Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

18-10-2010 - 09:40:27

Alles verliep precies zoals op de website beschreven. We wisten dus precies waar we op konden rekenen. Alle beloftes zijn nagekomen. De service is erg snel.

18-10-2010 - 09:40:01

Het is jammer dat je op de site niet kunt zien of de kaartjes uit de collectie gaan, we hadden nl in eerste instantie een kaartje uitgezocht en die bleken we niet meer te kunnen bestellen! (Wel een proefexemplaar ontvangen).
We vonden de bijpassende enveloppen te groot.
Verder was de service goed.

18-10-2010 - 09:28:47

service goed, vond het bestelproces niet heel voor de handliggend. Wist eerst niet waar ik de tekst in kon vullen. Telefonisch goed geholpen.
Pakket is keurig binnen toegezegde termijn verzonden maar TNT had een dag vertraging.

18-10-2010 - 07:29:55

mijn order werd pas doorgezet nadat ik hierover gebeld had. aangezien betaling in de status scherm ook pas het scherm hierna was, had ik ook nog niet betaald. Dit heeft een vertraging van een paar dagen opgeleverd (vermoed ik), wat bij geboortekaartjes niet desastreus is, maar ook niet erg gewenst.,Het betrof hier een bestelling waarbij het kindje al geboren was. Wij behandelen deze orders altijd met spoed. Een voorwaarde is wel dat de betaling snel bij ons binnen moet zijn. Dit kan direct via uw statuspagina met ideal. De betaling is dan direct bijgewerkt op uw statuspagina.

17-10-2010 - 17:41:50

efficiënt, snel met verwerken van gegevens en verzenden

17-10-2010 - 17:11:24

op zich worden de kaarten snel en keurig afgeleverd echter wij wilde graag 5 extra kaarten nog bestellen en dit bleek bijna onmogelijk. Uiteindelijk hebben we dus een aantal mensen geen kaart kunnen sturen wat wij erg jammer vonden,Het bestellen van extra kaarten nadat u de eerste levering hebt ontvangen is altijd mogelijk, echter de kosten zijn relatief hoog omdat het drukproces opnieuw moet worden opgestart. Wij berekenen wel de helft van de drukkosten maar voor 5 kaartjes is dit relatief hoog. Wij adviseren dan ook altijd een aantal kaartjes extra te bestellen bij uw eerste order, dit is een veel goedkopere oplossing en u kunt er altijd een buurman of buurvrouw blij mee maken

17-10-2010 - 14:13:31

Het bestelgemak is prima, en de snelheid ook. Qua levering schorte er nog wel wat aan. Ik had te weinig lintjes deze waren de volgende dag nageleverd. Ook had ik te weinig omslagvelletjes, nu een aantal zonder verstuurd.

17-10-2010 - 13:58:19

zeer tevreden. Uitstekende service, groot gebruiksgemak

17-10-2010 - 13:45:37

Foto's uploaden lukte niet, maar gelukkig via telefoon en E-mail wel goed gelukt.

17-10-2010 - 13:02:05

Zeer tevreden. Gemakkelijk te bestellen en te wijzigen. En de levering is ook erg snel.

17-10-2010 - 11:13:40

tweede keer via Geboortekaartje besteld: top!

17-10-2010 - 10:56:02

zeer tevreden het snelle afhandeling het na bellen.
ben zeer te vreden.

17-10-2010 - 10:10:28

bestelgemak, service en snelheid van de levering perfect. Alleen had er van te voren wel vermeld mogen worden dat de kaart extra postzegels nodig heeft met verzenden i.v.m. het gewicht.

16-10-2010 - 20:29:18

wij waren zeer te spreken over de sevice en het gemak vann het bestellen en het mee denken van jullie over de tekst op het kaartje alleen ze kwamen 2 dagen later aan ivm vertraging in het sorteercentrum maar daar kunnen jullie niets aan doen (ps klacht in dienen bij tnt mischien) verder sjappo.

16-10-2010 - 18:59:18

Goede dienstverlening, de afspraken helemaal nagekomen.

16-10-2010 - 10:08:18

Ze bestaan nog! bedrijven die een product zonder problemen kunnen leveren! Alles is super gegaan. Bij geboorte telefonisch ook netjes tewoord gestaan. Super.

16-10-2010 - 01:08:12

Het gaat heel makkelijk. Service was goed.

15-10-2010 - 17:09:47

alles wa super geregeld, en de volgende dag al in huis

15-10-2010 - 15:13:54

Online kaarten bestellen is nooit zo makkelijk geweest als hoe je dat kan doen bij la carte, het is overzichtelijk, je kan inloggen en kijken wat de status is, kortom lekker makkelijk en duidelijk! De levering van de kaarten ging ook vrij snel!

15-10-2010 - 15:07:03

prima service. Wel nog veel werk om het kaartje in elkaar te zetten.

15-10-2010 - 14:19:12

goede service, snelle afhandieling en goede kwaliteit

15-10-2010 - 13:59:41

Onze zoon Vince kwam 4 weken te vroeg dus we hadden (gelukkig) al wel een kaartje gekozen en toevallig net de eerste (proef)tekst doorgestuurd dus op de dag van zijn geboorte kwamen de enveloppen binnen. Na slechts een paar telefoontjes en 2 aangepaste proeven werden dezelfde dag de kaartjes nog verstuurd die we de volgende dag al in huis hadden! Goede en snelle service maar ook vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon die allemaal op de hoogte waren/leken van onze bestelling van dus hoefde je niet iedere keer weer opnieuw je verhaal te doen. Toppie! Allemaal enorm bedankt, we krijgen hele leuke reacties op het kaartje!

15-10-2010 - 13:14:27

Ik vond de kaartjes erg mooi. Snelle levering en het was makkelijk bestellen.

15-10-2010 - 13:13:32

Zeer goede ervaringen. Fijn om eigen statuspagina te hebben om het proces te volgen. Behulpzame medewerkers aan de telefoon.

15-10-2010 - 12:12:10

Ik ben zeer tevreden over de kaarten, ze zijn heel mooi geworden. Over de levering ben ik ook tevreden, het is jammer dat het weekend er bij mij tussen zat, het zou fijn zijn als er ook op zaterdag geleverd kon worden, maar dit wist ik van te voren, dus ook daar ben ik gewoon tevreden over.

15-10-2010 - 10:40:45

Alles was goed. Het enigste nadeel is, dat het niet erg handig is dat je voor de definitieve druk eerst accoord moet geven via internet. Als je in het ziekenhuis ligt, heb je niet altijd internet bij de hand.

15-10-2010 - 09:41:12

Het bestellen van geboortekaartjes via het internet was voor mij een zeer positieve ervaring. Het ontwerp, de telefonische hulp bij de verandering in de tekst en het versturen naar het buitenland was in één woord: fantastisch.

14-10-2010 - 11:59:57

Goede service, bestelgemak en snelheid van levering.

13-10-2010 - 21:06:05

gewoon glashelder zonder gedoe de NR 1 van holland

13-10-2010 - 12:46:05

De service is super. Bestellen gaat erg makkelijk en de snelheid is ook prima. Drukproef gekregen, naar wens alles aangepast. Meteen betalen via iDeal. Na de geboorte de laatste gegevens doorgebeld. Drukproef goedgekeurd en een dag later de kaartjes al in huis.