Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

24-09-2012 - 12:08:03

makkelijke site
Goede snelle service
Wijzigingen eenvoudig door te geven, deze worden dan ook zeer snel en goed verwerkt!

24-09-2012 - 12:00:32

Online is niet bij alle kaartjes heel goed te zien hoe het definitieve kaartje er uit gaat zien. Maar het resultaat was heel mooi. Er was continue snelle service. Wel wat slordigheid bij uitvoeren van de correcties op de leesproef, waardoor deze meermalen heen en weer moest. Uiteindelijk wel heel tevreden over het uiteindelijke kaartje en ze waren een dag na de geboorte al binnen.

24-09-2012 - 10:11:06

Wij zijn zeer tevreden over La Carte Internet. De bestellingen worden vlot afgehandeld. Eventuele vragen vanuit La Carte werden meteen telefonisch afgehandeld. Onze geboortekaartjes zijn erg mooi geworden. Ik kan maar één minder punt aangeven en dat is dat er zaterdag niet gewerkt wordt. Onze zoon is in de nacht van vrijdag op zaterdag geboren en door het weekend en de niet al te vroege levering vanuit PostNL, hadden wij de kaartjes pas dinsdagavond in huis, waardoor we ze pas donderdag konden versturen!

23-09-2012 - 22:29:55

Wij zijn zeer tevreden over la carte internet. Alles verloopt volgens afspraak. Daarom is dit ook de tweede keer dat we onze geboortekaartjes via deze site hebben besteld. Ook is het fijn dat het assortiment aan kaarten heel groot is, er is voor ieder wat wils.

23-09-2012 - 18:11:56

Vlotte en nette afhandeling aan de telefoon voor herziening proefdruk. Binnen no time in de mailbox voor goedkeuring. Kaarten zien er geweldig uit!!!

23-09-2012 - 16:40:52

Goede ervaringen met geboortekaartjes.nl, snel de proefkaartjes ontvangen en na doorgeven van de definitieve gegevens de volgende dag de kaartjes binnen.

23-09-2012 - 13:19:39

Bestelling en afhandeling snel en goed. Eigen ontwerptekst via JPeg aangeleverd. Laatste kleine wijzigingen via telefoon doorgegeven. Minuutje later was de leesproef beschikbaar.
Enige opmerking betreft de kleurkeuze van de enveloppen. Op de site kan je geen voorbeeld-kleur zien.

23-09-2012 - 12:31:43

breed aanbod, snelle service

22-09-2012 - 22:47:02

accurate en snel verwerking opdracht en aanpassingen geboorte kaartje. Alles zeer snel per post geleverd volgens afspraak. Definitieve aanpassing per mail binnen minuut na telefonische bevestiging ontvangen. De uiteindelijke ervaring meer dan tevreden! Hadden we dat maar bij de eerdere geboortes zo gedaan!

22-09-2012 - 20:18:29

De service is uitstekend. Ik heb het geboortekaartje meerdere malen aangepast en zeer snel digitaal retour gekregen. Zelfs een analoge extra afdruk (weliswaar tegen extra kosten) is geen probleem. Wel was er een verschil tussen mijn zelfgemaakte opmaak en de opmaak die daarna door u is gemaakt, waardoor er vele aanpassingen via de mail volgde. Maar zoals gezegd werden deze netjes overgenomen en zeer snel (dezelfde dag als mijn verzoek) doorgevoerd. Overigens ook nette service door meer enveloppen te sturen dan aangevraagd.

22-09-2012 - 16:39:50

Mijn bestelling is echt goed afgehandeld.
Mijn vragen zijn snel en goed beantwoordt.

22-09-2012 - 11:03:22

Goed geholpen! Zoqwel telefonisch als via de mail! Ontzettend snelle service!
Het enige jammere was, dat onze dochter op vrijdag geboren is en wij dit niet meer voor 17u door konden geven. We moesten toen tot maandag wachten, waardoor de kaartjes naar onze zin net iets te laat verzonden werden.

22-09-2012 - 10:33:53

Ik ben erg tevreden over hoe de bestelling van de geboortekaarten verlopen is. Ook werd ik goed geholpen als ik vragen had en vond het erg prettig dat de enveloppen van tevoren opgestuurd werden.

22-09-2012 - 09:21:44

had alles helemaal klaar en op de dag van de geboorte van onze zoon op maandag voor 12.00 akkoord gegeven .
had ik op dinsdag om 11.30 de kaartjes thuis en klaar om in de enveloppen te doen.

goede serves , redelijke prijs, waargemaakt wat ze beloven.

22-09-2012 - 06:08:07

Erg goed en snel afgehandeld, mooie print van de kaartjes. Verbeterpunt: een beter passende envelop (qua maat) om de kaartjes heen, er was nu veel ruimte over.
Verder erg positief! Wij wonen in australie en hebben de kaartjes van uit besteld en laten opsturen naar ouders die de kaartjes hebben verzonden. Alles is voor ons zeer naar wens verlopen.

21-09-2012 - 14:45:33

Het bestellen van de geboortekaartjes is soepel verlopen. De website is duidelijk en er werd snel gereageerd via de mail. Ook de telefonische bereikbaarheid is goed.

20-09-2012 - 16:21:08

Mooie kaartjes,snel geleverd, supersnelle abestelling!

20-09-2012 - 13:08:46

Vlotte en goede service. Alles prima geregeld.

19-09-2012 - 14:04:14

Goede service snelle levering gewoon top!

19-09-2012 - 07:16:39

Heb t als prima ervaren.
Tip: ik had t handig gevonden om een betaal bevestiging te krijgen. Had t nl al vroeg betaald maar wist niet zeker of t was goed gegaan.

18-09-2012 - 19:45:48

Ons kaartje moesten wij eerst nog een bijtje op plakken. Iets waar we na een keizersnee niet veel zin in hadden. Te veel werk.
Verder was het wel een heel goed kaartje en zijn wij tevreden.

18-09-2012 - 18:13:47

we hebben erg mooie kaarten ontvangen en de service was super snel we krijgen van iedereen complimenten over de mooie kaarten.

18-09-2012 - 18:12:47

Erg goed geregeld allemaal.

18-09-2012 - 17:12:15

Super service! Elk dingetje wat we aan gepast wilde hebben ging zonder problemen! En we hadden ze super snel in huis na de bevalling! Enige nadeel is als je in het weekend beval dat je pas maandag kan bellen en dus pas dinsdag de kaartjes in huis hebt nu was dat bij ons geen probleem want ben doordeweeks bevallen maar kan me voorstellen dat mensen dat jammer zouden vinden want je wilt toch zo snel mogelijk de kaarten in huis hebben! Maar wij raadde jullie bij iedereen aan!!

18-09-2012 - 12:31:21

Ik ben zeer tevreden over de service van La Carte. Er is een ruime keuze aan kaartjes en de onderverdelingen op de site (zoals 2e kindje, tweeling etc) zijn super handig. Het was heel makkelijk om de kaartjes te bestellen, de tekst aan te passen en zelfs last minute veranderingen door te mailen. Wij hebben veel complimentjes gekregen!

18-09-2012 - 09:36:59

Super geregeld! Maandags onze wijzigingen op een modelkaart doorgegeven en naar 2x een proefkaart in PDF gezien te hebben akkoord gegeven. Donderdags de kaarten al in huis.

17-09-2012 - 21:09:32

Prima service. Snel response op vragen en aanpassingen. Bestelling op tijd ontvangen.

17-09-2012 - 20:53:12

Mijn telefonische vragen en de vragen die ik per mail heb gesteld werden snel en duidelijk beantwoord.De kaarten waren na bestelling snel binnen. De kaarten hadden onderling wel veel kleurverschil.

17-09-2012 - 19:35:27

Ik ben zeer tevreden. Het finaal maken van het kaartje met de concrete gegevens behoefde wat heen en weer gemail. Er werd zeer snel gereageerd! Dat vond ik erg goed. Ook de kaartjes zien er goed uit!

Verbeterpunt. In het begin had ik een vraag gesteld omdat ik zowel kaartje voor jongen als meisje had gereserveerd, maar hierop heb ik geen reactie gekregen. Niet erg, maar wel verbeterpunt.

Al met al erg tevreden met de service en kwaliteit!

17-09-2012 - 16:46:18

Het drukwerk ziet er keurig uit en is snel geleverd. er was alleen een klein foutje. Van de omslag van de kaart miste we 2 stuks. Gelijk gebeld en zat de volgende dag bij de post, dus prima!