Ik heb hierover een mail gestuurd, ben daar vervolgens telefonisch over gebeld en de overige enveloppen zijn nog dezelfde dag nagestuurd. Prima en snelle service.

26-11-2013 - 19:51:43

Goede kwaliteit. Prettig telefonisch contact, snelle hulp. Het enige minpuntje was het inelkaar zetten van de omslag (type ,uitnodiging') aangezien we geen proef hadden besteld wisten we niet dat de omslag bestond uit een hoes en niet uit een kaart. Uiteindelijk hebben we geplakt i.p.v. vouwen en insteken. Resultaat was mooi, veel complimenten gekregen. Tip vraag een proefkaart.

26-11-2013 - 17:10:05

Leuke kaarten, service uitstekend! proefdruk zowel online als via de post ontvangen. Via de post komen wel geringe drukkosten bij maar voor ons maakte dat niet uit. De enveloppen werden vrij snel opgestuurd zodat we deze tijdig konden schrijven. Het doorgeven van de geboorte ging heel goed, kaarten vrij snel ontvangen.

26-11-2013 - 15:57:35

In ons geval werd onze zoon op vrijdag geboren. Maandags de laatste gegevens voor het kaartje doorgegeven en betaald.
Dinsdagavond om 21:30 uur de kaartjes via PostNL ontvangen en dus pas woensdag per post verstuurd. Veel van de kaartjes werden pas vrijdag bezorgd.
Het geboortjekaartje naar eigen ontwerp was prima ondersteund door La Carte, alleen een vierkanten envelop (i.p.v. rechthoekig) om een vierkant kaartje was mooier geweest.

Tips:
1. Vierkant kaartje in vierkanten envelop i.v.p. rechthoekige envelop.
2. Kaartjes in envelop te versturen door La Carte.
3. Ook op zaterdag werken.
4. Kaartjes laten bezorgen op een KIALA punt of een andere afhaaladres.

26-11-2013 - 15:05:22

De proefdruk snel ontvangen, de aanpassingen werden snel verwerkt waardoor de kaartjes snel geleverd werden.

26-11-2013 - 14:23:16

Tevreden.
Helaas konden we alleen een proefdruk krijgen van een kat. Terwijl er een andere kaart was die er ook erg leuk vonden. We wilde graag van kaarten een voorbeeld om onze keuze makkelijker te maken, zodat we konden zien waar de tekst beter op de kaart vonden passen.

26-11-2013 - 12:47:51

Perfecte kaartjes, snelle levering. Wij kregen helaas 5 kaarten te weinig maar nadat we dit gemeld hadden kregen we de 5 kaarten plus 10 extra kaarten de volgende dag! Goede service!!

26-11-2013 - 11:44:14

Goede service, snelle levering. Ik had trouwkaartjes besteld, kreeg een mooie opmaak (had het zelf niet beter gekund). Had helaas niet de sluitringen gekregen die ik erbij had besteld, maar na een mailtje kreeg ik deze 2 dagen later in de brievenbus.
Helemaal top dus!

26-11-2013 - 11:01:36

Super service! Bij vragen kon er altijd gebeld/gemaild worden. En de geboortekaartjes snel in huis! Ook het digitale inzicht prima!

26-11-2013 - 07:32:28

Netjes en snel geleverd

26-11-2013 - 00:53:20

Goede communicatie. Snelle levering. goede kwaliteit. zeer tevreden over gehele gang van zaken.

25-11-2013 - 23:02:16

Klantvriendelijk, snelle reacties en een duidelijke site

25-11-2013 - 22:09:11

Snel en duidelijk. Erg prettig geholpen telefonisch. Aanpassingen snel gedaan.

25-11-2013 - 21:18:59

Een hele goede en snelle service, de kaartjes waren een dag na de geboorte geleverd!

25-11-2013 - 20:54:54

tevreden en super snelle levering!