Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

08-05-2017 - 08:36:48

Telefonisch zeer goed bereikbaar en zeer correct en vriendelijk geholpen. Goede service en het aanpassen van teksten was geen enkel probleem. Kwaliteit van de kaarten is goed.

08-05-2017 - 07:05:54

de kaartjes waren super in orde, heel tevreden ove en zijn 5 sterren waardt.

alleen is het onduidelijk over hou het pakje bij je thuis moet aankomen, ik had mijn adres ingevuld om te factureren en ik had mijn grootouders als leveradres aangeduid en toch is het pakje op een ander adres aan gekomen ( ik weet niet of het een koala punt is) en het was niet echt dicht bij de buurd van zowel de factuur als het leveradres. gelukkig is het pakje dan toch nog bij ons terecht gekomen

06-05-2017 - 14:53:27

Snelle afhandeling en vriendelijke en persoonlijke ondersteuning bij het samenstellen van de verschillende opties.

06-05-2017 - 14:42:17

Prima snelle service. Geen klachten.
Mooie kaart hoe ik het in gedachten had!

05-05-2017 - 15:56:36

kaartjes duidelijk, compleet, leuk,goed naar de zin..... bezorging via dhl niet fijn. maandag pakketje verzonden en na paar telefoontjes pas zaterdagmiddag bezorgd. eerst naar verkeerde adres gestuurd, in sorteercentrum blijven hangen enzo..

05-05-2017 - 09:49:11

Goede en snelle service!.. bij wijzigingen goed bereikbaar.
Mooi kwaliteit kaartjes. Kortom, we zijn erg tevreden!
Een aanrader.

03-05-2017 - 22:08:18

Goede prijs, heel mooie kaart. Snel verstuurd.

Soms veranderingen doorgegeven die niet werden doorgevoerd naar de leesproef. Moest opnieuw.
Korting dmv kortingscode was wel aanwezig bij bestelling, maar niet op de factuur. Na dit aangegeven te hebben werd er wel een nog hogere korting gegeven dus dat was zeer netjes opgelost.

02-05-2017 - 22:27:33

Wij vinden U bedrijf prima!
Aanpassingen die we telefonisch hebben doorgegeven werden meteen verwerkt en het leek geen probleem dat we geregeld hebben gebeld voor aanpassingen.

We hebben vele leuke reacties op de kaartjes gekregen!

02-05-2017 - 10:53:34

Erg blij met de extra telefonische controle, wel jammer dat de kaart alleen in het zwart besteld kon worden.

02-05-2017 - 10:41:29

een hele goede klantenservice en heel vriendelijk en geduldig en meedenkend zeker een aanrader top gedaan
en nogmaals bedankt voor alle moeite.

02-05-2017 - 10:29:29

Alles was keurig netjes in orde. Bedankt voor de goede service.

02-05-2017 - 10:07:37

Nette, snelle service en goed bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

28-04-2017 - 00:15:03

Super service, snelle reacties en alles wordt meteen aangepast wanneer dit doorgegeven wordt.
Ik heb de kaartjes naar het buitenland laten versturen en ook dit was geen probleem.

Kortom een aanrader!

25-04-2017 - 13:23:55

Snelle en goede levering.

25-04-2017 - 12:02:57

fijne service goed geregeld

25-04-2017 - 10:10:10

Wij zijn tevreden, de bestelling is netjes en zorgvuldig afgerond.

25-04-2017 - 03:47:17

Mooie kwaliteitskaarten!
Goede en vriendelijke servicedesk.
Wij moesten kaarten hebben met Russische tekst en zijn uitstekend geholpen om de tekst op de kaart te zetten.
Klein verbeterpuntje zou kunnen zijn om de belijning op de kaarten zichtbaar te maken zodat je teksten beter kunt uitlijnen.. ook de uitleg bij het bestel/betaal systeem zou nog net iets uitgebreider mogen.

24-04-2017 - 20:35:02

ging prima en zonder problemen

24-04-2017 - 19:06:55

Tevreden over de website, communicatie en de levering. Prima geregeld!

24-04-2017 - 13:31:04

Wij hebben een aantal keren goed contact gehad met La Carte over de geboortekaartjes. Alles was snel afgehandeld. Wel bleek er na drukken iets anders dan verwacht met de kleuren. Hier heeft men goed naar gekeken en een zeer nette oplossing voor geboden! Dus ook na een klacht is dit bedrijf nog steeds een goede aanrader!

24-04-2017 - 07:02:47

Snel en professioneel! Duidelijke communicatie. Ook fijn dat er via tel contact genomen werd voor herinnering voor goedkeuring.

23-04-2017 - 19:27:46

Prettige website, ruime keus in kaartjes. Voor het doorgeven van wijzigingen van de leesproef ben ik telefonisch snel en goed geholpen. Na het doorgeven van de definitieve bevestiging waren de kaarten zoals beloofd de volgende dag in huis. Dit was het tweede geboortekaartje via La Carte en wederom een goede ervaring!

21-04-2017 - 15:29:48

Het was de eerste keer dat we een geboortekaartje via internet hebben laten maken (eerder twee keer via een drukkerij). We veronderstelden dat het via internet gemakkelijker zou zijn. Dat bleek niet zo te zijn. La Carte heeft de vragen wel goed beantwoord, maar we hebben wel veel meer aan het kaartje moeten doen dan da we hadden ingeschat

21-04-2017 - 08:36:43

Prachtige kaarten, goede service en snelle levering

20-04-2017 - 20:56:04

Super tevreden met onze kaartjes. Goede en snelle services!! In één woord: Super!!

18-04-2017 - 22:50:13

Goed en snel verlopen! Zeer tevreden. Ook snelle antwoorden via de klanten service

18-04-2017 - 08:50:39

Alles was naar wens dus pefect

18-04-2017 - 07:21:23

Heel uitgebreid assortiment aan kaarten. Aanpassing van de tekst verliep vlot. Mailcontact verliep vlot en de medewerker was heel behulpzaam. De leestest maakt nazicht eenvoudig. Perfect verloop en afhandeling!

17-04-2017 - 13:33:28

Goede en snelle service zowel aan de telefoon als aan het opmaken van de kaartjes. Snelle levering aanrader!!

16-04-2017 - 18:27:42

De site werkte erg fijn en was makkelijk. Zo was ook de afhandeling nadat we de definitieve gegevens hadden doorgegeven goed en snel. Alles als zeer prettig ervaren.