Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

25-07-2014 - 17:25:36

Super netjes geregeld kreeg netjes de enveloppe op tijd zodat ik ze kon schrijven en toen mijn partner belde dat onze kleine geboren was waren de kaartjes ook snel binnen. Enige wat ik punt van verbetering vind is het uitleggen van hoe het in zijn werk gaat wat betreft bestellen. voor de rest top

24-07-2014 - 08:46:34

Alles is vlot verlopen, bedankt!

23-07-2014 - 23:00:27

Zeer goede ervaring, levering komt overeen bestelling.
Levering zeer transparant.

23-07-2014 - 22:49:25

Goede service.
Snelle aanpassingen van de leesproef na telefonisch contact.
Levering zoals beloofd.
Goede kwaliteit van de kaarten.

23-07-2014 - 19:57:36

Hallo,
Om de kaart uit te zoeken was heel leuk, veel keus,en de begeleiding met indeling van de tekst en woord grote en spelling en verdeling hebben we als zeer positief ervaren
Dus wij zijn SUPER tevreden over de trouwkaarten, ook over de veranderingen, die we op de kaart hadden.
Alles is mogelijk bij jullie , ik zou het een ander ook aanbevelen en niet duur en kwaliteit leveren jullie!!.
Echt mijn complimenten!!
Groeten *** en ***

23-07-2014 - 16:43:23

Netjes te woord gestaan, enorme keuze, prima opmaak van ingezonden tekst! Door de drukte duurde de afhandeling van de bestelling iets langer.

23-07-2014 - 12:07:34

Wij zijn zeer tevreden over de deskundigheid, klantgerichtheid en het geboortekaartje zelf. Opmerkingen werden snel en zorgvuldig verwerkt. Toen onze dochter geboren was en we de laatste aanvullingen doorgaven, werden deze meteen verwerkt en ontvingen we de definitieve versie ter goedkeuring in de mail, daarnaast hebben jullie ook gebeld. De dag erna werden de kaarten al thuisbezorgd. Top!

Groeten van ***

23-07-2014 - 11:00:54

Ik ben super geholpen, met alle vragen die ik had, er is ook bij elke email die ik heb gestuurd snel geantwoord. Ik ben zeer tevreden, de kaartjes zagen er super uit, precies zoals ik in gedachten had.

23-07-2014 - 09:28:12

Alles is gewoon goed gegaan !!!

23-07-2014 - 07:42:39

met het aantal was iets fout gegaan ik had 55 kaarten besteld en heb er 65 betaald! Medewerker heeft gebeld hoe het nu moest, oplossing de kaarten toch het betaalde aantal leveren. er waren 2 inlegvellen iets gekreukeld. er was er 1 teveel meegestuurd.

22-07-2014 - 22:40:54

Mooi en exclusief kaartje gevonden wat ik kon aanpassen naar mijn smaak. Veel leuke reacties op gekregen. Goede service en flexibel bij het aanpassen van de proefdruk.

22-07-2014 - 22:30:58

Super goede service. Als de proefdruk niet goed is, kan je elke keer weer veranderen zonder dat ze er moeilijk over doen! Het wordt soms al op dezelfde dag veranderd en weer naar je toe gestuurd! Top! Snelle levering; zeer tevreden!

22-07-2014 - 21:19:14

Snelle reacties op onze aanpassingen en de verzending was snel genoeg!

22-07-2014 - 10:46:04

Snelle hulp en prima afwerking!

22-07-2014 - 10:36:46

Heel goed bedrijf, erg service gericht. Mijn klacht is ook heel goed opgelost!

22-07-2014 - 09:20:16

We zijn erg tevreden met de afhandeling als we een vraag hadden. En ook erg tevreden hoe snel we de kaarten binnen hadden nadat we de definitieve tekst hadden gemaakt.

22-07-2014 - 06:31:46

Groot assortiment, duidelijke instructies en persoonlijke pagina maakt het gemakkelijk. Zeer snelle afhandeling en prima service!

21-07-2014 - 21:32:37

Kaartjes waren mooi; website vond ik vrij onduidelijk.

21-07-2014 - 17:12:52

Hele snelle en vlotte afhandeling. Superleuk kaartje. Bedankt!

21-07-2014 - 12:26:13

Prima service, niets op aan te merken, snelle en correcte verzending.

21-07-2014 - 11:41:40

alles was super netjes geregeld. Ondanks onze vele wijzigingen. Top gedaan

21-07-2014 - 11:31:44

Goede afhandeling van onze bestelling, snelle levering, mooie kaartjes!

21-07-2014 - 11:22:26

Handig dat je drie kaarten gratis kan bestellen om ze zo in het echt te kunnen bekijken. Zo was de keuze snel gemaakt. De leesproef was in eerste instantie niet goed gemaakt, de tekst zou er dan een kwartslag gedraaid op staan, maar alles kon naar wens aangepast worden. Dit ging super snel en zo werd onze kaart al snel helemaal zoals we hem wilde. Ik was wel blij dat ik gebeld had hoe het strikje gemaakt moest worden, want de voorbeeldkaart was verkeerd gedaan. We krijgen veel complimenten over onze trouwkaart en we zijn er erg blij mee!

21-07-2014 - 09:52:57

Goede service, veel keus en snelle reacties. Als je je kaartje zelf aan wilt passen, kan het wat lastiger zijn. Vooral op de tablet. Het meisje wat je helpt, staat vaak in de weg.

21-07-2014 - 08:34:45

ik vind het een goede service en het bedrijf is makkelijk bereikbaar indien je vragen hebt en de kaarten waren prachtig. Het is dat er geen kindjea meer komen, maar zal jullie zeker aan anderen aanbevelen.

21-07-2014 - 07:32:40

Toen de kaartjes onderweg waren kwamen we erachter dat ze niet helemaal volledig waren. Dit is netjes afgehandeld en met 1 dag vertraging is het helemaal goed gekomen. Top service.

20-07-2014 - 20:01:31

Zeer goede service en communicatie. Hoe vaak ik ook de kaartjes wilde laten aanpassen maakte niet uit. De wijzigingen werden ook zeer snel, vaak al binnen het uur, gedaan en online gezet. En toen per abuis de verkeerde leesproef werd gedrukt op het proefkaartje werd dit zonder problemen en met uitstekende service recht gezet.

20-07-2014 - 17:55:41

Fijn dat je de mogelijkheid krijgt om diverse leesproeven te maken. Wel jammer dat je zelf geen wijzigingen in de leesproef kunt aanbrengen.
De enveloppen die wij kregen waren eigenlijk iets te groot voor de kaarten die wij hadden besteld.
Kaarten werden snel geleverd na accoord.

20-07-2014 - 14:34:30

Goede service, snelle levering en probleemloos telefonisch wijzigingen doorgeven! Zeer tevreden

20-07-2014 - 10:46:41

Snelle afhandeling. Telefonisch vriendelijk te woord gestaan.
Aandachtspuntje; voorbeeldkaartje met eigen tekst zichtbaar zou handig zijn. Was nu gokken.