Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

17-06-2012 - 15:14:38

Geen enkele opmerking...
Bestellen ging makkelijk, aanpassing werd direct doorgevoerd. Enveloppen kwamen binnen 2dgn.
Laatste gegevens doorgeven ging makkelijk. Kaartjes snel bezorgd en zagen er super uit!

17-06-2012 - 14:53:59

Jammer dat jullie zaterdags gesloten zijn onze dochter is op vrijdag geboren en hebben pas dinsdag de kaarten kunnen versturen....voor de rest was alles goed.

17-06-2012 - 12:44:32

Alles prima op tijd en volgens afspraak verlopen. Ben heel tevreden.

17-06-2012 - 10:37:09

alles was snel geregeld helemaal top

17-06-2012 - 09:47:51

Uitstekende service. Heb een paar keer een wijziging doorgemaild, en het was binnen een paar tellen geregeld. Super gewoon. Gr. Fam van bussel.

17-06-2012 - 09:37:54

Snelle, vriendelijke service. Snelle bezorging (in ons geval naar het buitenland) en hele mooie kaartjes. Slechts 4 sterren aangezien de prijs die op de website staat slechts een deel van de uiteindelijke kosten is (in ons geval is de prijs dubbel aangezien het tweede kantje extra cost, letters in kleur kost extra (zelfs de aanbevolen kleur) en de 'ontwerpkosten' sowieso 50 euro zijn).

17-06-2012 - 08:40:40

Het enige min puntje vond ik dat ik geen email kreeg nadat ik had betaald. Hierdoor ging ik twijvelen of ik het wel goed had overmaakt.
Verder was alles prima in orde!

16-06-2012 - 12:21:21

Het bedrijf komt zijn afspraken na, levert optijd, en gebruikt hun ervaring om klanten goed van dienst te zijn.

15-06-2012 - 22:53:41

geen verbeteringen noodzakelijk

15-06-2012 - 21:23:07

Goede site, snel en erg vriendelijk. Wordt goed te woord gestaan door de medewerker. Misschien een verbetering voor de site om meerdere fonts te kunnen kiezen voor de voor en binnenkant, verder prima en duidelijk aangegeven!

15-06-2012 - 19:53:44

ben zeer tevreden over alles de kaartjes waren snel binnen

15-06-2012 - 15:47:13

Prima reactie via de info-mail. Snelle doorvoer van wijzigingen en zeer snelle levering na de geboorte!

15-06-2012 - 13:34:17

We hadden nog niet eerder via Internet kaarten besteld, maar na deze ervaring had ik dit zeker eerder willen doen. Het is ons zeer goed bevallen van begin tot eind. Het resultaat is dan ook Super!

15-06-2012 - 10:08:25

ik vind het makkelijk datr je zo je bestelling kan klaarmaken, als er iets fout is, is 1 belletje genoeg, en het word meteen veranderd en je krijgt een emailtje met de goede tekst

15-06-2012 - 06:31:55

Superservice!!! De proefdruk ging naar wens en de levering ging zo snel en de trouwkaartjes waren zo mooi, dank je wel, wij zijn supertevreden klanten
Hartelijk bedankt voor al jullie moeite,
Davy & Saskia

14-06-2012 - 23:33:47

De levertijd duurde wat lang had iets sneller gemogen. voor de rest ben ik tevreden over alles.

14-06-2012 - 15:23:29

De kaartjes waren mooi gedrukt en alle informatie die aan telefoon of per mail was doorgestuurd is op een correcte wijze aangepast op het kaartje.

13-06-2012 - 23:44:37

Snelle reactie via de mail op wijzigingen (leesproef).

13-06-2012 - 17:57:49

We zijn super geholpen, veel aanpassingen en niet moeilijk gedaan

13-06-2012 - 08:20:38

prima. afspraken goed nagekomen. ziet er betrouwbaar uit ;-)

13-06-2012 - 00:19:42

Ik ben zeer tevreden over hoe allles gegaan is, en het product ziet er ook nog eens supper goed uit!

Keep up the good job!

12-06-2012 - 22:28:38

We hebben inmiddels onze trouwkaarten en 3 keer geboortekaartjes bij jullie besteld. We zijn dus meer dan tevreden. De service is top! Alleen het assortiment van de kaarten is door de jaren heen niet echt gewijzigd naar ons idee. Met name het assortiment van de geboortekaartjes lijkt niet echt vernieuwend. Maar we hebben steeds gevonden wat we zochten, dus het is uiteindelijk wel gelukt.

12-06-2012 - 19:37:00

Wij zijn super netjes geholpen, bestelling is goed afgehandeld en afgeleverd. Wij zijn tevreden. Heb geen verbeteringen op dit moment voor jullie. Ga zo door!

12-06-2012 - 13:40:12

Prima service en vlotte afhandeling.
Klantenservice is goed bereikbaar en zeer hulpvaardig.

12-06-2012 - 10:39:00

het enige wat ik jammer vond is dat op de plaatsen waar je een stukje uit de kaart moest drukken dat daar kleine puntjes zichtbaar van blijven...dit zou netter zijn als la carte dit zelf zou uitdrukken en de randjes glad zouden zijn.

12-06-2012 - 09:09:52

Ik ben zeer tevreden over het hele proces rondom het vormgeven van het kaartje. Ik heb veel wijzigingen doorgegeven en daar werd nooit moeilijk over gedaan. Het eindresultaat was ook helemaal perfect!

Er was wel één grote teleurstelling. Ik beviel de dag voor hemelvaart om 13 uur 's middags. Dit betekende dat ik de kaartjes pas zaterdag had en dat de mensen pas op maandag hun kaartje ontvingen. Dit wist ik van te voren hoor, dus dat was het probleem niet. Echter bij aflevering op zaterdag bleek het koord voor de strikjes aan de kaarten veel te kort te zijn, waardoor ik 1/3 van mijn kaartjes niet kon versturen. Toen ik op maandag belde naar la Carte toen werd het wel meteen opgelost, maar er werd geen excuses gemaakt of iets en het voelde voor mij een beetje alsof mijn mond werd gesnoerd: zo van we sturen het op en het is opgelost... Ik vond het fijn dat het opgelost werd en ook snel want de dag erna ontving ik het koord, maar ik baalde er wel erg van dat een groot deel van mijn omgeving hierdoor pas veel later de geboortekaartjes ontvingen. Excuses maken was wel prettig geweest.

12-06-2012 - 08:30:46

Goed bedrijf, klantvriendelijke website, klantvriendelijke medewerkers. Erg fijn dat we nog net kaarten uit de oude collectie konden bestellen, waarvan we wel al een proefkaart hadden ontvangen, maar die, toen we een paar maanden later de bestelling wilden plaatsen, niet meer op de website stonden. En het doorgeven van een wijziging in de tekst is ook erg soepel verlopen.

11-06-2012 - 20:53:58

Hallo!!

Ik heb via uw site geboortecaartjes laten drukken en ben heel blij ermee!
Alles was heel makkelijk te ontwerpen via de super internet site en de medewerkers aan de telefoon! snelle hulp bij vragen aan de hotline en super avronding!

Hartelijk dank

11-06-2012 - 16:54:27

Ik heb het zetten van een order bij jullie als zeer goed ervaren. Ben heel erg tevreden over hoe het allemaal is afgehandeld.

11-06-2012 - 16:37:08

De service van LaCarte is prima. De wijze van werken bevalt mij zeer. Met name een digitale drukproef en uiteindelijk een digitaal correcte eindversie van het geboortekaartje vind ik zeer waardevol.
Tip: vermeld op uw site dat de postzegels er niet bij zitten. Ik heb in het verleden bij een andere site geboortekaartjes besteld en daar zaten ook de postzegels in het pakket. Uiteraard opgenomen in het totaalbedrag.