Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

18-05-2015 - 13:45:05

Uw bedrijf handeld eea snel en secuur af. Ik ben dan ook zeer tevreden.

18-05-2015 - 13:02:50

Snel bezorgt en goeie service

18-05-2015 - 13:01:33

ik ben erg tevreden over de geboden service. na het doorgeven van de naam van mijn zoon zijn de geboortekaartjes erg snel bezorgd. Alles verliep volgens onze wensen

18-05-2015 - 12:28:00

Duidelijke werkwijze en goede communicatie. Wel jammer dat de papiersoort niet aan te passen was, maar ik begrijp dat dat bij jullie werkwijze hoort. Ook verbaasde het ons dat de enveloppen er zo lang over deden om bij ons te komen door de wijze waarop ze verzonden werden, maar gelukkig waren de kaartjes er wel heel snel.

18-05-2015 - 10:14:04

Wij zijn zeer tevreden over jullie, eigenlijk geen slechte ervaring gehad, 3 jaar geleden ook kaartjes bij jullie besteld en dat was ook goed bevallen vandaar nu weer onze vertrouwen gehad om weer bij jullie te bestellen, we zijn netjes behandeld aan de telefoon om de laatste dingen door te geven! Wij zullen zeker weer bij jullie bestellen en jullie aan bevelen bij andere!

18-05-2015 - 08:28:05

Uitgebreide collectie, direct contact en snel thuis.

18-05-2015 - 03:29:46

De bestelling is heel netjes afgehandeld. Goed ook dat als het kindje al geboren is dat ze die kaartjes voorrang geven.

Wanneer ik belde om een wijziging door te geven, dan stond de nieuwe leesproef razend snel weer online.

17-05-2015 - 22:39:19

Snel geholpen en de kaartjes werden snel geleverd

15-05-2015 - 20:36:38

Heel goede service! Snelle reacties en prachtige kaarten!

15-05-2015 - 10:58:12

We zijn zeer tevreden, over het hele geheel, vanaf het kiezen van het kaartje tot het versturen van het eindresultaat

15-05-2015 - 10:49:32

Kaartje van goede kwaliteit.
Problemen als het missen van de tekst aan de linker kant van de kaart werden snel opgelost.
Gebruiksvriendelijkheid van de website valt wel het een en ander aan te verbeteren (bijvoorbeeld waarom opties weergeven die niet van toepassing zijn op het kaartje, directe preview van kaartje is echt iets wat mist). Verder afhandeling prima..

15-05-2015 - 09:48:47

wij zijn zeer tevreden!

13-05-2015 - 14:44:15

Snelle goede service. Makkelijk geregeld!

13-05-2015 - 14:18:01

Onze trouwkaarten zijn zeer snel geleverd, ook de communicatie verliep zeer vlot. Er zat een klein foutje in de kaarten maar dit werd zeer snel opgelost.

13-05-2015 - 09:49:30

Super service, snelle reacties en verzoeken om aanpassingen worden direct verwerkt. Ideaal!! Ook snel bezorgd

13-05-2015 - 09:49:29

Fijne service. Voldoende enveloppen en kaartjes snel bezorgd.

13-05-2015 - 08:29:18

Alles was in orde. Mooi op tijd geleverd.

13-05-2015 - 02:11:19

Alles netjes en op tijd geleverd

12-05-2015 - 23:07:20

Fantastische service!! Zeer goed telefonisch bereikbaar en goed geholpen met onze vragen. De 2e proefdruk was helemaal goed en na de betaling werd t pakket ook sneller dan verwacht bezorgd!
Bij een volgende gelegenheid gaan we 100 % weer voor deze site.

12-05-2015 - 23:03:36

Prima bedrijf. Snelle afhandeling. Helemaal tevreden over product en levering.

12-05-2015 - 22:29:06

Snelle en correcte afhandeling

12-05-2015 - 22:06:48

Ontzettend goede benadering! Snel aanpassingen gemaakt en alles op tijd. Aangeleverd. Super!!

12-05-2015 - 18:41:27

Prima service. Snel antwoord bij vragen en zoals beloofd de kaartjes ontvangen nadat ik ze de dag ervoor goedgekeurd had!

11-05-2015 - 19:33:45

Wij zijn super tevreden! We hebben een geboortekaartje gevonden dat precies bij ons past!

11-05-2015 - 11:37:28

Alles was zeer duidelijk ik heb best vaak iets aangepast dit was zeker geen probleem
Blij met de extra enveloppen die erbij zaten ook de kaartjes waren snel in huis

11-05-2015 - 11:32:12

Wij zijn er tevreen over de service! Een telefoontje en de kaartjes worden meteen aangepast en de zelfde dag nog verzonden! Daar zijn waren wij erg blij mee!

11-05-2015 - 08:54:10

Prettig contact gehad toen wij een aantal aanpassingen wilde voor het kaartje.
Een medewerkster kwam met de goede tip om de tekst in twee kleuren te doen. Dit gaf een heel leuk effect! Goede snelle service en een prachtig eindresultaat!

11-05-2015 - 07:39:55

Goede, snelle en ontzettend vriendelijke service. Heb ieder contact als zeer prettig ervaren.

10-05-2015 - 11:01:45

Goede site om mooie kaartjes te bestellen. Vriendelijke en snelle service!

09-05-2015 - 20:08:02

Duidelijke website, ook eigen gedeelte is goed te overzien en duidelijke info over hoe het er voor staat met de bestelling enz. Van de kaartjes.