Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

04-12-2010 - 14:57:28

We zijn erg tevreden over de service, het verloop en uiteindelijk het kaartje

04-12-2010 - 12:13:43

Contact, service, aanpassingen aan het kaartje, allemaal perfect geregeld. Netjes en snel bezorgd. Erg prettig de enveloppen tevoren te ontvangen. Een deel van de enveloppen plakte niet goed, dus hebben we zelf met plakband moeten maken, dat was jammer.

04-12-2010 - 11:55:32

Wij hebben geboortekaartjes bij La Carte besteld. Wij vonden het erg onduidelijk hoe wij het kaartje in elkaar moesten zetten(lukte ons niet, terwijl wij toch redelijk veel verstand van zulke dingen hebben). tot 2x aan toe klopte het proefexemplaar niet dus dat was ook erg jammer. Jullie zijn sweekends telefonisch niet te bereiken, ook erg vervelend!

04-12-2010 - 11:38:45

Er is een ruim assortiment, dus voor iedereen zit er wel een passend kaartje bij.
De website is overzichtelijk en duidelijk.
Het bestellen van de kaartjes liep gesmeerd. Het maken van aanpassingen ging ook vlot en het was fijn dat het gelijk verwerkt werd. Het personeel aan de telefoon is erg vriendelijk en behulpzaam.
Je kunt goed zien hoe je kaartje er uiteindelijk uit komt te zien door de digitale versie. Prima!
Het verzenden duurde echter even en dat was wel jammer.

04-12-2010 - 11:24:30

heel tevreden over de service, ook telefonisch contact gehad en zeer vriendelijk te woord gestaan en alle medewerking verleend.
de snelheid van levering was conform afspraak.

enige minpuntje was dat de site niet helemaal duidelijk was over hoe je wijzigingen kon doorgeven, sit is echter telefonisch opgelost.

04-12-2010 - 11:20:31

We waren eigenlijk volledig tevreden over jullie service en site tot het moment dat onze dochter werd geboren.
Ze is namelijk op de uitgerekende datum geboren. En jullie hebben een leuke actie waarbij de kaartjes dan gratis zijn.
Dan blijkt ineens dat er weer bepaalde aaangehangen zijn waardoor jullie in de raktijk formeel gezien dus bijna nooit tot het gratis weggeven van kaartjes hoeven over te gaan.
Heel kinderachtig en heel triest. We hadden inderdaad niet alles besteld en betaald 9 weken voor die datum maar wel al maanden ervoor contact met jullie gehad, en proefdrukken aangevraagd. Dit zorgt voor veel meer negatieve reclame dan die eenmalige gratis kaartjes die jullie moeten wegegeven ooit kunnen goedmaken.
Je begrijpt dat wij dit natuurlijk aan iedereen vertellen hoe teleurgsteld we zijn in jullie handelen en niemand in onze omgeving natuurlijk ooit meer iets op jullie site zal doen. En ook zij zullen het weer doorvertellen. Als internet winkel ben je afhankelijk van goede mond-op-mond reclame en dat verpest je voor jezelf met dit erg onsportieve gedrag. Door dus voorwaardes te scheppen waardoor je nooit tot uitkering hoeft over te gaan. Formeel hebben jullie gelijk maar het is erg triest en kinderachtig, en kortzichtig om zo te hadelen. Je jaagt toemkomstige klanten weg.
Want wat een reclame voor jullie site waren wij geweest als jullie gewoon sportief waren geweest. En dat voor zo'n lullig bedrag.,U heeft een kritische beoordeling gegeven op onze service. Wij danken u voor uw opmerking zo kunnen wij onze service blijven verbeteren.
Na een kritische beoordeling onderzoeken wij de order en proberen feedback aan u te geven.
Wij vinden het erg jammer dat u geen goed gevoel heeft overgehouden bij uw bestelling. WIj besteden veel aandacht om een goed produkt te maken. Helaas moeten wij bij de uitgerekende datum aktie regels hanteren. Uit het verleden is gebleken dat mensen met een geplande keizersnee makkelijk gratis kaartjes konden krijgen. Zo is het verrassingsaspect weg. Omdat geplande keizersnee bevallingen 7 tot 8 weken van te voren worden gepland hebben wij deze regel moeten opnemen in de voorwaarden. Wij hopen dat u hier begrip voor kunt opbrengen. Het is echt niet zo dat door de regels niemand in aanmerking komt. Wekelijks hebben wij meerdere winnaars maar dan hebben ze wel min 9 weken voor de bevalling hun bestelling ingegeven

03-12-2010 - 21:54:35

Wij zijn zeer tevreden over La Carte Internet. Het bestellen van de kaartjes (zowel voorbeelden als proefdruk) gaat makkelijk. Alleen jammer dat bij het maken van de proefdruk niet zichtbaar is hoe het kaartje er uit komt te zien (we moesten tekst aanleveren in linker- en rechterzijde, terwijl het kaartje bestond ui t een boven- en onderzijde), maar de proefdruk maakte dat helemaal goed. Het doorgeven van wijzigingen telefonisch verliep heel soepel en snel! De levering verliep ook snel na de bestelling! Wij zijn heel tevreden over La Carte Internet!

03-12-2010 - 21:39:20

Alles is perfect gelopen!
Het uitzoeken van een kaartje (zowel geboortekaartje als trouwkaartje) was een feest door de grote keuze aan kaarten, echt voor ieder wat wils. Soms was de prijs helaas wel wat aan de hoge kant, maar er waren ook genoeg kaartjes die goed binnen ons budget vielen.
De service is super, 1 belletje en de leesproef is aangepast en je hebt de aangepaste leesproef ook direct in je postvak, dat is zeer prettig.
De levering van de trouwkaartjes was perfect, maar de levering van de geboortekaartjes was helaas zo laat in de middag dat we de kaartjes niet meer dezelfde dag op de post konden doen, maar dat is meer een 'fout' van TNT ga ik vanuit.
Maar in zijn geheel zijn we dus ontzettend blij met La Carte!!

03-12-2010 - 19:33:59

de service is goed alleen een kaart met drie vlakken is moeilijk om via de site in te vullen je moet echt een word bestand sturen verder waren we zeer tevreden over de klant vriendelijkheid en de snelheid waar mee we de kaarten hadden gekregen.

03-12-2010 - 14:24:57

Heel makkelijk te bestellen en heel fijn dat alle stappen te volgen zijn! Ook prettig om per post ook informatie te krijgen.
Wat ik verwarrend vond, was dat ik wel de kaarten moest bestellen maar dat de kaart nog niet definitief klaar was. Hier heb ik eerst telefonisch contact met jullie over opgenomen. Toen begreep ik dat ik eerst een leesproef zou krijgen en dat de enveloppen bezorgd zouden worden. Het zou definitief zijn als ik telefonisch akkoord zou geven. Dit stond wel in de brief, niet op de website. Ik werd overigens erg vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon! Bedankt!!

03-12-2010 - 14:18:04

Wij zijn heel tevreden over de kaartjes. Ze zien er goed uit en de service en het bestelgemak vinden wij zeer goed! Alleen de levering was een dag later dan beloofd....

03-12-2010 - 14:11:22

Mooie kaarten, snel geregeld!

03-12-2010 - 13:45:51

Wij zijn heel erg tevreden over ons geboortekaartje, zijn er heel erg blij mee. We hebben de kaartjes maandag besteld en hadden ze dinsdag al in huis, heel erg snel dus.

03-12-2010 - 13:33:54

Wij zijn zeer tevreden. Aanpassingen werden direct doorgevoerd, service was perfect en de verzending was snel. Wij komen zeker nog een keer terug als klant.

03-12-2010 - 13:26:51

Na de proefdruk via de mail nog enkele veranderingen doorgegeven, welke dezelfde dag nog werden verwerkt. De enveloppen (ruim voldoende) op tijd in huis. Ook de levering van de kaarten, na de laatste gegevens telefonisch door te hebben gegeven, was snel. Het enige minpuntje is dat er op zaterdag niet wordt gedrukt waardoor wij pas na het weekend de gegevens door konden geven.

03-12-2010 - 13:07:15

Wij hebben het als zeer prettig ervaren. De bestellingen werden erg snel geleverd. Ook netjes te woord gestaan aan de telefoon.

03-12-2010 - 10:25:32

Heel gemakkelijk via telefoon gegevens door te geven. Zelf meerdere malen aan te laten passen.
Levertijd sneller dan verwacht.

02-12-2010 - 12:49:02

Ik ben zeer tevreden over de geleverde service. Eerst dacht ik dat jullie een fout begingen doordat de naam niet volledig op het kaartje stond, maar dit hadden we zelf op de leesproef moeten zien. Ondanks dat de fout bij ons lag, kregen we van jullie toch nog 15 juiste kaartjes thuisgestuurd, wat ik enorm apprecieer. Het enige was dat het nogal lang duurde vooraleer wij de kaartjes kregen. Dit kan natuurlijk te wijten zijn aan de feestdag in België, maar toch, dit had wat sneller gemogen. Al bij al zou ik zeker nog bij jullie bestellen.

01-12-2010 - 21:53:46

Prima. Alles was snel in huis en aanpassingen op de kaartjes waren snel verwerkt. Ook prettig dat we een kaartje voor een jongen en meisje konden bestellen, zonder ze beide af te hoeven nemen.

01-12-2010 - 21:44:42

telefonisch heel goed te wordt gestaan, snapt de vragen die ik stelde. En zocht het tot de bodem uit zodat het duidelijk werd dat alles verzonden was en dat de kaartjes en de enveloppen op dezelfde dag binnen kwamen ondanks dat het apart van elkaar verstuurd was.

01-12-2010 - 21:12:39

De snelheid waarmee we werden geholpen was uitstekend. Op vragen werd snel antwoord gegeven. We zijn zeer tevreden. Ook over het gemak waarmee we konden bestellen, wijzigen enzovoort.

01-12-2010 - 20:51:37

Goede, snelle service. De prijzen zijn voordeliger dan bij een drukkerij. Voorbeelden worden thuisgestuurd, teksten in de kaart ook makkelijk te wijzigen.
Enveloppen worden van te voren geleverd, erg handig. Na het doorgeven van de definitieve gegevens zijn de kaarten de volgende dag al in huis, geweldig!!

01-12-2010 - 17:03:58

Ik ben erg tevreden over de gehele gang van zaken!!!

01-12-2010 - 14:49:36

Zeer tevreden. Kaartjes ver van tevoren besteld en we kregen de enveloppen mooi vroeg al opgestuurd. Later een nabestelling gedaan en die enveloppen waren even vergeten, maar na een mailtje kwamen ook die gelijk onze kant op.
Na de geboorte gebeld en de kaartjes kwamen supersnel onze kant op! Top!

01-12-2010 - 14:15:54

Bestellen is erg makkelijk. Vragen worden goed beantwoord en de kaarten worden snel geleverd.

01-12-2010 - 11:58:34

Jammer dat het weekend er tussen viel en TNT
Staking had hierdoor kaartjes laat verstuurd.
Verder heel tevreden

01-12-2010 - 09:10:44

Ik vond het heel handig om kaartjes via internet te bestellen en la carte is zeer klantvriendelijk, makkelijk en snel (met proefdruk etc).
Het enige minpuntje vonden wij de aflevering van de kaartjes, jullie zeggen de volgende dag, dit klopt ook wel, maar de kaartjes kwamen pas om 19.00 uur. Dus moet je weer 1 dag langer wachten om de kaartjes te versturen.

30-11-2010 - 21:20:23

zeer goede service maken wij zeker nog een keer gebruik van vooral omdat wij in het buitenland wonen waren we onder de indruk voor de snelle levering van de kaartjes

(Islas baleares)

30-11-2010 - 20:12:50

Wij zijn zeer tevreden over de mooie geboortekaartjes, snelle levering, goed gedrukt, goed tewoord gestaan. Ook handig dat de enveloppen al in een vroeg stadium zijn geleverd. Klasse!!!

30-11-2010 - 14:19:03

De service en snelheid was wederom supersnel. Ik had de kaartjes binnen 3 dagen in huis.