Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

10-04-2013 - 09:45:53

Fijn dat er telkens wijzigingen doorgegeven konden worden en je daar een nieuwe leesproef van kreeg.

Ondanks dat we de definitieve bestellingnte laat hadden doorgegeven, hadden we de geboortekaartjes toch de volgende dag binnen!

09-04-2013 - 21:43:18

Ik ben zeer tevreden over la carte
En zou in de toekomst zeker weer bestellen!
We hadden kaartjes ontvangen met een drukfout
En na een telefoontje kregen we zonder moeite nieuwe kaartjes
Top service !

09-04-2013 - 20:43:11

Supersnelle reacties en snelle wijziging indien nodig. Aantal kaartjes waren niet scherp afgedrukt en gelukkig hadden wij al rekening mee gehouden. Nadit we dit hadden gemeld kregen we een prima vergoeding/oplossing. Al met al goeie service!

09-04-2013 - 20:31:37

Zeer snelle service bij verzending geboortekaartjes. Gebruiksvriendelijke site.

09-04-2013 - 20:15:09

Snelle reacties op mailtjes en vragen. Vlotte service, wijzigingen werden gelijk aangebracht. Ik ben zeer tevreden!

09-04-2013 - 19:34:34

Duidelijke website en vriendelijke en snelle afhandeling van vragen en drukproeven.

09-04-2013 - 18:42:43

Over de bestelling waren wij zeer tevreden, het is netjes afgeleverd zoals afgesproken. Voor andere klanten zou het handig zijn dat ze exact kunnen lezen hoe het verloop is. Het was mij namelijk onduidelijk bij het invullen van de tekst dat ik daarna aanpassingen kon doen.

09-04-2013 - 17:59:33

zeer snelle afhandeling perfectte kaarten hele goede kwaliteit zeer mooi.

09-04-2013 - 06:51:08

Ik ben zeer tevreden. Als ik iets aan had gepast in de kaart dan was dat vaak dezelfde dag al in de proefdruk verwerkt. Ook t leveren vd enveloppen en kaarten ging eeg vlot. Super!

08-04-2013 - 21:21:51

Prima gedaan. Mooie kaarten en mooi gedrukt
En een snelle levering.

08-04-2013 - 21:04:48

Ik ben zeer tevreden. Ik had de trouwkaarten snel in huis. Het is altijd leuk om wat korting te krijgen en de kaart is van goede kwaliteit.

08-04-2013 - 20:03:31

Goede service, mooie kaarten, snel thuis via de post.

08-04-2013 - 19:42:01

Goeie en duidelijke site en mogelijkheden om hulp in te roepen van jullie

08-04-2013 - 18:58:55

de bestelling is snel afgehandeld.
ik ben opzicht te vrede al had ik liever gezien dat de foto was ingescand in het kaartje en niet los erbij zat.

08-04-2013 - 16:30:28

Ben niets zo'n type dat via internet besteld, maar ben zeer tevreden met hoe het gegaan is. Ga zo door.

08-04-2013 - 14:39:00

super snelle bestelling en als je iets wil laten veranderen geen probleem even een mailtjes sturen en het is geregelt

08-04-2013 - 10:58:15

uw bedrijf zegt mij niet zoveel maar onze bestelling en de werkwijze die jullie hanteren heb ik al prima ervaren.

08-04-2013 - 09:35:24

mooie kaarten voor een prima prijs!!!

08-04-2013 - 08:07:12

Prima, snelle reacties, van zowel de leesproef, de aanpassingen en het verzenden

07-04-2013 - 19:39:35

alles is vlot verlopen ondanks dat wij traag waren met bestellen konden we de geboortekaartjes dankzij jullie snel versturen.

07-04-2013 - 19:36:00

Perfecte service! Alles was zo geregeld

07-04-2013 - 17:42:20

Prima service, alles lijkt zeer smooth te verlopen bij de organisatie

07-04-2013 - 16:53:22

Konden de daadwerkelijke afmetingen van het kaartje niet goed achterhalen waardoor de grootte van het kaartje een beetje tegenviel. Wel mooi kaartje, goed gelukt, makkelijke en snel verkregen.

07-04-2013 - 16:44:01

Snel en een goed geleved product

07-04-2013 - 15:22:14

Klantvriendelijk met een snelle service.

07-04-2013 - 14:08:20

Duidelijke uitleg over hoe het werkt. Snelle service!
Goede kwaliteit!

07-04-2013 - 11:28:19

Snelle service, snel contact via mail.
Ik ben bevallen op uitgerekende datum, jammer dat de kaartjes niet gratis waren ;)

07-04-2013 - 11:20:52

Het zijn mooie kaarten. Alleen zou het fijn zijn als je beter wordt geinformeerd over de levertijd van de gedrukte voorbeeld kaart. Daar was nog wat onduidelijkheid over.
Die kwam 5 werkdagen later.

07-04-2013 - 11:00:36

Net onze trouwkaarten binnen! Helaas hadden we er 2 te weinig en geen sluitzegels maar van de telefoniste de belofte dat ze zo spoedig mogelijk nieuwe op zou sturen. De volgende dag lagen ze al op de mat! Het enige nadeel is dat je de proefkaart niet zelf steeds kan invullen maar verder zijn wij erg tevreden!

07-04-2013 - 10:07:55

Uitstekende en snelle service. Ook het afhandelen van klachten verloopt prima.
Jammer dat er in de bestelling zelf, toch slecht bedrukte kaarten zaten.... Wordt dit wel gecontroleerd voordat ze verstuurd worden? Klant moet dan toch weer in actie voor het indienen van een klacht. Is zonde van eenieders tijd.
Na het plaatsen van de bestelling zegt de site na 2 werkdagen van start te gaan met de order, proefdruk klaar te hebben. Na 3 dagen had ik nog niets gehoord, en ben ik erachteraan gaan bellen. Na het contact wordt je ook wel meteen geholpen. Dat is ook zeer zeker ok.
Dit zijn mijn verbetertips voor jullie.
Dank nog en succes ermee.