Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

31-07-2013 - 20:58:34

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling op de site van La Carte. De bestelling ging goed en ook het aanpassen van het leesproef ging snel. Ook werd ik goed geholpen door de medewerkster (telefonische) bij de laatste aanpassing van de geboortekaartjes. Ik zou iedereen aanraden om via deze site zijn/hun kaarten te bestellen. De geboortenkaartjes zijn ook betaalbaar.

31-07-2013 - 16:36:18

Misschien makkelijk om wat meer uitleg op de site te zetten over hoe het invullen van de kaart en wanneer je wat moet bestellen en betalen. Ik had het geluk dat ewn vriendin het net voor mij de kaartjes bij jullie had besteld

31-07-2013 - 15:01:29

bestelling is keurig afgehandeld, klantenservice was behulpzaam en de levering was supersnel!

31-07-2013 - 12:02:30

Gemakkelijk process, vlotte response op vragen en wijzigingen en snel de kaartjes in de bus.

31-07-2013 - 11:51:41

Prima gegaan, maar de volgende keer zou ik het niet meer via internet doen. Face to face is met dit wel prettig. Bv om even de opmaak en evt fouten door te nemen. Maar dat is persoonlijk.

31-07-2013 - 10:47:37

Leuke kaartjes en snelle service. Bij het aanpassen van de leesproef binnen enkele minuten de nieuwe leesproef in de mail!

31-07-2013 - 07:31:51

Bestelling is goed afgehandeld.
Het zou mooi zijn als je bepaalde aanpassingen aan de kaarten zou kunnen aanbrengen. Er is weinig ruimte voor eigen inbreng

31-07-2013 - 07:06:21

Alles is netjes en vlot afgehandeld helemaal goed

30-07-2013 - 15:51:29

Goede klantenservice. Ik werd snel geholpen. Vragen duidelijk uitgelegd. Proefdruk snel aangepast. Leuke optie om een modelkaartje aan te vragen. Versturen van gedrukte kaarten na betaling had ik sneller verwacht. Lastig aan te geven waar je de tekst wil hebben op de kaart tijdens het bestelproces. Ik ben zeer tevreden.

30-07-2013 - 15:03:07

Snelle service, mooie kaarten

30-07-2013 - 13:32:11

Nette service en telefonische afhandeling, snelle levering

30-07-2013 - 09:54:27

Prachtige kaarten. Alleen erg vervelend dat we ze allemaal zelf moesten vouwen. Dit werd nergens vermeld en ook bij de proefkaart was dit niet het geval. Verder zat de proefkaart goed vastgeplakt (8 stickers) en zaten er bij de bestelde kaarten maar 1 sticker per kaart bijgevoegd.

30-07-2013 - 09:38:17

Mijn bestelling is heel correct afgehandeld. Als je een e-mail stuur of belt word alles direct gecorrigeerd en krijg je antwoord terug.

29-07-2013 - 21:29:18

Prima!
Af en toe een 2e foto van de binnenkort van een kaart zou makkelijk zijn, omdat dat mogelijk de keuze beïnvloedt voor een kaart. De buitenkant is altijd goed te zien en te beoordelen, de binnenkant echter niet.

29-07-2013 - 21:07:09

Tevreden. Alle wijzigingen konden we snel inzien.

29-07-2013 - 20:44:41

Snelle afhandeling. Ons kindje was te vroeg geboren.

29-07-2013 - 18:20:23

Mooi kaarten en snelle levering

29-07-2013 - 17:05:45

uitstekende service en snelle levering. De kaartjes waren top!

29-07-2013 - 16:18:14

Snelle en goede service. Aanpassingen op proefdruk geboortekaartje zelfde dag aangepast. Geboortekaartjes na doorbellen datum e.d. volgende dag binnen.

29-07-2013 - 15:44:09

de afhandeling van onze bestelling is prima verlopen. ook het telefonisch contact was prima. geen klachten te melden. we zijn zeer tevreden!

29-07-2013 - 13:52:48

Vond het heel fijn werken om zo onze trouwkaarten te kunnen bestellen! i.p.v. weken boeken door zoeken, was het zo heel gemakelijk om onze keuze te maken.

Ook vonden we het fijn dat er ook gewoon via de mail na besteld kon worden en je niet weer alles opnieuw hoeft in te vullen.

Hartelijk dank

29-07-2013 - 13:33:16

Handig. Snel. Prima contact via email. Betrouwbaar.

29-07-2013 - 13:05:24

Over het algemeen is dit een zeer goed bedrijf omdat de communicatie duidelijk is en hun klanten niet lang laten wachten. Echter vergt het nog wel aandacht in de details bij de drukken van de kaarten waarbij niet alles goed stond of een zin ontbrak. Bij proeflezen werd ook aangegeven dat het PDF bestand niet alles goed over had genomen maar in de originele document wel alles goed stond. Dit ging dus fout. Er moet gewerkt worden aan een verbetering met PDF en originele bestanden en een printdruk mag ook gecontroleerd worden voordat alles uitgeprint gaat worden. Bedrijf is zeker klantvriendelijk. Op de bovenbenoemde incident na heb ik het positief bevonden.

29-07-2013 - 12:41:01

Hele goede service en snelle service. Krijgen alleen maar posetieve reacties op het kaartje. We zijn er ook erg blij mee!

29-07-2013 - 11:51:34

Ik ben zeer tevreden. Toen we doorgaven wat de geboortedatum etc, van ons kind was, hadden we binnen twee uur de proefdruk en de volgende dag de kaartjes binnen.
Het enige wat ik graag als verbetering zien is het volgende; onze zoon is op vrijdag geboren om 11:47 uur. Hierdoor konden wij maandag pas de proefdruk ontvangen en uiteindelijk ontvingen de mensen het geboortekaartje pas 5 dagen na de geboorte. Het zou mooi zijn wanneer jullie en manier kunnen vinden dat jullie ook de zaterdag proefdrukken kunnen doen, zodat er toch, al is het maar een dag, eerder kaarten verzonden kunnen worden.

29-07-2013 - 11:00:03

Onze ervaring is goed. De leesproef hebben wij div malen mogen aanpassen en de reactie hierop ging erg snel. De trouwkaarten zijn heel mooi geworden en zijn snel en netjes afgeleverd!

29-07-2013 - 10:09:58

Mooi kaartje, goede service. Je mag zo vaak aanpassen als je wil en krijgt snel reactie. Helemaal tevreden, op 1 ding na.We kregen gestanste kaartjes en we hebben die zelf moeten uitdrukken...gelukkig hadden we maar 40 kaartjes. Was een toch fijn geweest als de kaartjes al uitgedrukt waren geweest.

29-07-2013 - 08:23:56

Super behandekt met alle vragen die wij hadden
Ook toen wij belden dat niet alles was ontvangen werd
Direct het geen naar ons verzonden wat we nog misten

28-07-2013 - 15:21:17

Wij zijn zeer tevreden met onze trouwkaarten. Zeer snelle en professionele afhandeling. Goede kwaliteit kaarten.

28-07-2013 - 15:04:59

snelle bestelling, prima materiaal, mooie kaarten