Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

13-05-2018 - 09:50:07

Hele goeie service! Wel moet ik zeggen dat ik niet genoeg spullen had voor bij de geboortekaartjes. Ik moest hem zelf in elkaar zetten en ik had niet genoeg touwtjes dus ik heb er een paar niet kunnen versturen.

12-05-2018 - 15:22:27

Over de kaartjes en jullie service zijn wij erg tevreden. En zullen we ook zeker bij anderen aanbevelen. Echter het bezorgen gaat niet helemaal vlekkeloos. Alles eerst kwam onze proefdruk niet aan. ( jullie hebben netjes een nieuwe opgestuurd en deze kwam wel aan )
Vervolgens de enveloppen besteld. Ook deze kwamen niet aan. ( na contact met jullie zijn er nieuwe opgestuurd, deze zijn netjes geleverd) het vertrouwen dat ik mijn kaartjes wel in 1x zou krijgen was een beetje weg.
Maar toch de kaartjes besteld en kregen netjes een track an trace code. Daaropq was te zien dat het pakket russen 11.00 en 15.00 geleverd zou worden. Toen de kaarten om 16.00 nog niet geleverd waren . Zagen we de bui al hangen dat ook deze niet zouden komen. Uiteindelijk waren de kaarten er pas om 17.00. Al met al erg balen. Ik snap dat jullie daar niks aan kunnen doen. Maar vervelend is het wel

12-05-2018 - 05:23:44

Duidelijke website met veel keuze. Goed contact over en weer over uiteindelijke druk van het kaartje.

12-05-2018 - 04:53:29

Goede service! Zeker een aanrader!

11-05-2018 - 10:22:17

Alles werd correct afgeleverd en de mogelijkheid om het kaartje zelf eerst geheel naar eigen wens aan te passen is gewoon fantastisch!

11-05-2018 - 08:39:20

Zeer prettige communicatie, zowel per mail als telefonisch..Duidelijke site om geheel naar eigen wens de tekst op het kaartje te maken.
Kortom, zeer tevreden!Een aanrader!

06-05-2018 - 16:00:14

Erg leuk kaartje. Super service. Snel en zeer hulpvaardig.

05-05-2018 - 13:31:21

Concept is perfect, kaartjes netjes uit gekozen en enveloppen optijd verstuurd!
Kaartjes heel snel na geboorte bezorgd en goede kwaliteit!

05-05-2018 - 12:19:12

Ik heb een dubbel gevoel overgehouden aan mijn bestelling bij jullie. Van de kwaliteit van de kaartjes ben ik zeer tevreden, als ook van de hulp van Deborah, maar ik ben absoluut niet tevreden voor wat betreft jullie prijszetting.
Ik ben afgegaan op het mooie uitzicht van het kaartje en op de initiële prijs. Dat er bij de prijs een uitklap veldje was, heb ik maar later gezien. Eigenlijk pas bij de effectieve bestelling van de kaartjes, toen ik de prijs doorgegeven kreeg.
Dit was verschieten. Jullie rekenen een kost aan voor een kaartje in kleur? Waarom kan die prijs dan niet direct bij het reeds van in het begin af gekleurde kaartje staan??? je moet betalen voor een foto? Ik heb de selectie special zo gedaan om een foto op het kaartje te hebben. Dit wisten jullie toch ook direct? Waarom het niet direct meerekenen?
En zo zijn er tal van kosten, die maken dat ik mijn kaartje had ik het op voorhand geweten niet bij jullie zou besteld hebben. En ik ben dit ook niet meer van plan. Hopelijk doen jullie hier iets mee, want jullie misleiden echt wel met jullie initiële prijs en dat vind ik zelf echt niet kunnen !!!,Wij willen u bedanken voor u feedback wat zo kunnen wij ons proces blijven verbeteren.
Wij vinden het jammer dat de prijsstelling van onze kaarten niet duidelijk was voor u.
Wij proberen zo duidelijk mogelijk te zijn over de prijs van het uiteindelijke eindproduct.
U krijgt tijdens het bestelproces goed te zien wat de uiteindelijke prijs is.
Ook hoeft u bij het bestellen nog niet gelijk te betalen en kunt u achteraf nog aanpassingen doen aan uw bestelling die invloed hebben op de prijs. Op het moment dat u akkoord geeft op de door ons gemaakte proef en de aangegeven prijs hoeft u pas te betalen.
In uw geval zien we dat de bestelling door u geplaatst is op 27-03 en de betaling is voldaan op 28-04.
Wij gaan uiteraard kijken of we onze prijsstelling nog duidelijker kunnen maken voor onze klanten.

05-05-2018 - 12:05:03

Prima service, wordt goed meegedacht, behandelen klant echt als koning! Bestelling snel en kundig verwerkt!!

02-05-2018 - 10:01:34

Wij waren tevreden met het aanbod, de service en de kwaliteit van de kaartjes.

30-04-2018 - 08:59:30

Ik ben zeer tervrede,
De proefkaart werd snel gelevert en zag er zeer mooi uit.
De nabestelling werd zeer snel gelevert,alles zag er goed en veezorgt uit, we moesten de kaarten zelf in elkaar zetten daar hadden we zelf voor gekozen.
Er zaten gelukkig een aantal reserve kaarten bij ,

Misschien een klein puntje,dat ze evt bij je kaarten je eigen kleur envelop kan kiezen? dit was bij deze kaart helaas niet mogenlijk

29-04-2018 - 10:12:54

De stappen waten duidelijk en makkelijk te volgen. Het zou fijn zijn als er ergens op e site afbeeldingen zouden staan van de kleuren van de enveloppen. Bij de levering van mijn kaartjes zat ook een onbedrukte kaart. Verder was het contract met de klantenservice goed.

29-04-2018 - 04:31:51

Hele snelle en goede service. Leesproef werd aangepast zoals gevraagd en na betaling vooraf binnen 2 werkdagen de geboortekaartjes binnen!
Mochten we nog kaartjes nodig hebben zal ik die zeker hier weer bestellen.

28-04-2018 - 09:30:41

Mooie kaartjes, prima proces.

28-04-2018 - 08:21:20

Goede en snelle communicatie via klantenservice. Helaas wel iets misgegaan bij drukproef en definitieve proef, maar dat werd zeer snel en klantvriendelijk hersteld

27-04-2018 - 14:49:13

Makkelijk de kaart aanpassen via de site . Bij elke stap wordt er goedkeuring gevraagd. Dit is ideaal om fouten te voorkomen. Bij de levering van de enveloppen had de bezorger de doos beschadigd en maar half in de brievenbus gedaan, na melding is dit goed opgelost. Na het doorgeven van de geboortedatum en gewicht kregen we de kaarten snel binnen. Iedereen vind de kaart prachtig.

27-04-2018 - 10:57:14

Fijne ervaring. We hebben best vaak de tekst aangepast, maar dat was geen probleem en elke keer weer netjes verwerkt. Toen we er eenmaal uit waren snel geleverd. Wat mij betreft maar twee kleine minpuntjes: had geen invloed op levering. Kon bijvoorbeeld niet bij een afhaalpunt worden bezorgd en kon ook geen moment of dag uitkiezen waardoor het bij de buren belandde. En ten tweede waren er een paar kaarten met een witte streep aan de rand, waarschijnlijk verkeerd gedrukt of afgesneden. Ze hadden echter zoveel extra kaarten gedrukt dat dat geen probleem was en er nog genoeg goede kaarten waren. Alles bij elkaar een prettige en klantvriendelijke ervaring.

23-04-2018 - 11:43:17

duidelijke leverafspraken en goed tijdig geleverd.

22-04-2018 - 13:33:28

Kaartjes zijn supermooi geworden. De dag na de geboorte hadden we ze in huis en ze waren precies als de proefdruk. Goede service ook als je er even niet uit komt!

22-04-2018 - 07:37:11

Fijn bestelproces met duidelijke stappen. Mooie kaartjes geleverd gekregen waar we veel complimenten over kregen!

17-04-2018 - 10:01:28

Ik vind dat u duidelijker moet aangeven dat u de tekst NIET controleert op grammatica foute.
In dit invulveld heeft u wél controle, doe dat ook bij het invulveld voor de kaarttekst!

17-04-2018 - 08:24:09

Het was wederom een super service, tweede keer dat wij hier kaartjes bestellen en emails, lees proeven etc. Zijn allemaal super snel beantwoord. De internet portal met persoonlijk account werkt ook heel fijn.

Bedankt voor de goede service

16-04-2018 - 17:06:41

De eerste werkdag na bestelling hadden we meteen de eerste proefdruk. Deze was nog niet akkoord. Telefonisch contact gehad en een uurtje later was de nieuwe proef binnen. Snelle en nette service! Bedankt!
1 minpuntje. Bij bestelling wordt aangegeven dat je nog niet meteen hoeft te betalen. Maar er komt geen melding na akkoord op de proefdruk dat je eerst moet betalen voor de kaarten verzonden worden. Hierdoor had ik pas later de kaarten in huis.

16-04-2018 - 16:10:51

We zijn zeer tevreden.
Als je vragen heb dan bel je even en gelijk het antwoord wat je nodig heb.
De kaarten besteld en al de volgende dag in huis, echt een aanrader.

16-04-2018 - 12:28:40

zeer tevreden over de bestelling

15-04-2018 - 14:57:12

Goede service en gericht op onze vragen.

15-04-2018 - 10:35:14

Erg snelle en goede service, vriendelijk via mail en telefoon!

15-04-2018 - 07:10:17

Mooie kaarten, fijn dat de enveloppen ruim op tijd worden toegestuurd.

14-04-2018 - 19:48:14

Wij zijn heel tevreden van het geboortekaartje en de service! Aanpassingen verliepen vlot, de kaartjes werden snel gedrukt en we hebben ze sneller ontvangen dan verwacht :-)