Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

25-04-2013 - 13:16:25

prima levering en service. mooie kaarten

25-04-2013 - 13:12:26

zeer tevreden over alles

24-04-2013 - 16:23:52

Prima service, snelle reactie hij vragen. Ook toen bleek dat we de kortingscode vergeten waren, werd dit later aangepast waardoor we toch van de korting gebruik konden maken.

24-04-2013 - 15:52:11

Het bestellen van de kaarten ging gemakkelijk. De proefdruk is mooi opgemaakt. Het telefonisch doorgeven van de geboortegegevens was zo gedaan. Ook het eerder versturen van de enveloppen is erg prettig. Zo kun je vooraf de enveloppen stickeren en van postzegels voorzien. De kaartjes zagen er uit zoals verwacht: mooi dus!

24-04-2013 - 15:19:57

Snelle en effectieve service en afhandeling.

24-04-2013 - 09:28:56

De service en bereikbaarheid is zeer goed. Daarnaast ook zeer tevreden over het product.

23-04-2013 - 22:34:39

Ben zeer tevreden.

2 puntjes:

Ik heb geboorte kaartjes besteld en :

1* Het was wel makelijk/fijn geweest als jullie ook dieverse voorbeeld texten klaar hebben voor op de kaartjes.
2* En ik miste meerde kleurstellingen voor de envaloppen. (had graag roze gewild i.v.m. meisje)

23-04-2013 - 21:23:48

Bestelling is goed afgehandeld. Ik ben tevreden.

23-04-2013 - 21:22:03

Jullie service is heel goed, wij hebben verschillende aanpassingen gedaan op ons kaartje en jullie reageerden elke keer vllot op onze mails. Ook de afhandeling toen we nog bij wilden bestellen ging vlot.

23-04-2013 - 20:52:23

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en over het telefonisch contact met jullie bedrijf. Ook de vlotte bezorging en natuurlijk de uitvoering van ons geboortekaartje was prima!

23-04-2013 - 19:34:23

Uitstekende en snelle service bij de levering; de lay-out beantwoordt volledig aan onze verwachtingen, al bleek er toch nog een klein schoonheidsfoutje in te zijn geslopen : dus controle op het eindresultaat moet accurater

23-04-2013 - 19:13:29

Top service!!! Niks op aan te merken!!

23-04-2013 - 18:25:06

Zeersnelle en professionele service ook vanuit het buitenland

23-04-2013 - 18:15:48

Mijn klacht is snel en accuraat opgepakt!

23-04-2013 - 18:11:56

Goede service, telefonisch goed te bereiken en erg klantvriendelijk.

23-04-2013 - 15:41:41

Reageert snel op vragen. Leesproeven snel aangepast en ververst op het account. Ga zo door!

23-04-2013 - 15:39:41

We kregen verkeerde formaat enveloppen, zeer vervelend. Heel correct en klantvriendelijk opgelost: zelf enveloppen gekocht en de kosyen werden per direct aan ons overgemaakt.

23-04-2013 - 11:31:17

Erg tevreden, snele levering, top service!

23-04-2013 - 11:16:12

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Ons kindje was al geboren, en een medewerker heeft ons ontzettend goed geholpen, zodat we de kaarten nog binnen een aantal dagen konden versturen. TOP!

23-04-2013 - 06:25:12

Goede service, vriendelijk personeel, mooie kaarten, handig dat eerst de enveloppen komen, snelle levering. Maar onduidelijk hoe je moet bestellen, jammer dat je niet direct online een voorbeeld ziet van het kaartje.verder ben ik een zeer te tevreden klant

22-04-2013 - 23:59:52

Op een aantal kaartjes dat niet gedrukt was na, is het allemaal perfect verlopen tegen een aanvaardbare prijs.

22-04-2013 - 22:17:30

Wat een service! Voor een betaalbare prijs een
fantastisch product. Vriendelijke helpdesk en snelle
levering. Kortom mijn verwachting ruim overtroffen.
Echt een aanrader!

22-04-2013 - 19:36:35

snelle en betrouwbare service!

22-04-2013 - 14:29:03

We zijn heel tevreden met het eind resultaat.
We vonden het wel tijd rovend om alle aanpassingen steeds door te mailen. Zou fijner zijn als je de kaart zelf digitaal kan opmaken en dan bij jullie laten drukken. We werden wel netjes geholpen bij contact over de wijzigingen.

Er zaten op enkele enveloppen kleine pitjes/vlekjes dat was minder.

22-04-2013 - 13:11:00

Was getipt door een vriendin om bij jullie kaartjes te bestellen. Mijn ervaring met jullie is super geweest. Heb eigenlijk alles per e-mail opgegeven en dat ging perfect. Ook werden alle e-mails snel beantwoord. Soms al binnen een uur! Echt TOP! Ben erg tevreden.

21-04-2013 - 21:39:12

Wij zijn zeer tevreden hoe het allemaal is verlopen. Van begin tot eind. Erg blij met de geboorte kaartjes.

21-04-2013 - 21:18:59

Telefonisch bereikbaar om te overkeggen. Proefdruk kaartje mogelijk. Snelle bezorgtijd.

21-04-2013 - 12:40:46

De tekst is makkelijk nog aan te passen en La Carte is telefonisch heel goed bereikbaar. De kaarten zijn snel opgestuurd. Het was jammer dat er vier kaarten te weinig waren gestuurd, meteen even gebeld en de volgende dag kreeg ik er vijf nagestuurd. Hele goede service.

21-04-2013 - 12:16:42

Enveloppen werden in het wit geleverd, terwijl blauw was besteld. Dit werd wel netjes opgelost.

De website leverde af en toe wat frustratie op: vast blijven zitten in een scherm (bij kies kleur enveloppen), een gemaakt ontwerp kwijt zijn etc.

Verder wilden wij graag een andere achtergrond bij ons kaartje en vond ik de flexibiliteit daarin beperkt.

Overall gezien ben ik echter wel tevreden: de kaartjes zijn snel en netjes geleverd.

21-04-2013 - 09:58:17

Voor alle drie van onze kinderen hebben we de geboorte kaartjes bij la carte besteld. we zijn er erg tevreden over. een goede en snelle service. mooie kaartjes!