Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

31-03-2015 - 18:55:09

Goede en persoonlijke service. Snelle levering. Nu al twee keer geboortekaartjes besteld via deze site en beide keren naar alle tevredenheid.

31-03-2015 - 18:23:30

Prima kaartjes, nette service en afhandeling van het proces. Ook website is makkelijk.

Enige punt van verbetering: kaartjes moeten Zelf uit het hele vel worden gehaald, ze zijn voorgestanst, dit is niet echt gebruiksvriendelijk.

30-03-2015 - 11:31:02

Heel snel, bestellen, drukproef in 1, keer perfect. Drukproef akkoord bevonden en de volgende dag de kaarten in huis. Kan niet sneller en de kaarten zijn prachtig. Zeer aan te bevelen.

30-03-2015 - 11:17:21

Vriendelijke medewerkers, net en correct werk afgeleverd. Kwaliteit van de kaarten is uitstekend.

30-03-2015 - 10:35:18

Heel tevreden.
Snel en goed. Reageren onmiddellijk en helemaal naar wens op wijzigingen, vragen en alles.
Ik kan geen betere service en verzorging van de bestelling wensen.

30-03-2015 - 08:47:45

supersnel, zeer tevreden.

30-03-2015 - 08:33:06

Hele goede service. Al vrij snel kregen we de proefdruk en ook de wijzigen werden snel verwerkt!

30-03-2015 - 02:49:37

Website is overzichtelijk. Vriendelijje medewerker aan de telefoon gehad en de bestelling was snel geleverd.

29-03-2015 - 21:52:07

Prima service, na betaling en belletje kaarten heel snel binnen.
Zijn mooie kaarten handig met de proefdruk, het enige wat ik vond is dat de kleur van de tekst iets anders kijkt als op de computer ( dit was voor ons geen probleem)
Maar een proefkaart met tekst zou een betere referentie zijn dan een blanco kaart.( weet niet of dit al een optie is en wij dit gemist hebben)
Echter zijn wij zeer tevreden over het gehele proces en het resultaat.

29-03-2015 - 13:09:29

duidelijke reacties op onze vragen, paar keer aanpassingen (omdat wij het anders wilde) werd gewoon gedaan, top!

29-03-2015 - 12:06:57

Zeer tevreden! Na een paar dagen hadden we de leesproef binnen. De wijzigingen die we daarop hadden waren binnen 1 dag doorgevoerd, en de bestelling is direct de volgende dag naar ons verzonden. Helaas bleek de eerste levering fouten te bevatten qua opmaak (tekst was over de vouwlijn gedrukt). Direct een mail gestuurd, en binnen 10 minuten kregen we excuses aangeboden en het aanbod om nieuwe kaarten te drukken. De nieuwe, verbeterde, kaarten hadden we de daaropvolgende dag in huis. Ondanks het foutje, dus een positieve beoordeling wegens de uitstekende en snelle klantenservice!

29-03-2015 - 10:55:05

Goede service en klantvriendelijk!

29-03-2015 - 10:15:28

Een heel goede service, onze vragen werden steeds binnen 12/24 uur beantwoord. De kaartjes werden zeer snel bezorgd en waren van zeer goede kwaliteit. Kortom, wij hadden een zeer goede ervaring met la carte internet !

28-03-2015 - 21:32:58

Verliep zeer vlot. Ook aan de telefoon een vriendelijke dame. Top van a tot z!

28-03-2015 - 12:34:01

Goede service, altijd goed bereikbaar

27-03-2015 - 15:31:41

Super! Snelle, heldere service. Klantvriendelijk door ongelimiteerd aanpassen en het gebruik van een app.

27-03-2015 - 15:07:25

Snel en persoonlijke hulp werkelijk niks op aan te merken en zeer positief! Voor mijn tweede kindje hier direct weer besteld.

26-03-2015 - 02:10:45

Goed hulp gehad via de mail.

25-03-2015 - 11:29:33

De kaarten zijn mooi, alles was naar ons wens.

25-03-2015 - 10:09:57

Goed en netjes.
denken met je mee
aanrader voor andere mensen

25-03-2015 - 08:53:49

Perfecte service! Kaartje is meerdere malen onmiddelijk aangepast, wijziging meteen online te zien.

Erg tevreden!

24-03-2015 - 20:28:20

Ik vind dat jullie erg leuke kaarten hebben, wat ik jammer vind is dat er bij jullie geen extra check zit op de spelfouten. Natuurlijk ligt de eerste fout bij ons, maar het zou extra service zijn als jullie daar ook naar zouden kijken. Verder prima levering en herstel van de kaarten.

24-03-2015 - 10:26:58

Een goede service en afspraken worden nagekomen.

24-03-2015 - 09:51:41

Twee keer gebeld, beide keren goed geholpen!

23-03-2015 - 22:27:24

Uiterst tevreden. Zeer goede service. Alles is heel duidelijk. Top!

23-03-2015 - 16:20:59

Wow...wat is de kaart prachtig geworden! La Carte internet heeft ons veel inspiratie gegeven en vooral naar onze wensen geluisterd; top! Door online je proef te kunnen zien, kun je snel van en naar elkaar reageren. Dat werkte voor ons zeer prettig.

23-03-2015 - 16:11:55

Alles zeer snel afgehandeld. Ook de aangegeven aanpassingen. Snelle levering. Goed verpakt, mooie kaarten. Heel erg tevreden!

23-03-2015 - 16:09:57

uitstekende kwaliteit en snelle service.
Enig minpunt is dat de enveloppen iets te klein waren voor onze kaart waardoor deze klemmen bij het insteken en uithalen.

23-03-2015 - 15:35:40

Makkelijk te regelen allemaal en keuring op tijd geleverd,kaartjes waren ook erg mooi geworden

23-03-2015 - 14:32:49

Zeer tevreden.Goed bereikbaar.Snelle, correcte afhandeling. Ik zou het iedereen aanraden.Een leuk kaartje,voor een hele mooie prijs. Bedankt La carte!