Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

07-04-2013 - 19:39:35

alles is vlot verlopen ondanks dat wij traag waren met bestellen konden we de geboortekaartjes dankzij jullie snel versturen.

07-04-2013 - 19:36:00

Perfecte service! Alles was zo geregeld

07-04-2013 - 17:42:20

Prima service, alles lijkt zeer smooth te verlopen bij de organisatie

07-04-2013 - 16:53:22

Konden de daadwerkelijke afmetingen van het kaartje niet goed achterhalen waardoor de grootte van het kaartje een beetje tegenviel. Wel mooi kaartje, goed gelukt, makkelijke en snel verkregen.

07-04-2013 - 16:44:01

Snel en een goed geleved product

07-04-2013 - 15:22:14

Klantvriendelijk met een snelle service.

07-04-2013 - 14:08:20

Duidelijke uitleg over hoe het werkt. Snelle service!
Goede kwaliteit!

07-04-2013 - 11:28:19

Snelle service, snel contact via mail.
Ik ben bevallen op uitgerekende datum, jammer dat de kaartjes niet gratis waren ;)

07-04-2013 - 11:20:52

Het zijn mooie kaarten. Alleen zou het fijn zijn als je beter wordt geinformeerd over de levertijd van de gedrukte voorbeeld kaart. Daar was nog wat onduidelijkheid over.
Die kwam 5 werkdagen later.

07-04-2013 - 11:00:36

Net onze trouwkaarten binnen! Helaas hadden we er 2 te weinig en geen sluitzegels maar van de telefoniste de belofte dat ze zo spoedig mogelijk nieuwe op zou sturen. De volgende dag lagen ze al op de mat! Het enige nadeel is dat je de proefkaart niet zelf steeds kan invullen maar verder zijn wij erg tevreden!

07-04-2013 - 10:07:55

Uitstekende en snelle service. Ook het afhandelen van klachten verloopt prima.
Jammer dat er in de bestelling zelf, toch slecht bedrukte kaarten zaten.... Wordt dit wel gecontroleerd voordat ze verstuurd worden? Klant moet dan toch weer in actie voor het indienen van een klacht. Is zonde van eenieders tijd.
Na het plaatsen van de bestelling zegt de site na 2 werkdagen van start te gaan met de order, proefdruk klaar te hebben. Na 3 dagen had ik nog niets gehoord, en ben ik erachteraan gaan bellen. Na het contact wordt je ook wel meteen geholpen. Dat is ook zeer zeker ok.
Dit zijn mijn verbetertips voor jullie.
Dank nog en succes ermee.

07-04-2013 - 09:58:15

Wij zijn zeer tevreden over uw site, dienstverlening en verdere afhandeling van onze bestelling. Alles is tot in de puntjes geregeld en afgewerkt. Alles is prima te volgen en wensen worden uitgevoerd.

07-04-2013 - 09:44:38

Goede service, snelle reactie en prima kwaliteit product.

07-04-2013 - 09:22:48

Snelle service en netjes afgehandeld

07-04-2013 - 01:03:16

snel makkelijk en goed

06-04-2013 - 23:27:11

Super snel en mooi drukwerk 1 woord perfect!!

06-04-2013 - 23:22:44

goede service, snelle levering.

06-04-2013 - 21:36:04

Wij hebben bij jullie onze geboortekaartje besteld voor onze dochter. We vonden het erg prettig om proefdrukken te kunnen bestellen en ook de leesproef zodat je kan zien hoe het kaartje er uit komt te zien. Wat we ook fijn vonden was dat je de leesproef ook thuis kon laten bezorgen. Dit gaf een nog beter beeld van hoe het kaartje eruit kwam te zien. Over de afhandeling zijn we erg tevreden. We hebben gebeld en de volgende dag waren de kaartjes in huis. Wij zouden jullie ook zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen. Maar ook voor een volgende keer gaan we zeker met jullie in zee.

06-04-2013 - 21:23:01

Het gaat prima netjes afgehandeld goede korting alleen had ik graag andere enveloppe gehad

06-04-2013 - 18:15:21

Geen opmerkingen, zeer tevreden

06-04-2013 - 17:54:33

Alles was voor ons prima in orde en we vonden het een heel mooi kaartje! Ook aan de telefoon was men heel vriendelijk en lief.

06-04-2013 - 17:24:35

Zeer tevreden! Voor de 2de keer geboortekaartjes besteld en altijd goede en zeer snelle service!

06-04-2013 - 16:16:17

Goede service en aanbod. Alleen tekst invullen tijdens bestelproces niet echt duidelijk.

06-04-2013 - 14:24:33

Zeer tevreden. Vragen goed beantwoord. Kaarten snel in huis!

05-04-2013 - 21:19:09

Ik ben heel tevreden over het aanbod van kaartjes, de service en de afhandeling. De proefdrukken en originele kaarten waren snel in huis. De enveloppen waren ruim op tijd. En even een belletje en de laatste aanpassingen zijn goed en snel doorgevoerd. Je wordt vriendelijk en goed geholpen. Ik ben alleen zelf niet zo handig met internet dus soms vond ik de stappen die je moest doorlopen niet heel duidelijk. Bijvoorbeeld, waar kan ik de tekst voor op het kaartje aanpassen. Toen heb ik maar gebeld.

05-04-2013 - 21:13:56

We zijn erg tevreden over ons bestelling en aflevering!

05-04-2013 - 19:11:05

Snel en deskundig. Goed bereikbaar, kennis aanwezig, begrip voor klant

05-04-2013 - 19:05:58

Zeer tevreden. Ik heb eigenlijk geen verbeterpunten.

05-04-2013 - 18:10:55

Erg tevreden. Je wordt goed geholpen als je vragen hebt. Ook krijg je snel reactie via mail. Super!!

05-04-2013 - 17:39:54

Goede en snelle afhandeling. Erg tevreden!