Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

12-08-2016 - 09:50:04

Site is heel overzichtelijk, opmaak voor de kaarten is makkelijk en de zorg is prima alles netjes binnen gekregen.

12-08-2016 - 09:18:57

Ik heb geen punten voor verbeteringen. Emails worden snel beantwoord. Correcties zijn snel aangepast. Extra enveloppen en 2 extra kaartjes ontvangen, is erg handig. Top, ga zo door!

12-08-2016 - 09:15:54

Super goede en snelle service echt top

12-08-2016 - 08:15:12

Goede service en snelle levering.

11-08-2016 - 15:48:55

Goede ervaring! Snelle service en de kaart was precies zoals we wenste. Ook fijn dat we vooraf vrijblijvend proefkaarten konden bestellen.

10-08-2016 - 12:51:46

Kraamborrel kaartjes besteld.
Met invullen, wat verwarring.
Systeem werkt het zelfde als bij geboortekaartjes maar dat is niet funcioneel voor de borrel kaartjes.
Aan de telefoon snel geholpen en kaartjes snel ontvangen.

10-08-2016 - 00:41:26

Op de site stond dat als je de proefdruk voor 12.00 had goedgekeurd en de betaling dan binnen was, dat de kaarten diezelfde dag gedrukt en verzonden zouden worden. Onze kaarten zijn pas de dag erna verzonden en hadden toen ook nog vertraging bij de post. ,Beste klant u heeft een kritische opmerking geplaatst m.b.t. onze service. Wij danken u voor deze opmerking want alleen zo kunnen wij onze service blijven verbeteren. Het klopt dat wij de kaarten drukken en versturen als de goedkeuring op proef voor 12.00 uur binnen is. Wij moeten de kaarten dan echter wel binnen hebben. U heeft in de avond op 27 juli pas besteld. Wij hebben de kaarten 28 juli besteld bij onze uitgever en direct met spoed leesproef gemaakt omdat het kindje al geboren was. 29 juli zijn de kaarten binnengekomen en hebben wij de kaarten gedrukt en verzonden. De meeste klanten bestellen de kaarten iets verder voor de geboorte waardoor wij de kaarten alvast voor de klant op voorraad kunnen leggen en de enveloppen alvast kunnen opsturen. In zo'n geval kunnen wij de kaarten dan op de dag van de geboorte drukken. Excuses voor het ongemak.

09-08-2016 - 15:51:13

Mooie kaarten en snelle opmaakservice. Was ons niet duidelijk dat we t kaartje nog zelf inelkaar moesten zetten. Tijdens het bestellen probeerde ik dit uit te zoeken maar op mac en ipad werkt klikjen op t vraagteken niet en nergens anders stond de info.

08-08-2016 - 20:27:07

We hebben een geboortekaartje besteld. De mensen van de site hebben de opmaak van het kaartje gedaan en daarna een aantal keren veranderd. Echt top! Bedankt!

08-08-2016 - 11:53:56

Super, wat ik wel verwarrend vond is dat je allerlei gegevens al kon invullen en dat de enveloppen dan worden opgestuurd. Ik vond het niet geheel duidelijk dat de kaarten niet gelijk automatisch worden opgestuurd.

Dus heb een mail gestuurd, dat de gegevens nog aangepast. Moesten worden.
Dat was voor jullie duidelijk dat er eerst nog een keesprief weer opnieuw zou komen die je kan accepteren.

Misschien handig om eerst erboven te zetten
JE VOORBEELD (verwachte gegevens)

En dan akkoord gegeven.

Dan
DEFINITIEVE GEGEVENS

Service was super, levertijd en afhandeling ook fantastisch.

Mvg,.
Johanneke Reinders

07-08-2016 - 13:13:54

Erg tevreden over de service en ontwerp Geboortekaartje voor ons zoontje. Wij hebben veel leuke reacties ontvangen.

07-08-2016 - 09:46:41

Het kaartje zag er uitstekend uit. Wel vonden wij de levering lang duren. Wij hebben op zondag besteld en betaald en het is op donderdag bij ons thuis geleverd.

06-08-2016 - 22:23:33

Ik vond het heel prettig dat een 'webshop' zo goed telefonisch bereikbaar is. Dat je geen lange mails moet versturen. Soms Is bellen veel makkelijker om je verhaal te doen. Bij geboorte was alles ook snel geregeld! Goede service!

06-08-2016 - 10:45:23

Je kunt op de site makkelijk je kaart maken zoals jij wilt.

05-08-2016 - 17:37:19

Vanaf het eerste moment vriendelijk en snel geholpen. Top gewoon!

05-08-2016 - 17:14:17

Prima service, snelle reacties, vriendelijk

05-08-2016 - 12:32:08

Goede service, telefonisch goed bereikbaar, kaarten waren er de volgende dag zoals afgesproken.

Tip: medewerker zelf ook nog even kaart nalezen.

05-08-2016 - 08:50:56

Goede en snelle service.

05-08-2016 - 08:45:39

Wij hebben hier onze trouwkaarten gekocht en zijn er erg tevreden mee. Binnen een paar dagen waren de kaarten in huis! Van tevoren kregen we nog van alle kaarten leesproeven in de email, zodat we konden zien hoe het eruit kwam te zien. Top!

02-08-2016 - 08:06:37

Ik vond het erg fijn dat er meegekeken (met een profecioneel oog) werd naar t opmaak van het kaartje, verder was de snelle service ook echt een pluspunt. Wat ik persoonlijk heel fijn vond was dat je een GRATIS voorbeeldkaartje kon laten opsturen om te kijken wat je ervan vond.
De keuze was ook reuze 😉
Prijs-kwaliteit is ook prima!
Eigenlijk geen minpunten!!!

01-08-2016 - 15:53:41

De bestelling werd snel afgehandeld en contactopname was heel makkelijk. De stappen voor de bestelling zijn goed uitgelegd, maar voor de zekerheid was een belletje toch altijd handig. Het enige wat tegenvalt is dat de totale kosten bij het kiezen van een kaartje niet duidelijk zijn. Er lopen toch behoorlijk drukkosten e.d. op. De kwaliteit van der kaartjes is als verwacht (met een proefkaartje kan je dat van tevoren checken).

01-08-2016 - 14:11:43

Prima service! Mooie kaarten en op tijd!

01-08-2016 - 11:22:48

Eenvoudig zelf samenstellen van je kaarten met duidelijke previews. Nette en correctie (stapsgewijze) afhandeling van de bestelling. Kan La Carte iedereen aanbevelen !!

29-07-2016 - 08:59:19

Alles is erg netjes afgehandeld. Goede service toen ik een kaartje wilde dat niet neer op de website stond.

28-07-2016 - 09:34:29

Snelle reacties en duidelijk proces

27-07-2016 - 09:28:38

Veel en goede keuze in soorten kaarten. Jammer dat het opmaakprogramma erg gebruiksonvriendelijk is, niet te doen voor een pietlut als ik. Het laten opmaken ging erg moeizaam en ook onzorgvuldig. De vele opmerkingen werden wel steeds geduldig en zeer snel uitgevoerd. Kwaliteit van de kaarten zelf is top, levering ook snel. Gemiddeld dus een voldoende.

26-07-2016 - 15:20:21

Snelle en goede afhandeling van onze geboortekaartjes

26-07-2016 - 07:44:29

Snel en netjes geleverd.
Duidelijke communicatie

25-07-2016 - 22:48:22

Erg tevreden over de geboortekaartjes!
Ze zijn prachtig en van goede kwaliteit.
Het online ontwerp-programma is erg gemakkelijk in het gebruik.
De gevraagde aanpassingen op de leesproef waren goed en zeer snel verwerkt.

Het enige wat ik tegen vond vallen is de swrvice rondom het in elkaar zetten vd kaartjes.
Ik heb zelf de kaartjes extra vast moeten plakken omdat ze met heel weinig plakband in elkaar gezet waren.
Dit vond ik erg jammer, omdat je toch nog best veel geld betaald om de kaartjes in elkaar te laten zetten.
Hier is dus nog wel verbetering mogelijk 'geboortjekaartjes.nl'!

25-07-2016 - 20:07:20

Heel vriendelijke en behulpzame jongedame aan de telefoon.! Voor mij op deze manier erg onwennig maar door haar fantastisch door het proces geleid. Kaarten zien er top uitGr. ***