Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van onze kaarten en onze dienstverlening?
Hieronder vindt u gegarandeerd echte meningen, verzameld door eKomi.

27-04-2018 - 10:57:14

Fijne ervaring. We hebben best vaak de tekst aangepast, maar dat was geen probleem en elke keer weer netjes verwerkt. Toen we er eenmaal uit waren snel geleverd. Wat mij betreft maar twee kleine minpuntjes: had geen invloed op levering. Kon bijvoorbeeld niet bij een afhaalpunt worden bezorgd en kon ook geen moment of dag uitkiezen waardoor het bij de buren belandde. En ten tweede waren er een paar kaarten met een witte streep aan de rand, waarschijnlijk verkeerd gedrukt of afgesneden. Ze hadden echter zoveel extra kaarten gedrukt dat dat geen probleem was en er nog genoeg goede kaarten waren. Alles bij elkaar een prettige en klantvriendelijke ervaring.

23-04-2018 - 11:43:17

duidelijke leverafspraken en goed tijdig geleverd.

22-04-2018 - 13:33:28

Kaartjes zijn supermooi geworden. De dag na de geboorte hadden we ze in huis en ze waren precies als de proefdruk. Goede service ook als je er even niet uit komt!

22-04-2018 - 07:37:11

Fijn bestelproces met duidelijke stappen. Mooie kaartjes geleverd gekregen waar we veel complimenten over kregen!

17-04-2018 - 10:01:28

Ik vind dat u duidelijker moet aangeven dat u de tekst NIET controleert op grammatica foute.
In dit invulveld heeft u wél controle, doe dat ook bij het invulveld voor de kaarttekst!

17-04-2018 - 08:24:09

Het was wederom een super service, tweede keer dat wij hier kaartjes bestellen en emails, lees proeven etc. Zijn allemaal super snel beantwoord. De internet portal met persoonlijk account werkt ook heel fijn.

Bedankt voor de goede service

16-04-2018 - 17:06:41

De eerste werkdag na bestelling hadden we meteen de eerste proefdruk. Deze was nog niet akkoord. Telefonisch contact gehad en een uurtje later was de nieuwe proef binnen. Snelle en nette service! Bedankt!
1 minpuntje. Bij bestelling wordt aangegeven dat je nog niet meteen hoeft te betalen. Maar er komt geen melding na akkoord op de proefdruk dat je eerst moet betalen voor de kaarten verzonden worden. Hierdoor had ik pas later de kaarten in huis.

16-04-2018 - 16:10:51

We zijn zeer tevreden.
Als je vragen heb dan bel je even en gelijk het antwoord wat je nodig heb.
De kaarten besteld en al de volgende dag in huis, echt een aanrader.

16-04-2018 - 12:28:40

zeer tevreden over de bestelling

15-04-2018 - 14:57:12

Goede service en gericht op onze vragen.

15-04-2018 - 10:35:14

Erg snelle en goede service, vriendelijk via mail en telefoon!

15-04-2018 - 07:10:17

Mooie kaarten, fijn dat de enveloppen ruim op tijd worden toegestuurd.

14-04-2018 - 19:48:14

Wij zijn heel tevreden van het geboortekaartje en de service! Aanpassingen verliepen vlot, de kaartjes werden snel gedrukt en we hebben ze sneller ontvangen dan verwacht :-)

13-04-2018 - 16:21:46

Goede kaartjes, echter iets meer uitleg over benodigdheden voor de kaartjes (in elkaar zetten) was handig geweest

10-04-2018 - 09:00:30

De kaart aanpassen op de website werkt eenvoudig en komt goed overeen met de druk voorbeelden. Het doorgeven van de geboortedata werkte vlekkeloos en de kwaliteit van de kaart was geweldig

10-04-2018 - 07:42:09

Geen. We zijn erg tevreden. Jullie zijn goed bereikbaar en hebben alles snel afgehandeld. Bedankt!

09-04-2018 - 14:52:47

Snelle levering. Mooie kaarten. Goede kwaliteit.

09-04-2018 - 12:50:23

Goede en snelle service. Product zag er goed uit.

08-04-2018 - 11:58:49

Het uiteindelijk resultaat, daarover zijn wij tevreden.
Wij zouden het een verbetering vinden als de procedure wat eenvoudiger zou zijn. Mede door de inrichting van de website is de procedure onoverzichtelijk.

08-04-2018 - 11:55:53

Gedrukte kaarten zien er perfect uit. Levering was in orde.
Drukken van de kaarten duurde na goedkeuring nog een volle week.
Diverse fouten in digitale leesproef die het gevolg waren van niet zorgvuldig overnemen van aangeleverde ontwerpen.

08-04-2018 - 09:33:05

Mooie kwaliteit en vriendelijke mensen in het contactcenter. Enkel levering zou leuker zijn als het sneller kon (nu 2 WD moeten wachten en zijn maar laat toegekomen dus pas op post op WD 3. Voor de rest : TOP

01-04-2018 - 11:57:14

Diverse keren prettig telefonisch contact.
Snelle aflevering.
Fijn dat enveloppen eerder werden verzonden.
Super kaartje
Fijne mogelijkheden website.
Leuk cadeautje in de vorm van n rompertje

30-03-2018 - 10:39:58

Heel vlotte en correcte service. Heel vriendelijke telefonische communicatie met de medewerkers.
De medewerkers zijn erg behulpzaam. Groot pluspunt van La Carte Internet is dat je vooraf een proefdruk kon bestellen zodat je een idee hebt hoe het ontworpen geboortekaartje er zou uitzien. Ook het onbeperkt aantal gratis aanpassingen en de online ontwerpmodule zijn redenen om voor La Carte Internet te kiezen. Zeker een aanrader voor wie een origineel geboortekaartje wil laten ontwerpen!!!

29-03-2018 - 22:52:51

Erg goede en snelle servicecontact betreft het ontwerp van het kaartje. Wensen worden aangepast tot het kaartje voor ons helemaal naar wens was.
Op de persoonlijke pagina vd site duidelijk en overzichtelijk welke stappen er genomen zijn en welke nog gezet moeten worden.
Heel fijn dat er geen reclame (naam van website) op het kaartje staat

29-03-2018 - 09:17:45

Proces van bestellen was duidelijk, dat er nog een voorbeeld doorgeven wordt voordat het gedrukt is ook heel goed. Ik was iets te snel met akkoord gegeven, dus gelijk kantoor gebeld, die heeft printen alvast gestopt en mijn gewenste correctie aangepast en liet het dan drukken. Klantenservice ben ik ook tevreden over. Werd vriendelijk te woord gestaan en vriendelijk geholpen en ze stelde me snel gerust.

28-03-2018 - 17:38:22

Prima service! Enveloppen en kaartjes op tijd geleverd.
Aanpassingen makkelijk door te geven.

28-03-2018 - 09:46:12

bestelling en communicatie verliep allemaal prima en afspraak is afspraak
enige minpuntje: de in de 1e mail toegezegde korting van 5% wordt niet automatisch doorgevoerd. Dat moet nog apart worden aangegeven in de daadwerkelijke bestelling. En ja, in alle hectiek vergeet je dat

27-03-2018 - 14:49:02

Dit keer wel een goeie service. Kaartjes waren mooi optijd geleverd. En het aanpassen verliep ook vlot!

25-03-2018 - 17:44:47

Prima snelle service en uitstekende hulp bij maken kaart.

24-03-2018 - 20:02:41

Het doorloopproces is erg langzaam, door handmatige controles en een factuur die later komt duurt het zeker twee weken voordat je kunt bestellen.

De kaarten met strikjes krijg je geleverd met losse lintjes, goed om te weten dat je die zelf nog moet strikken

De sluitzegels waren niet meegeleverd, die werden wel opnieuw opgestuurd maar kwamen ook bijna een week later.

Mooie kaarten, maar niet bestellen als je ze gauw wilt versturen.,Wij vinden het vervelend dat de beleving niet helemaal naar wens is.
Volgens onze gegevens is de bestelling trouwkaarten 0p 7-3 geplaatst en hebben wij op 8-3 direct een leesproef voor u gemaakt en per mail verstuurd inclusief de factuur. Op 10-03 heeft u de proef akkoord gegeven en 13-03 is de order door u betaald.
Wij hebben de kaarten 14-03 gedrukt en verzonden.
Wij drukken geen standaard kaarten maar onze kaarten zijn vaak met speciale toevoegingen etc. Het komt dan ook erg nauw om de tekst perfect op de kaart te krijgen. Wij besteden hier veel aandacht aan en zorgen ervoor middels persoonlijk contact dat de kaart altijd perfect is. Ook hebben wij een service om de kaarten voor onze klanten helemaal in elkaar te zetten.
Wij vinden het fijn dat u de kaarten mooi vindt en gaan werken aan een soort spoedknop om bestellingen met spoed nog sneller te kunnen behandelen.