Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

02-11-2010 - 02:30:14

Goede service, snelle reactie via mail maar ook telefonisch goed benaderbaar. Kwamen twee kaarten tekort en deze zijn direct nagestuurd, erg fijn.

02-11-2010 - 02:27:18

heb voor goed gekozen omdat onze 2 de bestelling kaarten die we samen met onze 1ste bestelling kaarten pas nagekeken werd nadat ik hier zelf om ging vragen
en we hadden recht op de gratis zegels dit was ook iets wat ik zelf moest vragen hoe dit zat.
Maar vond alles bij elkaar toch goed want na de mail is alles snel en netjes op gelost en zou als het nodig was zeker weer kaarten bestellen mits ik er 25 nodig heb want dat is wel jammer.

01-11-2010 - 20:40:01

zeer goede service en erg snelle levering. aanbevelenswaardig.

01-11-2010 - 19:32:14

Zeer snel en goed verlopen!!

01-11-2010 - 18:12:36

service was goed. kaartjes waren snel binnen.

01-11-2010 - 17:19:21

Zeer tevreden. De site is duidelijk en de service ook. Al met al zijn wij als klant bijzonder tevreden over de levering, service en bestelgemak. Ook worden vragen snel en naar wens beantwoord.
Wij zijn zeker geneigd nogmaals bij jullie te bestellen.

01-11-2010 - 16:27:46

Zie mijn mail met klacht, ik heb nog geen reactie vernomen van u. ,De klant heeft een mail verstuurd die helaas in onze spamfilter is terechtgekomen. Wij hebben de mail gevonden en het probleem opgelost. Als u denkt dat een mail niet goed aankomt kunt u ons altijd telefonisch bereiken

01-11-2010 - 15:24:39

Gemakkelijk te bestellen. Goede telefonische service bij doorgeven laatste gegevens. Lettertype op de kaart: meer opties om uit te kiezen zou fijn zijn. Erg prettig is de digitale proefdruk. Ook handig is als je op het laatste moment nog de bestelling van het aantal kaarten zou kunnen verhogen (of verlagen), dat je bv een aanvullende factuur krijgt. Nu wordt die optie niet genoemd

01-11-2010 - 14:18:43

Service was goed. Handig dat er gelijk een voorbeeld op de mail werd gedaan. Er werd snel gecomuniceerd zodat de aanpassingen di we graag wilden hebben snel werden verwerkt.

01-11-2010 - 13:34:42

wij zijn zeer tevreden over de geleverde service
het bestelgemak is goed en de snelheid van de levering is ook goed.
ik ga u zeker adviseren bij andere mensen

01-11-2010 - 10:59:44

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde dienstverlening.

01-11-2010 - 09:33:23

Wat een supersnelle service; de enveloppen de volgende werkdag al in huis, de vele wijzigingen die wij steeds doorgaven werden binnen no-time verwerkt en de uiteindelijke geboortekaartjes werden ook zoals op de site vermeld staat keurig de volgende dag bezorgd. Absoluut een aanrader!

01-11-2010 - 09:16:26

Goede service! Door een misverstand verkeerde kaarten geleverd gekregen, La Carte heeft dit prima opgelost!

01-11-2010 - 09:00:04

Een duidelijke internetsite, erg snelle levering en heel vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. De kaartjes zijn ook heel mooi geworden:)

01-11-2010 - 08:44:48

Heel goed, snel geleverd en meegedacht met ons toen bleek dat onze kaarten langer zouden duren dan verwacht buiten jullie schuld.

31-10-2010 - 19:33:11

Ik ben tevreden klant

31-10-2010 - 19:01:37

Tevreden! Net als de vorige 2 keer dat ik geboortekaartjes heb besteld.
We hadden de kaartjes binnen een dag thuis. Betalen gaat gemakkelijk. En ook fijn dat je een proefexemplaar krijgt. Zodat je alvast het resultaat ziet.
Wij zijn dik tevreden.

31-10-2010 - 17:58:43

zeer goede service, snelle levering. zeer tevreden!

31-10-2010 - 17:00:41

Vond de leesproef steeds erg snel aangepast en ook netjes ogen. Fijn dat je het via de email ontving maar ook via de statuspagina te bekijken was.

31-10-2010 - 16:53:31

Wij hebben foutgedrukte kaartjes ontvangen. Helaas.
Dit is uitstekend opgelost.

30-10-2010 - 17:23:18

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde service ,het bestelgemak en de snelheid van levering.
Mijn complimenten ook aan de vriendelijk woorden aan de telefoon.
Ik zal jullie zeker aanbevelen bij menig geen.

30-10-2010 - 16:03:17

Allemaal uitstekend. De wijze van bestellen is gebruiksvriendelijk, de service prima en de snelheid kon niet beter.

30-10-2010 - 15:33:40

Eigenlijk was alles super geregeld, alleen hadden wij een fout in onze postcode en die hadden wij niet gezien. Jammer dat wij niet hierop gewezen werden, want de postcodes in Nederland bestaan maar uit 4 cijfers en geen 5.
Wellicht komt dit doordat we de leesproef op het scherm zagen en niet opgestuurd kregen, zodat je het echt even goed kunt bekijken.
De proefdruk zou ik dus liever niet via de computer willen bekijken.

30-10-2010 - 14:48:49

Snelle en accurate service. Wij zijn zeer tevreden en de geboortekaartjes zijn erg in de smaak gevallen bij onze familie en vrienden.

30-10-2010 - 14:35:16

De service is fantastisch. De proefexemplaren zijn er snel, het bestellen gaat ontzettend eenvoudig, de enveloppen zijn er wederom snel en na het doorgeven van de laatste gegevens hadden we de kaarten de volgende dag in huis. Keurig, geen klachten. Een aanrader!

30-10-2010 - 13:42:15

Fijn dat we een paar keer een proefkaart konden bestellen. Toen we eenmaal besloten hadden welke kaart we wilden, konden we de tekst zo vaak als we wilden aanpassen.
De kaarten zijn mooi gemaakt, precies zoals we wilden en alles klopte. De levering was snel en netjes.

30-10-2010 - 12:13:31

De service van La Carte en ook het bestellen wat prima in orde en erg gemakkelijk om te doen. Echter de levering via TNT liet te wensen over, wij hebben 2 dagen op onze kaarten moeten wachten en jullie zeggen dan dat het niet meer in jullie handen is, maar ook de TNT neemt hier beperkte verantwoordelijkheid in en we moesten dus maar gewoon nog even afwachten. Dat is met geboortekaartjes toch minder leuk.

30-10-2010 - 11:57:59

Snelle levering en het doorgeven van de geboortegegevens ging ook erg soepel. Direct de drukproef ontvangen en de dag erna de kaarten al in huis.

29-10-2010 - 22:54:12

We zijn heel erg tevreden over de goede service. We hebben een paar keer gebeld met vragen en we werden vervolgens op een hele klantvriendelijke en accurate manier geholpen.

De bestelling en levering zijn echt razendsnel gegaan. We waren zelf wat aan de late kant met onze bestelling maar ondanks dat zijn de kaartjes al een dag na de geboorte geleverd ook al was dit op een zaterdag. Wat een service, geweldig !!

Verder zijn de geboortekaartjes ook echt prachtig geworden. Nogmaals heel hartelijk bedankt !! We zijn er ontzettend blij mee.

29-10-2010 - 20:55:25

Zeer snelle service. Goede kwaliteit.
Meedenkende medewerksters. Onvolkomenheid in geplande druk werd op tijd herkend en netjes opgelost.