Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

15-11-2021 - 19:55:26

Snelle levering. Wat ik kon waarderen, is dat je altijd een extra kaartje krijgt. Voor als je er eentje vergeten bent om zelf te bewaren. Goede kwaliteit!

15-11-2021 - 19:44:59

Levering snel
Helaas tot 2x toe niet compleet! Strikjes niet meer geleverd. Daarna niet genoeg

15-11-2021 - 09:18:06

Ik heb geen geboortekaartjes besteld, maar Kerstkaarten....de kwaliteit en service zijn prima!

14-11-2021 - 18:26:14

Goede en snelle service

14-11-2021 - 06:49:34

Goede ervaring! Aanpassingen werden vrijwel direct gedaan. Via de email en telefonisch was goed contact te onderhouden. De kaarten werden snel geleverd!

13-11-2021 - 23:51:55

Kwaliteit,afdruk,gemakkelijk te maken, zeer snelle levering, goed ingepakt..👍aanrader.zeer tevreden

13-11-2021 - 11:19:16

Super mooie kaartjes
En snelle levering

13-11-2021 - 07:19:18

De kaarten zagen er mooi uit, er is alleen een foutje bij het drukken in de juiste kleur gemaakt, achteraf vonden we de foutieve kleur mooier en zijn tevreden.

11-11-2021 - 22:32:51

Mooie kaartjes en netjes en snel geleverd.

11-11-2021 - 21:35:55

Snelle service, snelle antwoorden via de mail.
Hele mooie kaartjes

11-11-2021 - 21:15:13

Echt heel veel complimenten gekregen van ons unieke geboortekaartje. Goede kwaliteit, goede en snelle service. Echt heel blij mee

11-11-2021 - 20:03:59

Prachtig mooi kaartje , snelle service , gratis proefdruk. Zeker aan te raden !

11-11-2021 - 19:49:58

Levering van de kaarten vond ik lang duren.

11-11-2021 - 19:43:50

Vond het veel te lang duren voor de kaartjes in huis waren. Als ik dit had geweten had ik ergens anders gekeken of het daar wel sneller was. Zoontje is vrijdag geboren en dinsdag pas de kaartjes binnen. Dus mensen hadden woensdag pas hij kaartje binnen. Vind dit erg slordig. Zulke kaartjes moeten ook in het weekend bedrukt en geleverd worden.

Wel erg blij met hoe de kaartjes geworden zijn.

08-11-2021 - 19:48:02

Bij nabestelling verkeerde enveloppen geleverd. Maar klantenservice heeft zonder problemen goede enveloppen opnieuw toegestuurd

08-11-2021 - 18:36:27

Zeer mooie kaarten, helaas te weinig enveloppen ontvangen...

07-11-2021 - 20:03:20

Alle is snel en naar wens gegaan. De geboortekaartjes zijn precies zo geleverd als ontworpen.

07-11-2021 - 07:42:08

Super snelle levering, kaarten van goede kwaliteit en helemaal zoals wij het bedacht hadden .

07-11-2021 - 01:43:03

Prachtig resultaat!
Erg tevreden

06-11-2021 - 12:31:59

Makkelijke website, kaartjes zijn goed te bewerken en vervolgens terug te vinden.

05-11-2021 - 19:06:49

Eerst een proefdruk laten komen van ons geboortekaartje, deze was heel snel in huis! Nu de kleine geboren is was het alleen nog aanpassen en druk op de knop... wij dachten dat duurt nog wel paar dagen, maar na af te hebben gerekend kregen wij 's avonds al de track&trace op de mail. De volgende dag lagen de geboortekaartjes in de brievenbus, wauw wat een service. Snel postzegels in huis gehaald om de kaartjes supersnel te kunnen versturen. Complimenten voor deze service!!

05-11-2021 - 14:00:28

Geen goede ervaring! Heb 2 maal de geboorte kaartjes moeten afroepen omdat de datum niet klopte daar heb ik telefonisch contact over gehad er werd niets tegemoet gekomen ik heb 2 keer het volledige bedrag moeten betalen dit is niet netjes en zo ga je niet met klanten om.

05-11-2021 - 11:19:14

Ik ben supper blij met het kaartje. Je kunt hebt helemaal op eigen smaak maken. De opsie van het aderes boek echt een aan rader. Je betaalt iets meer maar scheelt jou veel tijd met rond berengen. Ook kun je dit mooi in je verlof voorbereiden en als he kleine er is zijn ze zo verstuurt en heb je er zelf geen omkijken naar. De kaartje waren ook snel bezorgt.

04-11-2021 - 19:38:12

Ik zou geld teruggestort krijgen bijna een maand verder en nog geen geld op mijn rekening.
Oftewel, loze beloftes!

04-11-2021 - 18:40:59

Veel keuze uit geboortekaartjes.
Zodra je eenmaal wat handigheid hebt met de opmaaktool, is het opmaken en aanpassen zeer eenvoudig. Proefdrukken zijn zeer snel geleverd en het eindresultaat is helemaal naar wens.

01-11-2021 - 21:36:15

Zeer eenvoudig je kaartje te maken. En super snelle service. Kortom een tevreden klant echt een aanrader

01-11-2021 - 20:30:23

Fijne service en een snelle bezorging!

01-11-2021 - 19:30:28

Wij zijn erg blij met het geboortekaartje wat we hier besteld hebben! Ook de service was snel en goed, en de in elkaar zet service was ook top

01-11-2021 - 18:38:12

Pagina makkelijk te doorlopen en het personaliseren van de kaarten gaat ook zeer gemakkelijk.

31-10-2021 - 18:57:09

Levering duurde best lang. er zat ook nog een misdruk tussen, dus het was niet goed gechecked voor het afsturen, dit werd wel snel nagestuurd. Enveloppen vond ik wat minder mooie kwaliteit voor het bedrag dat je ervoor betaald.