Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

14-08-2013 - 05:32:40

het kaartje is precies geworden zoals wij wilden

13-08-2013 - 21:36:03

Prima no-nonsense service! Wijzigingen worden vrijwel direct doorgevoerd!

13-08-2013 - 20:51:06

Geweldige service en erg klantvriendelijk.

13-08-2013 - 20:22:28

Snelle service en goede bereikbaarheid.

13-08-2013 - 18:58:30

Super goed!!! Zeer tevreden!

13-08-2013 - 18:26:17

Heel blij met de snelle en goede service! Na het betalen van de bestelde kaarten had ik ze de volgende dag al in huis. Ook het doorgeven van wijzigingen ging erg vlot.
Helaas een paar enveloppe n te weinig ontvangen, maar ook deze had ik na het sturen van een email snel in huis. Top!

13-08-2013 - 17:23:15

Het enige wat beter kon is nog de vermelding als een klant belt en vraagt hoe snel deze geleverd kan worden en dan wordt er een datum gegeven maar dan wordt er niet bij vermeld dat je dit ook op het internet nog eens moet bevestigen door op een knop je toestemming te geven om de kaartjes daadwerkelijk verstuurd te krijgen. Voor de rest prima bedrijf :)

13-08-2013 - 16:50:13

Zeer goed. Veranderingen werden meteen ingevoerd en zowel de enveloppen als de kaarten zelf werden snel verstuurd!! Ga zondoor!!

13-08-2013 - 16:31:53

de bestelling is prima afgehandeld. het enige wat jammer is, is dat er vanaf 12.00 uur een extra dag bij komt voor de kaartjes in huis zijn.

13-08-2013 - 16:21:28

Goed bereikbaar, snelle service, klantgericht.

13-08-2013 - 16:04:40

Ik ben tevreden met het algehele afhandeling.
Het mail verkeer ging wat minder soepel, maar uit eindelijk is alles op alles gezet om het a.s.a.p. klaar te hebben, en dat is geluk.
Misschien een tip: om bij de kaarten te zetten hoeveel postzegels erop moeten of hoe zwaar de kaart is.
Verder top!

13-08-2013 - 16:02:17

Alles snel besteld en geleverd. Ook al was de eerste versie niet de juiste, de andere dag hadden we de nieuwe kaarten al in huis! Super service!

13-08-2013 - 14:21:42

Prima service.
Niet helemaal duidelijk op de website bij welke kaart je nu zaken wel of niet kan laten aanpassen, welke tekst al voorbedrukt is en wat niet.

13-08-2013 - 13:42:40

Onze ervaring met La Carte is wederom heel goed. We zijn zeer goed geassisteerd bij het ontwerpen van ons geboortekaartje.

Enige opmerking: we hebben niet evenveel enveloppen ontvangen als het aantal kaarten dat we besteld hebben. We misten zeker 10 enveloppen.

13-08-2013 - 12:58:30

Goede snelle service, klantgericht!

13-08-2013 - 11:41:16

Snelle levering, goede communicatie en vriendelijk te woord gestaan.

13-08-2013 - 10:13:11

Goed snelle service.
Kon aan de telefoon nog de tekst veranderen dit was erg fijn.
Gewoon erg goed!

13-08-2013 - 08:52:26

Goed geregeld en snelle service

13-08-2013 - 07:53:11

bestelling is netjes en optijd afgehandeld. zeer tevreden met de kaartjes.

12-08-2013 - 18:51:45

Super bestelling gedaan en de dag daarna binnen! Fijn ook dat je de enveloppen eerder krijgt zodat je die alvast kunt schrijven.

12-08-2013 - 15:53:04

Wij zijjn zeer tevreden over La Carte/Geboortekaartjes.nl. De geboortekaartjes waren al met 2 dagen binnen, dit is inclusief het ontwerpen, drukken en verzenden. Perfecte service, geen klachten.

12-08-2013 - 14:22:49

Ben zeer tevreden met de kaartjes en de service.

Is er een mogelijkheid om de leesproef nogmaals te mailen.
Ik wil een foto boek maken en dan zou ik het pdf bestand kunnen gebruiken om het kaartje toe te voegen.

Alvast bedankt !

12-08-2013 - 14:02:51

ik vind het een goed bedrijf. ik heb de vorige keer ook al kaarten bij La carte besteld en de bestelling is toen snel en correct bij mij afgeleverd. Vandaar dat ik ook dit keer voor de uitnodigingen voor de bruiloft weer bij La Carte heb besteld en wederom een goede en snelle service

12-08-2013 - 13:45:49

Goed bedrijf. Aanpassingen op de kaart snel verwerkt en opnieuw zichtbaar voor de klant.
Bestelling kwam snel binnen
Kosten zijn goed in kaart (had dubbele bestelling gedaan, door bedrijf aangegeven wat goedkoper/ beter is)
Kaart in elkaar moeten zetten (vouwen, strikken etc) mag duidelijker vermeld worden.

12-08-2013 - 12:21:37

Super service, goed uitgelegd. Veel keus aan geboortekaartjes, goed geregeld met de betaling zodat het na de geboorte ook snel gaat. Service geweldig: proefdruk, leesproef en dat je de tekst zo vaak kunt veranderen als je wilt.

12-08-2013 - 10:40:12

alles is goed afgehandeld.
jullie hebben een duidelijk assortiment
wij zijn zeer tevreden

12-08-2013 - 10:26:45

Zeer klantvriendelijk, altijd snelle reactie. Toch ontvingen we helaas de bestelling niet binnen enkele werkdagen zoals vermeld maar pas na 8 dagen.

12-08-2013 - 10:22:54

Geweldige service en super snel

12-08-2013 - 08:17:46

Ze zijn erg snel met het verwerken van je aanpassingen.
De spullen die bezorgd werden zagen er prima uit!

11-08-2013 - 22:51:45

Zeer tevreden. Dit is de 2e keer dat we besteld hebben en beide keren was de kwaliteit de kaartjes en drukwerk uitstekend. Snelle levering en bijna realtime aanpassing van de proefdrukken. Enige wat ik zelf niet zo snel kon vinden op de site was de procedure voor akkoord geven en het moment van betalen. Hiervoor heb ik nog even gebeld en alles werd keurig toegelicht.