Om je beter van dienst te zijn maakt Trouwkaarten.nl gebruik van cookies. Door verder te browsen ga je akkoord met het gebruik van cookies. Instellingen
Al 20 jaar nr. 1

grootste aanbieder trouwkaarten

Trouwkaarten Drieluik en vierluik

Ben je opzoek naar een trouwkaart die een wat spannendere vorm heeft dan de standaard vierkante of rechthoekige kaarten? Dan hebben wij mogelijk een perfect passende kaart voor je! De kaarten in deze categorie zijn namelijk in verschillende drieluiken en vierluiken ontworpen door ons ontwerp team. Wat deze kaartjes allemaal gemeen hebben is dat ze bestaan uit verschillende vlakken en vouwen wat zorgt voor een uniek en speels effect aan de afbeeldingen en teksten op de trouwkaart.

  • 1
  • van
  • Koperfolie
  • Goudfolie
  • 1
  • van

Drieluik met 3D effect

Naast de standaard drie- en vierluiken hebben wij ook veel ontwerpen waarbij een kleine kubus in de vouwlijn naar voren steekt. Dit geeft een prachtig 3D effect wat ervoor zorgt dat de tekst of afbeeldingen die je hierop plaatst wat meer zullen opvallen dan de rest van de kaart. Denk hierbij aan jullie namen, de datum of de tijd wanneer het feest start of die mooie foto serie die jullie hebben laten maken.

Omdat de kubussen haaks op de vouwlijnen staan geeft dit een speciaal effect. Bij dit type trouwkaart is het dan ook mogelijk om buiten de 3 standaard kaartzijdes ook de 4 kleine uitstekende zijdes te ontwerpen.

Vierluik voor extra veel ruimte

Een andere uitvoering binnen deze categorie trouwkaarten is het vierluik. Er zijn dan vier zijdes die ontworpen zijn (of ontworpen kunnen worden), waardoor je extra veel tekst of foto’s kwijt kunt. Ook dit kaartje geeft een leuk diepte effect vanwege de meerdere vouwen en zijdes.

Handig neer te zetten

Een bijkomend voordeel van dit type trouwkaarten is het gemak van het neerzetten. Sommige kaartjes vallen om of kun je lastig zien of lezen van een afstandje. Deze kaarten presenteren zichzelf doordat ze netjes uitgevouwen en rechtop blijven staan. Zo kunnen gasten de kaart een mooi plekje in het huis geven waar iedereen de kaart zal zien.