Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

21-06-2010 - 13:00:36

Voordeel van deze webshop: ontzettend veel keuze in geboortekaartjes! En een goede klantensevice! Ook het doorbellen van gegevens en het ontvangen van de kaarten verliep soepel. Nadeel: sommige foto's van de kaartjes zijn wat onduidelijk en de kleur komt niet altijd overeen met de werkelijkheid. Tip: bestel een proefexemplaar van de kaart die je heel erg mooi vind! Dan kan je er thuis nog eens rustig naar kijken!

21-06-2010 - 12:59:26

Wij hebben onlangs de geboortekaartjes voor onze dochter besteld en de afhandeling is prima verlopen. Snelle en prettige service.

21-06-2010 - 12:56:07

prima ervaring zal het zeker aanbevelen

21-06-2010 - 12:56:04

verkeerde tekst wat betreft datum. dag daarna juiste kaartjes gekregen.

21-06-2010 - 12:52:06

Perfecte service kon binnen een dag al me kaarten ophalen.

21-06-2010 - 12:45:04

Het bestellen was erg eenvoudig, alle stappen waren goed aangegeven. Het is fijn dat je op je eigen pagina ook kan inzien welke stappen al doorlopen zijn en wat de status van de bestelling is. Het doorgeven van de uiteindelijke informatie na de geboorte was makkelijk en de uiteindelijke verzending was erg snel. Niets dan complimenten voor Geboortekaartjes.nl

21-06-2010 - 12:44:37

Prima service (ons kindje werd 2 weken eerder geboren en toch hadden we de geboortekaartjes binnen korte tijd!), netjes te woord gestaan door medewerkers!

21-06-2010 - 12:36:24

De klantenondersteuning was goed. zeer vriendelijk
Het bestellen van de kaartjes was heel makkelijk en de looptijd na de geboorte was snel.
Gewoon perfect

21-06-2010 - 12:36:19

Het ging allemaal heel erg goed, via internet bestellen en daarnaast ook telefonisch contact om het nog sneller af te handelen!

21-06-2010 - 12:33:09

Het bestellen en leveren van de kaarten verliep precies zoals op de website aangegeven. De kaarten waren precies zoals wij ze wilden hebben.

21-06-2010 - 12:30:48

Ik ben zeer tevreden over het bestellen van geboortekaartjes via geboortekaartjes.nl. Het scheelde me 50,- euro met de plaatselijke drukker en dit was nog veel makkelijker ook! Ik (of eigenlijk mijn man) hoefde de deur niet uit om de kaartjes op te halen. Perfect gedrukte kwaliteit ook!

21-06-2010 - 12:27:01

Uitgebreide collectie en snelle levertijd.

21-06-2010 - 12:18:36

Erg tevreden over hoe de bestelling en bezorging gegaan is! Goede service!

21-06-2010 - 12:18:30

Erg snelle service en betaalbaar

21-06-2010 - 12:17:34

alles was heel goed vond t alleen jammer dat ik geen korting kreeg toen ik op de uitgrekende bevaldatum ook was bevallen omdat ik niet 6 weke van te voren had betaald

21-06-2010 - 12:15:14

We hebben een erg goede ervaring gehad met de klantenservice van geboortekaartjes.nl. Na het ontvangen van het proefexemplaar was het heel makkelijk om wijzigingen door te geven. Medewerkers waren erg klantvriendelijk! We zijn superblij met hoe het kaartje eruit ziet. Precies zoals we wilden.

Nadeel is wel dat als je nog geen proefexemplaar gemaakt hebt (in ons geval bij vroeggeboorte) het allemaal wat langer duurt. Je krijgt het proefexemplaar pas na twee werkdagen en moet dan nog wijzigingen doorgeven. Al met al waren we bijna een week verder.

21-06-2010 - 12:11:15

Ik ben tevreden en de kaartjes waren super snel geleverd

Alleen de actie als de baby op de uitgerekende datum komt was bij ons verkeerd gevallen.
De datum was goed maar we hadden de kaartjes eerder moeten bestellen. Dat zal ik beter vermelden op de site, want het was voor ons een extra reden om bij jullie te bestellen.

21-06-2010 - 12:08:10

Wij zijn erg tevreden! Er was een fout in de proefdruk die door jullie gemaakt was, en later bleek dat ik toch een naam fout had doorgegeven, maar via klantenservice werden we erg goed geholpen en kon het zo veranders worden, er zat een weekend bij ons tussen, waardoor de kaartjes niet eerder bezorgd konden worden!!
Maar verder erg goed allemaal, en hebben erg leuke complimenten gehad.

21-06-2010 - 12:06:43

Ik vond de site en de bestelprocede duidelijk en begrijpbaar.

Bij het kaartje dat wij hadden gekozen kon je alleen de voorkant bekijken dit vond ik erg jammer, ik had graag een idee gehad bij de indeling van het kaartje.

21-06-2010 - 12:05:48

Ik vind de site uitstekend ook de afgeleverde kaarten waren super. De service verdient ook een dikke plus.
Ik zal zeker als nodig weer gebruik maken van deze site.

21-06-2010 - 12:02:07

mijn zoon kwam 4 weken te vroeg,ik had nog geen bestelling gedaan. ik heb een email gestuurd en de kaartjes besteld en binnen 1 week had ik de kaartjes binnen. erg goede service

21-06-2010 - 12:00:37

alles is heel goed gegaan, geen problemen. alles was optijd en tekst was ook goed.

21-06-2010 - 12:00:35

Van het begin tot het eind klantvriendelijk. Het was vrij simpel om de bestelling te doen en om bij te houden hoe het ging

21-06-2010 - 11:59:32

Er is een grote keus in kaartjes, er is voor ieder wat wils. De levering is ook super snel.

21-06-2010 - 11:57:14

Ik vond alles prima verlopen, de bestelling was netjes op tijd binnen en alles was naar wens.
Ik had nog nooit kaartjes via het internet besteld maar het is me prima bevallen en doe het de volgende keer zeker weer!!!!

21-06-2010 - 11:57:08

Zeer overzichtelijke website.
Zeer gebruikers vriendelijk.
Je krijgt de proefdruk binnen.
Laatste gegevens doorbellen en klaar.
Super

21-06-2010 - 11:52:46

Alles was naar wens en perfecte service, zoals het hoort.

21-06-2010 - 11:50:31

Heel prettig om de tekst gemakkelijk te kunnen aanpassen.
Duidelijk hoe er besteld moet worden en de totale kosten gelijk te kunnen zien.
De verzending per post was op tijd.

21-06-2010 - 11:49:00

Wij zijn zeer tevreden over de bestel procedure.
Veranderingen werden snel behandeld en telefonisch zijn de laatste gegevens goed verwerkt.
Al met al PRIMA!!

21-06-2010 - 11:47:22

Wij vonden het jammer dat de door ons gekozen kleur van de enveloppen niet tijdig geleverd kon worden, waardoor we een andere kleur moesten uitkiezen.