Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

16-08-2018 - 09:07:43

Top service en snelle levering! Voor herhaling vatbaar!

16-08-2018 - 08:41:15

Ik werd goed geholpen bij t bestellen van de kaarten voorbeelden zagen er super netjes uit.

Na mijn mijn bevalling de kaarten besteld stond er bij mijn straat geen t op de kaarten super slecht ik ben zeker niet tevreden en moest de kaarten wel versturen

16-08-2018 - 08:31:59

Zeer goede service , super kwaliteit kaartjes en makkelijke communicatie. Zeer tevreden.

16-08-2018 - 08:26:16

Wij hadden de pech dat we bevallen zijn de vrijdag voor een verlengd weekend waardoor de kaarten pas dinsdag erop werden verstuurd en we ze pas. Donderdag zelf op de bus konden doen... De mensen kregen hun kaarten dus pas als de baby al een week oud was. Om deze reden zou ik er geen gebruik meer van maken. Kaarten zelf waren wel heel mooi.

16-08-2018 - 08:25:59

Online bestelling geplaatst. Makkelijk te volgen wat de status is. Precies ontvangen wat ik gehoopt had

16-08-2018 - 08:17:53

Super geholpen en uitleg gekregen hoe ik het moest doen.
Kaartje zag er super uit

16-08-2018 - 08:13:14

Bij het bijwerken van het kaartje moet dat steeds per e-mail.
Dat is lastig voor de klant en een hoop werk voor de medewerkers aangezien mensen voor iedere minuscule wijziging weer gaan mailen.
Opgeslagen concept die je zelf aan kunt passen is mijns inziens praktischer.
Ondanks dat werd er wel altijd zeer snel op gereageerd (meestal binnen een uur) en begrepen jullie zonder extra vragen welke wijzigingen wij toegepast wilden hebben.
Ook na de definitieve verzending (wat dezelfde dag gebeurde) was het pakketje goed te volgen.
GeboorteKaartjes zijn voor onze derde dochter en dus de derde keer op rij weer erg mooi geworden. Wij zijn weer erg tevreden!

16-08-2018 - 08:04:44

Mooie ontwerpen voor geboortekaartjes. Kunnen helemaal aangepast worden naar eigen smaak. Super dat je een gepersonaliseerd proefkaartje kan bestellen! Dat heeft toch wel de doorslag gegeven voor ons.
Verzending gebeurde snel (levering volgende dag 's morgens). Zelfs naar België.

16-08-2018 - 07:46:30

Prima service. Ook fijn dat je telefonisch iets door kunt geven.

16-08-2018 - 07:45:23

Fantastisch geboortekaartje! Goede en duidelijke service! Van ons krijgen jullie een dikke pluim!

16-08-2018 - 07:40:24

Proces van bestellen is duidelijk en eenvoudig. Het is fijn dat je alles van tevoren kunt doen en alleen nog wat laatste informatie hoeft door te geven na de geboorte. Enige wat ik jammer vond, is dat het niet mogelijk was meer kaarten bij te bestellen zonder meteen weer hoge kosten te hoeven betalen maar alleen de kaartprijs.

16-08-2018 - 07:32:32

Ik ben zeer tevreden over de service. Ook de kaartjes, enveloppen en sluitzegels waren goed en geheel naar wens.

16-08-2018 - 07:27:13

Een hele goeie ervaring mee.
Op de site kaartje gemaakt, dag erna werd ik gebeld of alles klopte om zo zeker te zijn dat wij geen foutje hadden gemaakt, omdat wij roze enveloppen hadden aangeklikt en wij een zoon kregen (voor de grap hadden wij roze enveloppen gestuurd om zo iedereen nog even te laten zweten. Wij hadden namelijk het geslacht gewoon vertelt). Toen ik was bevallen gelijk de zelfde dag akkoord te geven voor de kaartjes en 2 dagen later had iedereen de kaart.

16-08-2018 - 07:24:39

Ben heel erg tevreden over hoe de bestelling is gelopen. Ik had een tekst gemaakt, binnen een dag leesproef. Ook wijzigingen op de leesproef worden zeer snel verwerkt.
Ook vooraf al prima service dat je 3 voorbeeldkaartjes mag bestellen.

Ik zou graag kleurvoorbeelden van de enveloppen willen zien. Ik had waarschijnlijk anders de mintkleurige envelop willen bestellen, maar dat durfde ik nu niet omdat ik niet zeker wist hoe het eruit zou zien. Of bijvoorbeeld misschien 1 kleur envelop bij de 3 gratis voorbeeld kaartjes mee laten bestellen.
Ik zou mensen adviseren de kaartjes in elkaar te laten zetten door jullie bedrijf. Dat heb ik nu niet gedaan. Maar na een bevalling valt dat best tegen om het zelf allemaal te doen.

Kortom zeer tevreden, niet voor niets 2e geboortekaartje voor 2e kindje bij jullie besteld!

16-08-2018 - 07:17:40

Goeie service.. elke aanpassing wordt gelijk gedaan.. bij mijn kaartjes waren een enkele pagina’s blanco. De volgende dag nieuwe gedrukte ontvangen. Echt top!

16-08-2018 - 07:10:39

Alles verliep heel goed .. alles zoals verwacht en goeie communicatie
juist zou ik wel vermelden dat je mits bij betaling wel Iets op de achterkant van het kaartje kan laten drukken want dat zou de reden geweest zijn dat ik het kaartje niet ging kiezen omdat er te weinig plaats was voor de adres gegevens voor babybezoek en telefoonnummer . Gevraagd via mail en was blij dat dit toch kon maar zou niet slecht zijn dat da al vermeld kon zijn op de site dat alles mogelijk is . Mvg

16-08-2018 - 07:10:02

Ik vond het super duidelijk online! Alleen op de mobiele site kon ik niet vinden of ik van tevoren de enveloppen kon krijgen. Ook hier na 1 mailtje meteen duidelijk antwoord. Levering was snel en het overzicht van wel of niet betaald of besteld was super! Er was 1 foutje in de online proefdruk, 1 telefoontje en binnen 5 minuten had ik de nieuwe proefdruk. Oftewel een goede ervaring!

16-08-2018 - 06:24:01

Duurde lang. Vrijdags dochter geboren gegevens door gegeven, smiddags proefdruk zit fout in gelijk gereageerd maandag geen reactie dinsdag gebeld uiteindelijk pas donderdag de kaarten. Vond dit erg slecht. Pinksteren hadden we dat weekend. Maar had dan zaterdag het aangepast en gemaakt. Maargoed het is goed gekomen.

16-08-2018 - 06:17:56

Goede service, mooie kaartjes, snel geleverd.

16-08-2018 - 04:22:39

Hele goede service , ik wilde nog extra geboortekaartjes erbij hebben dat was geen enkel probleem. Ondanks dat ik al betaald had, kreeg ik het netjes 2 dagen later met de rest van de kaarten meegestuurd. Het bleek wel dat ik te weinig extra enveloppen had ontvangen. Toen heb ik de klantenservice gebeld ik kreeg excuses en de volgende dag kwamen de extra enveloppen binnen. Dat vind ik een top service. Mij ziet u zeker terug in de toekomst.

16-08-2018 - 03:59:11

Zeer goede service
Kaartjes werden snel en netjes aangepast.
Erg fijn dat je de leesproef keer op keer kan aanpassen

16-08-2018 - 00:00:41

Prima, vooral de telefonische bereikbaarheid en ter woord staan en hulpverlening.

15-08-2018 - 23:42:21

Fijne en goede website. Alles is duidelijk en overzichtelijk.

15-08-2018 - 23:38:36

Snelle levering, mooie en goede kwaliteit geboortekaartjes.

15-08-2018 - 23:25:21

Zeer ontevreden. Wij hebben onze uitnodigingen voor de bruiloft hier gekocht, en ondanks dat de kaart goed is, vind ik het absurd dat we er de meest goedkope enveloppen bij kregen die je je maar kunt bedenken. Daarbij komt dat de prijs niet goed is aangegeven op de site met als gevolg we voor een behoorlijke verrassing stonden toen we ze uiteindelijk, na weken eraan bezig te zijn geweest, gingen bestellen. Zo’n prijs en dan zulke enveloppen!? Belachelijk!!

15-08-2018 - 23:07:09

Zeer prettige website, alles heel duidelijk en helder voor de klanten. Wij wilde achteraf nog extra kaarten bestellen dit was met 1 telefoontje geregeld echt super service.

15-08-2018 - 23:04:53

Veel aanpas mogelijkheid! Goede service.
Alleen veeeeel meer kaarten dan besteld. Zonde van mijn geld. als ik wist dat ik er zoveel meer kreeg, had ik er minder besteld

15-08-2018 - 23:02:19

Prima kaart gelevert geheel naar wens.

15-08-2018 - 22:55:45

In 1 woord: TOP

Snelle reacties via de mail en de kaart was prachtig! Ik zou anderen deze site aanraden!

15-08-2018 - 22:46:44

Aantal keren wat laten aanpassen, maar alle keren pretige communicatie.
Zeer tevreden. Zal zeker La Carte aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Geen verbeter punten.