Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

01-03-2014 - 03:27:16

Goede duidelijke internet site, goede service aan de telefoon! Je word goed op de hoogte gehouden op je eigen persoonlijke pagina!

28-02-2014 - 21:48:50

Na bestelling, snelle service, makkelijk contact! Top!

28-02-2014 - 20:39:58

Prima service, snel en kwalitatief. Al twee keer een goede ervaring.

28-02-2014 - 20:18:58

Perfect geregeld en snelle levering.

28-02-2014 - 20:15:32

Alles zeer snel naar tevredenheid afgehandeld

28-02-2014 - 16:09:38

Super service. Het enige jammere is dat doordat de PostNL niet op maandag bezorgde waardoor wij de kaarten een dag later dan gewenst hadden.

28-02-2014 - 14:15:16

Prima service en snelle levering van de kaarten. Reacties op vragen waren altijd snel en goed.

28-02-2014 - 13:38:19

Erg tevreden. Snel antwoord op de nieuwe proefdrukken en snelle levering. Goede kwaliteit!

28-02-2014 - 13:20:10

Veel keus, snelle levering. Enige minpuntje was dat we wat lang in de wacht stonden om de gegevens voor het definitieve kaartje door te geven.

28-02-2014 - 07:38:25

Prima service. Snelle reactie. Een puntje van kritiek . Er zaten een paar lege kaarten tussen de bestelde kaarten. Daardoor moest je alles bekijken voordat je het opstuurde.

27-02-2014 - 17:09:46

Snelle en accurate service. Alle wijzigingen waren binnen een dag uitgevoerd. Uitstekend.

27-02-2014 - 15:41:24

Makkelijk, leesproef was in 1 keer perfect in orde. Duidelijke informatie op de website en telefonisch. Alles snel geregeld.

27-02-2014 - 14:17:45

In eerste instantie waren wij huiverig omtrend het bestellen via internet. Zoals worden de kaartjes goed bedrukt en worden ze snel geleverd?
Dit alles is ons 100% meegevallen! We kregen netjes een proefmail en na de bevalling hebben we telefonisch de laatste gegevens doorgegeven. Weer een proefmail gehad en de volgende dag hadden we de kaartjes al in huis! Echt SUPER!!!!
Wat ons betreft een zeer goede service!!!!

27-02-2014 - 11:32:56

We hadden per ongeluk de verkeerde kaartjes ontvangen, dit was supersnel opgelost. Zelfde dag nog. Heel erg fijn. Er kan natuurlijk altijd iets mis gaan, het gaat erom hoe het opgelost wordt en dat was super!

27-02-2014 - 10:50:32

Wij zijn zeer tevreden over de service, snelheid en zorgvuldigheid

26-02-2014 - 17:48:19

Helemaal super!!!! Telefonisch zijn jullie goed bereikbaar. Meteen antwoord. Wat heel fijn is dat we onze tekst steeds konden aanpassen!!! Zeker ook toen we wisten dat we een dochter hebben gekregen. Stuurde jullie het kaartje per mail. Zodat we nog 1x konden checken.

26-02-2014 - 13:06:33

Prima

Kwa contact met de winkel verliep heel vlot om allerlei aanpassingen te doen. Keep up the good work!

26-02-2014 - 12:27:35

Ik zou graag een rood flikkerende banner op de site zien waar in staat eerst betalen dan verzenden. Door alle commotie van de geboorte sta je er niet bij stil dat er ook nog een rekening betaald moet worden. Het is jammer dat de betaling dan de geboortekaartjes ophoudt. Dit zou een duidelijke melding, pop up, banner oid kunnen voorkomen.

26-02-2014 - 11:48:34

Goede en snelle service! Snelle verzending en terugbetaling vanwege dubbele kaartbestelling ook snel terug gestort gekregen. Zeer tevreden

26-02-2014 - 11:36:36

Super makkelijke site, veel keuze en mogelijkheden. Goeie service met de drukproef, steeds snelle reactie ontvangen. En een vlotte levering, zeker een aanrader voor familie en vrienden.

26-02-2014 - 08:02:46

Groot aanbod aan kaarten. Prettig dat er drie gratis modlkaarten beschikbaar gesteld worden. Leespeoef werkt prettig.
Enige minpuntje vond ik dat je pas na een week de eerste leesproef krijgt. Dat wordt echter wel goed gecommuniceerd, dus geen klacht wat dat betreft.
Fijne website!

26-02-2014 - 04:21:09

Snel, accuraat, netjes en duidelijke procedures

25-02-2014 - 21:31:03

Zeer snelle en goede service!!

25-02-2014 - 21:26:00

Ik ben zeer tevreden! Ons kind was eerder geboren dan verwacht, dus had ik de kaartjes snel nodig. Met telefonisch contact te hebben gehad was het snel geregeld! Super!

25-02-2014 - 21:06:23

Fijne site en goede service

25-02-2014 - 18:36:34

De bestelling was iets verlaat, maar netjes aan ons doorgegeven.
Verder alles prima.

25-02-2014 - 10:19:09

Heel fijne samenwerking, snele aflevering, mooie resultaat. Er was een drukfout, maar werd binnen een dag gecorrigeerd. Echt een aanrader.

24-02-2014 - 16:56:18

Prima website, helder en correct. Twee keer een verbetering moeten aanbrengen in de tekst, eindresultaat was prima. Overigens zou een antwoord na opnieuw opmaken ( herstellen van foutjes ) met een meer persoonlijke aangef wel netjes zijn. In plaats van een automatische mail met daarin de melding dat de PDF opnieuw klaarstaat. Maar dat is een kleine aanmerking.
Levering was in orde, netjes verpakt.

24-02-2014 - 11:11:50

Zeer goed service! Wij hebben gekozen voor een kaartje met foto en waren zeer te spreken over de begeleiding hierbij van het inleggen van de order tot de kaartjes gedrukt en verzonden waren!
Bovendien zijn de kaartjes erg mooi geworden en hebben we veel complimenten gekregen hierover. De mogelijkheid een QR code toe te voegen is een erg leuk en modern detail!

24-02-2014 - 10:04:33

Ben tevreden.enig puntje van feedback is om duidelijker aan te geven op welke manieren (wel k emailadres) !men de laatste gegevens door kan geven en hoe het dan verder afgehandeld wordt.