Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

03-07-2020 - 06:51:16

Fijn dat de enveloppe eerder wordt verstuurd, zodat je al de adressen erop kunt schrijven voordat je bent bevallen.
Snelle levering van de kaartjes.
Eerste proefdruk van het kaartje wel duur.

01-07-2020 - 19:19:19

Jullie website werkt gemakkelijk. Helaas toen wij ons ontwerp af hadden en opstuurden naar jullie bleken meerdere tekstblokken verschoven. Deze stonden niet op de plaats van de template en ook niet op de plaats waar wij ze naar hadden verplaatst. Ongeveer 5 emails waren nodig om alle tekst goed te krijgen zoals wij ze gemaakt hadden. Dit kan beter.
Daarnaast heeft tekst een bepaalde kleur, kan je die aanpassen, maar de tekst van de template is niet altijd meer in te stellen helaas. Hierdoor moet je weer opnieuw beginnen als je de tekst van de template mooier vond dan wat je gekozen had.

01-07-2020 - 11:52:53

Wij zijn zeer tevreden over jullie service. Wij hebben zelf ons eigen kaartje mogen ontwerpen en vinden dit prachtig.
De kaartjes waren eerst niet zoals de proefdruk die we ontvangen hadden, maar nadat we dit gemeld hadden, werd dit onmiddellijk recht gezet en direct opgestuurd. Super service!

30-06-2020 - 13:28:20

Mooie kaarten voor een betaalbare prijs.

30-06-2020 - 09:16:12

Ook bij mijn 2e zoontje vond ik bij jullie het perfecte geboortekaartje. Fijn dat alles van te voren voorbereid kan worden. Bewerken via telefoon is soms wel lastig en misschien een kleine verbeterpuntje(?) Ondanks dat ik te laat was met akkoord geven had ik de kaartjes toch nog de volgende dag binnen. Erg fijn want ander zat er weer een weekend tussen. Ik krijg alleen maar complimenten over het kaartje. TOP dus!

30-06-2020 - 09:06:32

De afgedrukte kaartjes waren netjes en naar ons zin.
Alleen was het jammer dat er van ongeveer 20 kaartjes de hoekjes waren omgevouwen. Het zat ook niet netjes verpakt er zat alleen los papier over de kaartjes heen,het zou beter zijn als de kaartjes verpakt zitten in bubbelplastic.

29-06-2020 - 11:10:15

Wijzigingen werden snel doorgevoerd.
Deel van de bestelling ontbrak, dit is dezelfde dag nog hersteld.

28-06-2020 - 18:02:38

Fijne website en bij vragen krijg je snel een reactie. Snelle levering!

28-06-2020 - 13:51:20

Zeer tevreden. Hebben makkelijk zelf onze kaartjes kunnen ontwerpen en aanpassen. Snelle levering, ook van de proefdruk.

28-06-2020 - 08:55:53

Super snelle service; zowel aanpassingen aan de leesproef als het drukken en verzenden van het uiteindelijke kaartje ging erg snel! Netjes verpakt en goed contact met medewerkers.
Enige minpunt is dat je tijdens het maken van je kaart de prijs niet meer ziet en er bij het afrekenen wel ineens meer kosten bijkomen dan de prijs van de kaart (verzendkosten zijn logisch, maar drukkosten en foto (die ook in het standaard ontwerp zit) hadden beter al in de kaartprijs verwerkt kunnen worden wat ons betreft.

28-06-2020 - 05:50:23

Super fijne ervaring!!
Communicatie is heel goed en snel.
Site erg heel makkelijk en overzichtelijk.
Kwaliteit is erg goed!

Heel blij met jullie!!

27-06-2020 - 22:49:18

Top gedaan! Drie keer op rij geweldig werk geleverd.
Heel vlot en precies zoals besteld. Handig de enveloppen voor de tijd.

26-06-2020 - 08:12:28

Wij hebben uitnodigingen besteld bij La Carte. Het uitzoeken en maken van de kaarten is prima te doen. Ze onderhouden het contact goed en reageren snel op een vraag. Ook telefonisch zijn ze goed bereikbaar en vriendelijk. Na het definitief bestellen van de kaarten duurde het slechts 3 dagen voor ze bezorgd werden.
Wij zijn zeer tevreden.

25-06-2020 - 14:17:30

Mooie kaarten, goede service en bij minpunten aan de kaart snel geholpen en verholpen.

23-06-2020 - 22:37:55

Goed en makkelijk proces, je merkt dat ze ervaring met geboorte kaartjes hebben. Kwaliteit was echt too en levering lekker snel.

22-06-2020 - 09:29:37

Duurde lang voordat de kaarten verstuurd werden

22-06-2020 - 07:24:25

Goed en vriendelijk te woord gestaan. Snelle levering .
Super blij met het eindresultaat

22-06-2020 - 04:32:33

Ons eindresultaat was prachtig!
*** heeft erg goed geluisterd dat stelde mij gerust.
Ze heeft op het laatst alle wijzigingen doorgevoerd en super goed meegedacht.
Na weken peinzen heb ik door het vertrouwen de knoop doorgehakt.
Proefdrukken kwamen snel. En ik ben blij ze eerst gezien te hebben. Vind het echt iets uitmaken, glad papier versus geschept papier etc.


Prachtige enveloppen, romantische kaart ( Jade/vlinder) en snelle levering.

Advies:

niet te veel doorverwijzen naar de website / je account
Ik geloof dat *** mij mailden daarmee. Ik wilde het gewoon vaak even telefonisch bespreken en toch een “ mens” spreken en wilde minder doorverwezen worden naar jullie online tool. De online tool vond ik niet prettig en ik twijfelde steeds of ik het wel goed deed. Vaak zag ik ook niet hoe het nu echt werkte terwijl ik heel veel online doe... een gebruiksvriendelijke versie zou echt beter zijn.

Actievere meer hands on collega’s zoals Ilja zou ook super zijn al is het alleen maar mbt snelheid

Verder heel erg tevreden!! Vier sterren wat mij betreft

21-06-2020 - 14:50:45

Snelle levering en aanpassingen (indien gewenst).
Echt een aanrader!

21-06-2020 - 12:09:49

Het was weer zoals we hoopte dat het zou zijn bedankt

21-06-2020 - 11:48:04

Super snelle service!

20-06-2020 - 12:26:51

100% tevreden!
Goede service en bereikbaarheid!

20-06-2020 - 11:56:27

Top en snelle levering!

20-06-2020 - 11:45:52

Snelle reactie, snelle levering. Alles was compleet, waardoor we snel ons geboorte kaartje konden versturen. Top!

20-06-2020 - 11:23:24

Trouwkaarten besteld, nette leverin.
Wel een beetje jammer als je 1 andere tekst in een kaart wilt er *** euro extra in rekening word gebracht.
Maar de kaarten zijn mooie kwaliteit, snelle levering. Dus zeker 4 sterren waard.

19-06-2020 - 07:55:04

Snelle reactie bij wijzigingen, snelle levering en denken goed mee met aanstaande ouders, bijvoorbeeld door de enveloppen al vooraf toe te sturen. Wij zijn zeer tevreden.

19-06-2020 - 07:10:30

Prima service en mooie kaartjes!

19-06-2020 - 06:52:47

Alles is heel vlot verlopen 👍🏻

16-06-2020 - 19:45:01

Site heeft veel kaarten waar je uit kan kiezen. Hierbij een hele mooie kaart uitgekozen, echter vond ik het niet duidelijk dat er losse onderdelen bij zitten die je zelf na bestelling moet plakken en daarbij de extra kosten die komen kijken als je ook nog een foto wilt in de kaart. Verder wel topservice aan de telefoon bij mijn vragen en bij het bestellen.

16-06-2020 - 12:53:10

Heel makkelijke website, kaarten zijn makkelijk aan te passen. Snelle service, de proefdrukken waren snel binnen. Top kwaliteit!