Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

12-07-2011 - 17:54:11

kaarten waren leuk domper was wel dat ze meer wegen dan jullie aangeven dus moest er extra zegels op terwijl wij de kaart hebben uitgezocht op 20 gram, zou dit aanpassen op website.

12-07-2011 - 17:52:17

Prettige site en alles is goed te vinden. Enige wat we misten is de mogelijkheid tot een preview van je kaart, voordat je de bestelling definitief maakt. Je krijgt alleen je tekst te zien, maar niet hoe het er i het geheel uit komt te zien.
Dat zal te maken hebben met het feit dat alles nog bewerkt moet worden qua lay-out en dat dat achteraf, met de hand wordt gedaan. Maar toch, wellicht is het technisch mogelijk om dit toch te bereiken.

12-07-2011 - 14:04:13

Ik ben erg tevreden en goed geholpen!

12-07-2011 - 10:41:47

Snelle service en een goed product!
Wij zijn heel tevreden met de kaarten die we 2 dagen na de laatste wijziging kregen :-)

12-07-2011 - 09:03:44

Een groot pluspunt is dat het super makkelijk is in gebruik!
Het opslaan van favoieten was voor mij ook heel handig, zo hoef je niet meer de hele collectie door als je niet meteen een keuze kunt maken.
Ik ben heel tevreden over zowel de webshop als de snelheid van het leveren van een proefdruk, het aanpassen en het leveren van de kaarten! Mijn complimenten!

12-07-2011 - 08:36:28

Duidelijke site. Kreeg erg snel een reactie op vragen n.a.v. onze leesproef. Als we iets wilden veranderen, was dit vaak al dezelfde dag geregeld.

12-07-2011 - 02:14:24

alles heel duidelijk weergegeven.ben zeer zeker tevreden over de webshop en het verloop van mijn bestelling....keurig op tijd...

gr fam. Ilyo

11-07-2011 - 21:49:28

Ik ben zeer tevreden over de service van deze webshop!

11-07-2011 - 21:26:28

Wij zijn supertevreden over het resultaat van onze bestelling!

11-07-2011 - 15:27:31

Mooie kaartjes en prettige communicatie

11-07-2011 - 13:40:39

Dank voor de snelle service! De kaartjes zijn echt helemaal naar ons zin geworden!

11-07-2011 - 13:38:18

Contact verliep snel en zonder problemen per mail. Over de telefoon waren jullie zeer behulpzaam en vriendelijk toen ik vroeg of het voorbeeld kaartje nog opgestuurd kon worden (deze zat niet bij de enveloppen). Deze kwam een dag later binnen!
Zeer tevreden dus!
Is het mogelijk om een volgende keer misschien meerdere voorbeeld kaartjes te mogen bekijken?

11-07-2011 - 11:59:41

wat ik goed vond aan de webshop is dat de kaarten, voor de geboorte, in groepen zijn verdeeld. bijv kaarten met dieren, of kaarten voor jongens of meisjes.
op die manier hoef je niet honderden pagina's van gemixte kaarten te bekijken. wat ik ook goed vond is dat er niet alleen maar moderne kaarten op staan. er is echt voor ieder wat wils...

11-07-2011 - 11:43:54

Geen klachten. mooie kaarten, alleen wel veel werk om de kaarten in elkaar te zetten

11-07-2011 - 09:38:52

volledig zoals verwacht! BedankT!

11-07-2011 - 09:21:48

Ik ben tevreden. De gratis proefdrukken krijgen was erg fijn, dan krijg je echt een idee hoe de kaart eruit ziet. De proefdrukken, mutaties en kaarten waren er ook snel (vaak na een dag), dat is ook fijn.
Wat ik vervelend vond was dat de mutaties waar wij om vroegen niet altijd goed werden uitgevoerd. Soms werd er niet gedaan waar ik om vroeg en één keer hebben jullie zelf een fout gemaakt. Dat is uiteindelijk geen probleem geweest, doordat ik het meteen zag, maar dat gaf me wel een gevoel van spanning (zeker bij de definitieve kaarten, als er dan maar geen fouten worden gemaakt).

11-07-2011 - 09:13:31

Wij waren erg tevreden met het product zowel de kaarten als de service.
Ik heb het telefoonisch door geven van de laatste aanpassingen als zeer pretig ervaren.

10-07-2011 - 21:51:48

iets sneller verzenden zou handig zijn.

10-07-2011 - 21:40:51

Een overzichtelijke en duidelijke webshop. Ik had alleen graag ook de binnenkant van de kaart gezien als plaatje.

10-07-2011 - 21:06:13

ben zeer te vrede over de kaarten
en waren ook snel binnen.

10-07-2011 - 20:25:26

De webshop werkt super en ook als er wijzigingen zijn dan worden ze dezelfde dag nog verwerkt en krijg je een mail met een nieuwe proef. Ik kan het iedereen aanraden!

10-07-2011 - 19:06:45

Snelle en duidelijk antwoord op gestelde vragen
Goed de status waar te nemen
Keurige aflevering

10-07-2011 - 18:04:47

prima service!
na de geboorte even alles doorbellen en heel snel heb je mail met daarin de gegevens om te controleren.

10-07-2011 - 17:21:48

Snelle levering van de envelloppen en kaartjes. Ook de proefdrukken snel zichtbaar via je persoonlijke pagina. Alleen jammer dat je een paar weken moet wachten als je een canvas van je kaartje laat drukken.

10-07-2011 - 16:15:17

WIj hebben onze trouwkaarten besteld bij La Carte Internet. De site is erg duidelijk, je hebt snel de gekozen proefkaarten in huis. De proefdrukken werden ook razendsnel verwerkt met als eindresultaat prachtige trouwkaarten. Al met al zijn wij erg tevreden over de service !
mvgr Yvonne en Marc Jansen

10-07-2011 - 15:24:10

Zeer nette online procedure voor het bestellen van (geboorte)kaartjes. Telefonisch kordaat te woord gestaan voor het invullen van de laatste details.

10-07-2011 - 13:52:11

erg veel keuze uit kaartjes! de 3 proefkaartjes zijn heel handig en helpen echt een keuze te maken. dat de enveloppen vooraf geleverd worden is handig. er word duidelijk aangegeven waneer alles word verzonden en wat je precies moet doen. niks op aan te merken hoor!

10-07-2011 - 11:58:50

Zeer overzichtelijke webshop. Snelle service van medewerkers. Zou wel handig zijn als er meer keuze uit lettertypes zou zijn.

10-07-2011 - 11:51:13

Prima webshop. Het zou misschien een idee zijn als je de tekst van je kaartje op internet al in een goede layout kunt invullen (ipv alleen de platte tekst) en dat je gedurende het proces de tekst ook op internet kunt updaten ipv uitwisseling via een PDF in een e-mail. Dit zou naar mijn idee maar een kleine verbetering zijn, want zoals het nu is werkt het ook prima.

10-07-2011 - 11:29:24

Mooie website en goede snelle service bij vragen.