Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

05-02-2011 - 20:25:23

geen verbeterpunten, wij zijn uitermate tevreden over alles. Ik zou het aan iedereen aanbevelen

05-02-2011 - 19:16:48

Ik ben erg tevreden over de kaarten. Ze zijn mooi en ik krijg veelal reactie van mensen dat ze erg chique zijn.
Toch wil ik een aantal puntjes meegeven:
- Het is jammer dat je de 'afscheurrandjes' blijft zien, nadat je de kaarten uit elkaar hebt gehaald.
- De tekst op onze kaart hadden we in bruin laten drukken. Jammer dat het proefexemplaar niet ook deze kleur had, zodat je de juiste kleur bij de kaart kunt zien om evt. nog de kleur te veranderen. Op de computer zijn de kleuren toch altijd net even anders als op papier.

Verder uitstekend!!! Hartelijk bedankt.

05-02-2011 - 15:39:21

Ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de kaartjes, ga zo door!!

05-02-2011 - 14:28:41

Wij hebben nu tot 2 keer toe onze geboortkaartjes besteld en dat is beide keren super goed gegaan. De wijzigingen die je via mail doorgeeft worden zeer snel verwerkt en de site is ook gebruiksvriendelijk. Het uiteindelijk eindproduct is ook precies zo geworden als verwacht.

05-02-2011 - 14:22:26


Geen klachten, alles is perfect gedaan

05-02-2011 - 14:16:14

Het is ons super goed bevallen!

05-02-2011 - 12:25:20

Snel, juist en klantvriendelijk. Erg prettig om mee samen te werken.

05-02-2011 - 11:58:40

Prima, Keep it simple

05-02-2011 - 10:23:48

wij zijn erg tevreden, snelle service en na het bellen hadden we de volgende dag de kaarten in huis.

04-02-2011 - 20:56:03

wij zijn ontzettend tevreden dit was voor ons de tweede keer dat wij onze geboorte kaartjes via jullie hebben besteld en hadden ze snel in huis zonder een hoop gedoe even telefoontje met de gegevens dus prima en raad het iedereen aan

04-02-2011 - 19:07:14

De webshop is heel duidelijk, het bestellen eenvoudig, al kan wel vermeld worden dat er ook nog eigen lettertype mogelijkheden aangeleverd kunnen worden. De reactie op de drukproef ging razend snel en de service was prima.

Webshop La Carte zal ik zeker aanbevelen bij familie en vrienden

04-02-2011 - 17:07:03

iK BEN ZEER TEVREDEN OVER DE AFHANDELING VAN DE BESTELLING!!!!
IK HEB DEZE WEBSHOP AL AAN DIVERSE PERSONEN AANBEVOLEN EN ZAL ZEKER IN DE TOEKOMST WEDEROM HIER KAARTEN BESTELLEN.

04-02-2011 - 14:31:29

niets..........perfect geregeld.

04-02-2011 - 14:09:26

Zelf vond ik het minder prettig dat u zaterdags niet te bereiken bent. Twee keer is zaterdagochtend ( van vrijdag op zaterdag) ons kindje geboren en hebben de mensen op woensdag pas de kaartjes ontvangen. Dit vind ik zelf erg laat en jammer.

04-02-2011 - 13:28:17

eventueel zaterdag tussen 9 en 12 service,idee?

04-02-2011 - 13:23:57

Het bestellen en uitzoeken gaat perfect.
binnen 1 dag het proefexemplaar gekregen.
Binnen week van bestelling de leesproef en een overzichtelijke factuur gekregen.
De levering gebeurd snel en uiterst zorgvuldig.
Een echte aanrader.
Nu 2 keer gedaan betreffende mijn beide zonen in 2005 al met het bedrijf kennis gemaakt en toe ook al zeer tevreden.

04-02-2011 - 12:51:00

Wij zijn zeer tevreden over la carte.
iedere wijziging die wij door hebben gegeven werd vrijwel direct verwerkt, en de bestelling werd met alle zorg afgewerkt. na onze bevestiging en akkoord na de geboorte werd ook alles netjes afgehandeld door de telefonische medewerkster. en de kaartjes werden de volgende dag al bezorgd.

03-02-2011 - 19:46:29

Ik ben erg tevreden over geboortekaartjes.nl. Ik was erg blij dat ik van tevoren de proefexemplaren kon bestellen en ik ben erg tevreden over hoe het kaartje uiteindelijk is geworden en dat ik in de periode voor de geboorte het kaartje nog vaak kon veranderen.
Waar ik alleen helemaal niet tevreden over was, was de bezorging van de TNT. Wij hebben de laatste gegevens voor het kaartje op vrijdag 21-01-2011 rond 10.45 uur aan u doorgegeven. Hierna kregen wij een bevestiging van u dat het pakketje aan TNT was aangeboden diezelfde middag (21-01-2011) en uiteindelijk hebben we de kaartjes dinsdagavond 25-01-2011 rond 18.30 uur ontvangen. We moesten deze nog in elkaar zetten en deze konden dus pas 26-01-2011 gepost worden en deze werden dus pas 27-01-2011 door de ontvangers ontvangen.

02-02-2011 - 20:56:43

deze webshop is gegarandeerd een vande al dan niet de beste die ik ken.de afhandeling en klantenservice is zeer goed en kan niet beter.
persoonlijk zou ik niet kunnen aangeven wat hier nog verbeterd kan worden.
ik hoop dat jullie zo door mogen gaan.
bedankt

02-02-2011 - 20:41:36

Snelle service. Zeker een aanrader!

02-02-2011 - 18:16:52

De klantvriendelijkheid en producten zijn echt TOP!!!!!! Niets aan veranderen.

02-02-2011 - 18:14:28

makkelijk te bereiken, goede snelle service

02-02-2011 - 13:36:33

Onze ervaringen zijn erg goed. Alleen raakten we de favorieten nog wel eens kwijt. die moesten we dan weer opnieuw opzoeken. Verder kan ik geen verbeteringen bedenken

02-02-2011 - 12:59:37

- Goed proces (enveloppen vooraf, voorstel design bekijken en mogelijkheden tot aanpassen).
- Snelle response bij gewenste wijzigingen.

01-02-2011 - 16:06:35

We zijn tevreden over de geleverde kaarten inclusief de afhandeling en de service. We zullen als het aan de orde komt de site aanbevelen.

01-02-2011 - 15:15:38

Zeer proffesionele organisatie. Goed bereikbaar en duidelijk verhaal. Helaas zalt er een spelfout in de kaart die ons niet is opgevallen. Ook jullie is dit schijnbaar niet opgevallen. Tevens ontbrak er bij de aflevering een aantal (3) plastic omslagen van de kaart.

*****
********

01-02-2011 - 14:11:49

Was prima, gemakkelijk systeem, helder en veel keuze!

Wat misschien beter zou kunnen is dat je vrij laat pas weet dat het op tijd geleverd kan worden. Dat is nogal eens een probleem nl als je kaartjes besteld in een vrij laat stadium. is dus top dat dit bij jullie kan, maar vind je niet meteen terug.

01-02-2011 - 13:22:41

ik had wel graag een gedrukt proefkaartje thuis gehad om te kijken of het helemaal naar mijn zin was!

01-02-2011 - 11:37:18

Geen verbeterpunten. Alles is super snel en zonder problemen verlopen! Met name de reactiesnelheid bij een aanpassing op de proefdruk vond ik echt top!

01-02-2011 - 11:07:08

La Carte is een zeer berouwbaar internetbedrijf. Wij hebben onze trouwkaarten hier besteld en zijn erg tevreden met het resultaat!
Er wordt snel gereageerd op mailtjes en alles wordt netjes en zorgvuldig afgeleverd!
Goede service en mooi resultaat!