Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

18-07-2012 - 10:53:59

Ik heb weleswaar 2 keer moeten bellen, om alles in gang te zetten. Maar dat maakt niet uit.
Alles is prima en tot teveredenheid uitgevoerd.
Chapo.
Dus we zijn zeer tevreden.

een tevreden klant,
Groet,
John J.

18-07-2012 - 10:34:10

Professionele service

18-07-2012 - 10:01:33

Zeer goede en snelle service!

18-07-2012 - 09:25:56

Ik had mijn man de kaartjes laten bestellen en die was in de veronderstelling dat de proefdruk per post zou komen evenals de enveloppen. De boodschap dat er een proefdruk naar mijn mailadres wordt gestuurd, zou bij het bestellen in het scherm kunnen verschijnen.

18-07-2012 - 08:03:30

La Carte heeft een mooi resultaat geleverd en onze omschrijving goed opgevolgd. Tijdens het samenstellen van de kaart was de helpdesk erg behulpzaam. De kaarten zijn zorgvuldig verpakt snel aangeleverd. Een aanrader.

18-07-2012 - 05:58:26

Snelle service.
professionele opzet, zeker een aanrader.

17-07-2012 - 22:32:57

Ik ben meer dan tevreden over de service, snelheid, vriendelijkheid, duidelijkheid en kwaliteit van het personeel en het product (Geboortekaartjes).

17-07-2012 - 21:26:15

Snelle respons, betrokkenheid en meedenken.

17-07-2012 - 17:08:02

De service was perfect. We kregen binnen no time een nieuwe proefdruk na een wijziging, het kaartje voldeed precies aan onze verwachtingen, de enveloppen en de uiteindelijke kaartjes werden snel bezorgd (helaas pas vlak voor 18.00 uur, zodat we snel moesten vouwen voor de laatste brievenbuslichting) en de mogelijkheid van de qr -code was erg leuk!

17-07-2012 - 16:16:00

Prima afhandeling en levering, mooie kaartjes.

17-07-2012 - 16:10:38

Goede en zeer vlotte dienstverlening, de bestelde trouw uitnodigingskaarten werden al snel (na accorderen van de tekst) geleverd.

17-07-2012 - 13:08:04

prima kaarten, telefonisch prima geholpen!

16-07-2012 - 23:25:10

super snelle service, en zeer vriendelijke mensen aan de lijn gehad. Aanpassingen van het kaartje zijn gelijk doorgevoerd na telefonisch contact en ook gelijk te controleren in het pdf bestand op de site. De enveloppen en kaartjes waren zorgvuldig ingepakt en netjes en snel bezorgd. Kan iedereen aanraden hier de kaartjes te bestellen!

16-07-2012 - 21:04:11

Super service en kwaliteit voor een prima prijs!!!

16-07-2012 - 20:32:53

Goede hulp en snelle levering! Enthousiast!

16-07-2012 - 17:59:50

Prima verzorging van de kaarten!

16-07-2012 - 17:04:30

Wij hadden reeds ervaring met trouwkaarten.nl waarna we ook de kaarten voor de geboorte van onze dochter hebben besteld. De service was wederom super te noemen. Op woensdag hebben wij omstreeks 14.30 uur gebeld om de gegevens door te geven waarna wij direct een leesproef ontvingen per mail. Na goedkeuring kregen wij de bevestiging dat de kaarten al gedrukt en onderweg waren!!! De TNT stond de volgende morgen om 11.00 uur op de stoep. Ook het voortraject met o.a. het opmaken van de kaarten was weer erg goed en super snel.

16-07-2012 - 15:55:30

Alles was netjes geregeld en werd direct verzonden. Ook via de telefoon werden we prima geholpen.

16-07-2012 - 13:25:11

prima en vlug geregeld!!

16-07-2012 - 13:01:44

Goede service, snelle aanpassingen van de leesproef en snelle bezorging van de kaartjes. Heel tevreden! (dit was de tweede keer dat ik het geboortekaartje op deze site bestelde, vorige keer dezelfde ervaring).

16-07-2012 - 12:35:14

Prima! Service is goed, snelle levering. Wel zelf een vreemde fout eruit gehaald wat met de indeling van de kaart betrekkinghad (tekst viel naast de kaart). Zelf wel goed opletten dus!
Ook beetjedat m'n man niet gefeliciteerdwerd toen hij de geboorte definitief doorgaf. Kleinigheidje, zeker. Maar kleine moeite en het komt wel zo sympathiek over.

16-07-2012 - 12:08:06

Voor de wijzigingen in het kaartje hebben we gebeld, de eerste keer werden we niet echt hartelijk geholpen, maar de tweede keer kregen we iemand anders aan de lijn en werden heel goed geholpen!

16-07-2012 - 10:34:44

Ik ben tevreden, kwaliteit is echt goed, mooie kaarten, snelle service. Enige punt vna aandacht vid ik dat de bestelling niet helemaal compleet was qua aantallen. Nu heb ik wel ruim besteld maar de kaart bestaat uit 3 delen, waarvan deel 1, 3 stuks te weinig, deel 2 weer 2 te veel en deel 3 (lintjes) ruim te veel, naar schatting 20 stuks. Al met al bijna goed.

16-07-2012 - 09:19:56

Ons kindje was al geboren en moesten de kaartjes nog bestellen binnen 3 dagen hadden we ze in huis.. Zeer makkelijk te regelen via internet! Wij waren zeer tevreden!!

16-07-2012 - 07:27:22

Tevreden over de gang van zaken. Snelle reacties gekregen bv. Via de mail of via de post.

14-07-2012 - 15:44:50

Wij zijn erg tevreden over de afhandeling, de kwaliteit en de prijs.

14-07-2012 - 14:29:09

Alles is zeer goed verlopen, van aanvraag proefkaart
tot levering. Een ding vind ik alleen jammer en dat is dat je in het weekend geen gegevens door kunt geven. In ons geval is onze dochter zaterdag geboren
en waren de kaarten pas dinsdag bij ons binnen.
(Ik snap dat u ook weekend wilt hebben, maar dat zou mijn enige verbeteringstip kunnen zijn)

14-07-2012 - 12:42:19

Super handig zo via internet, maar erg slordig dat er 6!! kaartjes bij zitten waar de tekst voor de helft maar is gedrukt. Naar onze mening had dat met een laatste controle moeten opvallen. Gelukkig werden er wel gelijk weer nieuwe kaarten gedrukt, maar dat duurt dan wel weer paar dagen voordat je ze thuis hebt.

14-07-2012 - 09:28:17

Netjes geholpen, snel en correct met als eindresultaat super mooie geboortekaartjes!

13-07-2012 - 19:08:41

makkelijke overzichtelijke site, bestelling prima afgehandeld, al 2x tevreden over de kaartjes.