Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

20-10-2011 - 10:15:25

Ik vind de service echt top snelle proefdruk snelle levering mijn trouwkaarten en de geboorte kaartjes van onze dochter zijn echt héél netjes en goed verzorgd alles duidelijke op de site aamgegeven hoe ver ze waren met mijn bestelling ik geef hun kwa cijfer een 10
la carte is voor mij top top top top

20-10-2011 - 10:11:03

Ik vond de webshop erg overzichtelijk.

20-10-2011 - 10:05:41

Een erg overzichtelijke website, met veel keuze. Vooral de interactie met het flexibele personeel maakt het bestellen via La Carte een verademing.

20-10-2011 - 10:05:34

Prima webshop, fijne snel communicatie via email en snelle levering! Wij zijn tevreden.

20-10-2011 - 10:01:50

Duidelijk, handig , goede service

Niks over de site etc, ik vond alleen de enveloppen te dun, hadden wat steviger gemogen

20-10-2011 - 10:00:23

Het is een overzichtelijke website, waar je snel vindt wat je zoekt. Ik vind de afhandeling zorgvuldig gaan, men is in het telefonisch contact zeer vriendelijk. We hebben nu drie keer gebruik gemaakt van de webshop en het is elke keer perfect gegaan.

20-10-2011 - 10:00:21

echt super je kan alles zelf samen stellen. je krijg op tijd de proefdruk. en toen mijn kleine meid geboren was hadden we de kaartjes die dag erna al binnen.
ik zou hier zo weer bestellen

20-10-2011 - 09:59:57

Wij hadden een 'bijzondere bestelling'. We hadden voor een jongen en een meisje besteld met verschillende enveloppen. We kregen een standaard email met daarin bij beide bestellingen dat de enveloppen verstuurd zouden worden. Dit terwijl dit niet de bedoeling is. Het zou handig zijn als het standaard antwoord dan bewerkt wordt zodat meteen duidelijk is dat de enveloppen niet meteen na bestelling verstuurd worden.

20-10-2011 - 09:35:34

Zeer overzichtelijk en snelle levering, Top

20-10-2011 - 09:00:20

Goede service. Fijn dat eerst drie gratis proef kaartjes besteld kunnen worden. De proeftekst via mail werkt ook perfect.
toen we de definitieve tekst doorgebeld hebben, was er razendsnel een melding dat de kaarten verzonden waren. De kaartjes waren snel en goed bij ons geleverd. overigens net als onze vorige ervaring met La carte.

20-10-2011 - 09:00:10

Een groot aanbod van leuke kaarten.

20-10-2011 - 08:36:26

Wij zijn tevreden over la carte internet. De kaartjes zagen er goed en naar verwachting uit. (zoals met de proefdruk). Omdat ons kindje op vrijdagavond is geboren duurde het wel wat langer voor we de kaartjes in huis hadden. Vrijdag konden we namelijk de laatste gegevens wel doormailen, maar in het weekend wordt geen proefexemplaar gemaakt. Maandag was deze klaar en konden we definitief bevestigen dat het goed was. Dinsdag hadden we de kaartjes binnen.

20-10-2011 - 08:28:52

Super, ben heel goed geholpen.
Als ik mailde kreeg ik heel snel antwoord terug!!
Heel tevreden en het eindresultaat was perfect had de kaartjes ook vlug in huis.

20-10-2011 - 07:22:40

De webshop is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Het zou prettig zijn als je de leesproef direct online kan zien en zelf kan aanpassen. Zo kan je snel vergelijken wat het mooist is.

19-10-2011 - 22:07:22

Erg handig om de kaarten op het scherm te zien en de drukproef via mail te ontvangen. Na betaling waren de kaarten zeer snel in huis!

19-10-2011 - 21:56:35

Snelle en goede service!

19-10-2011 - 21:52:42

Veel keuze, makkelijk. Goede service via telefoon als email. Het zou leuk zijn als je zelf meerdere lettertypen kan kiezen in 1 kaartje.

19-10-2011 - 21:32:03

Heel erg vriendelijk, snel en betrouwbaar. Mijns inzien behoeft de webshop geen verbeteringen.

19-10-2011 - 21:29:14

De keuze is onwijs groot, en er kan erg veel. Iedereen denkt met je mee. De reactie op een vraagmail was snel, correct en duidelijk, en word echt meegedacht. En dat vonden wij zeer prettig.
Echt een aanrader!!!!!!!!!!!!

19-10-2011 - 20:47:54

Webshop is mooi, veel keus.
Vond het echter niet helemaal duidelijk vermeld staan hoe het ging met de proefdruk en de uiteindelijke definitieve druk. Ik heb gebeld voor meer duidelijkheid. Dat zou eigenlijk niet nodig moeten zijn.

19-10-2011 - 20:40:08

Ik heb een goede ervaring met La Carte.
Vond het heel fijn dat je een afdrukvoorbeeld te zien krijgt per mail!
Snelle levering, klantvriendelijk, duidelijke status vermelding bij inloggen.
Super!

19-10-2011 - 20:35:12

posities is snelle antwoorden op vragen per mail gesteld. negatief is : Onduidelijk stappenproces bij het vormgeven van het kaartje, zo kon ik bijvoorbeeld niet goed terug vinden welke kleur de letters nu waren na het kiezen van de kleur.
Al met al zijn we erg tevreden met het snelle proces en het snelle versturen van de kaartjes.

19-10-2011 - 20:30:26

Goede en overzichtelijke site, snelle levering en prima prijs!

19-10-2011 - 20:18:52

Het is een overzichtelijke webshop.

19-10-2011 - 20:08:40

goede en duidelijke site

19-10-2011 - 20:01:42

Ik vindt het prettig dat je meerdere proefexemplaren (3 gratis) mag bestellen. Heb ook sites gezien waar je er maar 1 of zelfs geen gratis krijgt.

19-10-2011 - 19:52:41

Zowel het bestellen als het betalen en ontvangen van de kaartjes verliep vlot.

19-10-2011 - 19:09:19

Zeer goede service. Alleen was het voor ons niet duidelijk hoe en of we de tekst na de bestelling (geboortekaartjes) nog konden aanpassen.

19-10-2011 - 18:58:52

goede service
klantvriendelijk
makkelijk te bestellen

19-10-2011 - 18:56:48

Ik vind de service perfect, had de proefkaart en de kaarten super snel en zagen er precies uit zoals we wilde, ook met onze vragen konden we goed terecht..!! Niets anders als goeie woorden voor deze webshop..