Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

11-12-2012 - 20:28:08

Erg mooie kaarten, aardig en erg behulpzaam personeel. Alleen had ik moeite, nadat Cas was geboren en alle gegevens telefonisch had doorgegeven, de status op mijn site af te ronden. Nadat ik weer telefonisch contact had opgenomen, bleek dat ik toch alles goed had doorlopen.

11-12-2012 - 20:18:39

We zijn zeer tevreden hoe we zijn geholpen,proefdruk snel binnen,wijzigingen werden snel gedaan en de kaarten snel in huis.echt super service!

11-12-2012 - 19:56:59

Goede service. Snelle behandeling van wijzigingen en supersnelle bezorging. Helemaal top!

11-12-2012 - 18:46:02

Wij zijn echt super tevreden mooie kaart en goede service!

11-12-2012 - 18:12:32

Duidelijke uitleg op de website over hoe en wat, snelle levering van de kaarten en een goede service.

11-12-2012 - 17:35:58

Goeie overzichtelijke website, duidelijke informatie. Snelle service, als je vragen hebt of wijzigingen krijg je de dag erna al een nieuwe leesproef.

11-12-2012 - 17:34:06

Omdat onze dochter zich wat sneller aandiende dan verwacht, hebben wij op de laatste minuut de geboortekaartjes moeten bestellen. Via email kregen wij, vaak zelf 's avonds, direct een reactie. Uiteindelijk heeft het slechts van bestellen en het krijgen van de leesproef slechts 5 dagen geduurd voordat we de definitieve kaartjes in huis hadden. Dankjewel daarvoor!

11-12-2012 - 17:04:58

Ik ben ontzettend tevreden en blij met de afhandeling en het eindresultaat van het geboortekaartje dat ik heb besteld. De bestel wijze is eenvoudig, de aanpassingen werden snel en correct uitgevoerd en de communicatie was prima. Kortom ik ben een tevreden klant.

11-12-2012 - 11:27:32

Iedere keer als er wijzigingen in de tekst en/of opmaak doorgegeven werden, werden die niet goed gedaan. Heel wat heen een weer gemaild.,Wij proberen uw wensen voor de opmaak zo nauwkeurig mogelijk te verwerken.
U kunt de opmaak zovaak wisselen als u wilt, hieraan zijn geen kosten verbonden

10-12-2012 - 23:05:35

Binnen een paar dagen binnen helemaal super!!
En ziet er nog goed ook dus wat wil jenog meer!!
Aanrader..

10-12-2012 - 20:03:04

Alles volledig in orde en zeer goed opgevolgd geweest. Bedankt !

10-12-2012 - 17:48:53

De service was zeer goed, als ik iets wilde laten veranderen was het binnen 24 uur geregeld! Na het definitieve akkoord en de betaling kreeg ik een bevestiging op welke tijd de kaarten bezorgd werden, en dit klopte precies!

10-12-2012 - 16:27:19

Hallo, wederom mooi kaartje geworden :-)
Tevreden.
Aantal leesproef-en gelukkig ook aanzienlijk minder dan de vorige keer. Dus complimenten!
Bellen werkte met name effectief maar prima :-)

10-12-2012 - 16:15:26

Alles zag er Goed uit en super dat er meer enveloppen werden verstuurd voor schrijffouten. Het duurde alleen wel lang voordat wij de kaarten hadden dit i.v.m. Het weekend ertussen.

10-12-2012 - 14:24:21

Prettige manier van bestellen en zeer vriendelijke en snel acterende medewerkers!

10-12-2012 - 11:51:15

Snelle afhandeling, ook nadat we de leesproef wilden aanpassen. Kaartjes en enveloppen waren netjes gedrukt en verpakt.
goede ervaring, en makkelijk.

09-12-2012 - 21:18:23

Super snel en vriendelijke én professionele hulp!

09-12-2012 - 14:17:23

Prima! Alles op tijd en naar wens!

09-12-2012 - 11:29:31

Het maken van een kaartje is redelijk simpel. Jammer vind ik wel dat je niet de mogelijkheid heb om voor beide kanten een ander lettertype te kiezen.
Achteraf ontdekten we dat we ons huisadres waren vergeten te vermelden. Toch wel belangrijk. Willicht dat er hulpvragen bij het concept kunnen komen met suggesties.
De kaartjes zelf werden heel keurig afgeleverd. Prima!
Na deze ervaring is de kans groot dat we weer bij La Carte terugkomen.

09-12-2012 - 10:44:30

Super snel!! Wijzigingen in de leesproef worden super snel aangepast en verstuurd. De definitieve kaartjes waren iets meer dan 24 uur na de gevoorte van onze zoon binnen. Dinsdag ochtend is hij geboren, donderdag hadden de mensen ons kaartje al in de brievenbus liggen.

09-12-2012 - 10:40:24

Snelle service en super kaarten

09-12-2012 - 10:27:30

Alles is goed verlopen.

Een verbetering zou kunnen zijn dat jullie ook n dienst aanbieden waarbij jullie ze ook posten voor de klanten.

08-12-2012 - 18:07:28

Zeer tevreden en erg vlot!

08-12-2012 - 11:09:20

Ik ben erg tevreden over de service.

08-12-2012 - 07:30:00

Snelle service, vriendelijk em betrouwbaar!

07-12-2012 - 16:42:08

snelle goede service bereikbaarheid zeer goed

06-12-2012 - 21:17:33

Ik ben een erg tevreden klant!

05-12-2012 - 19:24:39

snelle goede afhandeling. jammer dat je geen echte proefdruk kan ontvangen.

05-12-2012 - 18:55:23

Alles is snel en professioneel afgehandeld, alle aanpasingen op de geboortekaart werden zelf binnen enkele uren aangebracht. Zeer fijn ook, dat de enveloppen eerder zijn aangekomen, we konden dus vooraf wat voorbereiden. De kaartjes zelf zijn ook snel geleverd. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

05-12-2012 - 16:07:07

Een zeer prettige ervaring: vollop keuze in het geboortrkaartje assortiment, fijn dat we drie kaartjes gratis mochten bekijken, zeer vlotte reacties op de emails/ vragen die we stelden/ aanpassingen die wij verzochten, goede kwaliteit, duidelijke website, en voor ons (aangezien we in het buitenland wonen) was het zeer fijn om een gemakkelijke geldtransactie te kunnen maken (is vaak anders bij NL bedrijven), en dat de kaarten zo snel geleverd werden. Het enige dat ik zou zeggen is dat de emails wel een persoonlijker tintje mogen krijgen: de tekst is momenteel wel erg 'automatic text'.