Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

16-10-2010 - 18:59:18

Goede dienstverlening, de afspraken helemaal nagekomen.

16-10-2010 - 10:08:18

Ze bestaan nog! bedrijven die een product zonder problemen kunnen leveren! Alles is super gegaan. Bij geboorte telefonisch ook netjes tewoord gestaan. Super.

16-10-2010 - 01:08:12

Het gaat heel makkelijk. Service was goed.

15-10-2010 - 17:09:47

alles wa super geregeld, en de volgende dag al in huis

15-10-2010 - 15:13:54

Online kaarten bestellen is nooit zo makkelijk geweest als hoe je dat kan doen bij la carte, het is overzichtelijk, je kan inloggen en kijken wat de status is, kortom lekker makkelijk en duidelijk! De levering van de kaarten ging ook vrij snel!

15-10-2010 - 15:07:03

prima service. Wel nog veel werk om het kaartje in elkaar te zetten.

15-10-2010 - 14:19:12

goede service, snelle afhandieling en goede kwaliteit

15-10-2010 - 13:59:41

Onze zoon Vince kwam 4 weken te vroeg dus we hadden (gelukkig) al wel een kaartje gekozen en toevallig net de eerste (proef)tekst doorgestuurd dus op de dag van zijn geboorte kwamen de enveloppen binnen. Na slechts een paar telefoontjes en 2 aangepaste proeven werden dezelfde dag de kaartjes nog verstuurd die we de volgende dag al in huis hadden! Goede en snelle service maar ook vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon die allemaal op de hoogte waren/leken van onze bestelling van dus hoefde je niet iedere keer weer opnieuw je verhaal te doen. Toppie! Allemaal enorm bedankt, we krijgen hele leuke reacties op het kaartje!

15-10-2010 - 13:14:27

Ik vond de kaartjes erg mooi. Snelle levering en het was makkelijk bestellen.

15-10-2010 - 13:13:32

Zeer goede ervaringen. Fijn om eigen statuspagina te hebben om het proces te volgen. Behulpzame medewerkers aan de telefoon.

15-10-2010 - 12:12:10

Ik ben zeer tevreden over de kaarten, ze zijn heel mooi geworden. Over de levering ben ik ook tevreden, het is jammer dat het weekend er bij mij tussen zat, het zou fijn zijn als er ook op zaterdag geleverd kon worden, maar dit wist ik van te voren, dus ook daar ben ik gewoon tevreden over.

15-10-2010 - 10:40:45

Alles was goed. Het enigste nadeel is, dat het niet erg handig is dat je voor de definitieve druk eerst accoord moet geven via internet. Als je in het ziekenhuis ligt, heb je niet altijd internet bij de hand.

15-10-2010 - 09:41:12

Het bestellen van geboortekaartjes via het internet was voor mij een zeer positieve ervaring. Het ontwerp, de telefonische hulp bij de verandering in de tekst en het versturen naar het buitenland was in één woord: fantastisch.

14-10-2010 - 11:59:57

Goede service, bestelgemak en snelheid van levering.

13-10-2010 - 21:06:05

gewoon glashelder zonder gedoe de NR 1 van holland

13-10-2010 - 12:46:05

De service is super. Bestellen gaat erg makkelijk en de snelheid is ook prima. Drukproef gekregen, naar wens alles aangepast. Meteen betalen via iDeal. Na de geboorte de laatste gegevens doorgebeld. Drukproef goedgekeurd en een dag later de kaartjes al in huis.

12-10-2010 - 18:18:57

Kaartjes waren snel in huis. Het eindresultaat is ook super mooi geworden! Helaas waren ze 2 frames vergeten er bij te doen, maar die hebben ze meteen opgestuurd nadat ik dit had gemeld en waren toen ook snel binnen. Al met al ben ik zeer tevreden!

12-10-2010 - 17:31:33

De service is goed ,snelheid en levering is goed .
Eigenlijk ben ik over alles heel te vreden.
1 tip geef duidelijker aan hoe er nog tekst verandert kan worden en eigenlijk zou dit dan ook nog online moeten kunnen.

12-10-2010 - 16:25:29

Zeer tevreden over alles, ben alleen op vrijdagmiddag bevallen en dan is het wel lang wachten want dan heb je dinsdag pas de kaarten. Maar op elke andere dag duurt het niet zo lang dus dat was gewoon pech.

12-10-2010 - 12:09:46

Ik ben heel tevreden over geboortekaartjes.nl. Het was snelle service en de persoonlijke pagina op internet werkt heel prettig.

12-10-2010 - 11:11:58

Alles was prima in orde. Snelle service.

12-10-2010 - 10:29:09

Het is weer helemaal goed gegaan, net als de vorige keer. Alles op tijd en keurig verzorgd.

11-10-2010 - 17:31:12

we zijn erg tevreden. Snelle servies. Goed bijgehouden persoonlijke pagina. Snelle levering

11-10-2010 - 17:02:44

We zijn goed geholpen het ging snel en we zijn erg tevreden.

11-10-2010 - 14:29:43

Ik kreeg niet een link om mijn goedkeuring te geven waardoor ik pas na bellen de kaarten kon krijgen. Voor de rest heb ik snel ontzettend mooie geboortekaartjes gekregen. Top !!!

11-10-2010 - 13:56:44

We zijn erg tevreden over de service. Het was allemaal duidelijk wat we moesten doen en toen ik eenmaal bevallen was waren jullie goed telefonisch bereikbaar. Geweldig dat we binnen 5min al een mail kregen met de betreffende leesproef. de kaartjes waren idd de volgende dag binnen. Bedankt!

11-10-2010 - 13:25:53

wellicht is het om een voorbeeld met tekst op de site te zetten. Voor ons was het even gissen waar en hoe de tekst zou komen, hierdoor was de bestelling zeker eerder geplaatst.

Verder prima service!!!

11-10-2010 - 10:51:33

Uiteindelijk prima,
Alleen werden de tussentijdse wijzigingen niet altijd correct ingevoerd waardoor we er nogmaals achteraan moesten bellen. Dat was jammer.
Verder mooie kaartjes, snelle levering!

11-10-2010 - 10:45:27

Het is fijn om een exemplaar te ontvangen zoals je het hebben wilt. Het bestellen verloopt erg simpel en ook de levering verloopt volgens afspraak.

11-10-2010 - 09:58:28

ben er heel erg tevreden over kan het ook zeker andere mensen aanraden!